(19.09.2010) Nokia 5800XM & 5530XM İçin Nokia C6 v11 MegaloManiaX V1-V2

Konu Sahibi

RomPatcherdaki patchleri aktif et Install Server RP+ ve open4All RP+. hatta bunları otoya ayarla
sonra c2z.rmpyide aktif yapıp otoya ayarla ve effects klasörünü c:resource 'ye at. Sonra temalara gir . tema efektlerini açık yap

Rich4arD

Üye
RomPatcherdaki patchleri aktif et Install Server RP+ ve open4All RP+. hatta bunları otoya ayarla
sonra c2z.rmpyide aktif yapıp otoya ayarla ve effects klasörünü c:resource 'ye at. Sonra temalara gir . tema efektlerini açık yap

Tmm saoL unutmuşum onLarı dedikLerini yapınca oLdu teşekkürLer YaLnız yükLediğim tema effect ' Leri hiç hoşuma gitmedi .d senin kuLLandığını denicem bide umarım güzeLdir

Konu Sahibi
Tmm saoL unutmuşum onLarı dedikLerini yapınca oLdu teşekkürLer YaLnız yükLediğim tema effect ' Leri hiç hoşuma gitmedi .d senin kuLLandığını denicem bide umarım güzeLdir

bende bir çok efekt denedim ama en hoşuma giden şuan kullandığım oldu. Dene bakalım beğenecek misin

Facebooktan Videoyu Telden Mi İzliyorsunuz?

--------------- Ekleme ---------------
ewt facebookta izliyorum reelplayerr ile açılıyor

nuh096

Üye
hahahahahaha tmm anladim tsk MegaloManiaX

ya birşey soracağım bu fw'ye farklı ev ekranı temaları ekleme sanşımız var mı ?

Rich4arD

Üye
bende bir çok efekt denedim ama en hoşuma giden şuan kullandığım oldu. Dene bakalım beğenecek misin

Tmm daha denemedim ama denicem BakaLım umarım güzeLdir

Facebooktan Videoyu Telden Mi İzliyorsunuz?

--------------- Ekleme ---------------
ewt facebookta izliyorum reelplayerr ile açılıyor

Direk facebook tanmı izLiyorsun ?

Denememiştim hiç .Facebook Widgetle mi?

ya birşey soracağım bu fw'ye farklı ev ekranı temaları ekleme sanşımız var mı ?

BiLdiğim kadarıyLa yok herhaLde gerçi ayrı bi şekiLde oLması Lazım yani

hayır webbrowserdan direkt

Direkt facebooktan ? hangi browser ?

arkadaşlar meraba. bu konularda fazla bilgim yok. bir şey sormak istiyorum. benim 5800 var. ona bunu kurmak istiyorum. ama aklımda şu soru var. bunu kurunca telefon garanti dışı kalır mı? çünkü 1 hafta sonra falan garantiye göndereceğim telefonu. bi sıkıntı yaratır mı aceba? bunu silebilir miyiz sonra telefondan? teşekkürler

Rich4arD

Üye

Evet tekrar orjinaL haLine istediğiniz zaman yükLeyebiLirsiniz

Ayrıca sorun yaşıyorsanız isterseniz benim resimLi anLatımıma bi göz atabiLirsiniz

http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...atimi-resimli-ve-ayrintili-0-hata-390090.html

nuh096

Üye
sky fire olmasin sakin???

Tmm daha denemedim ama denicem BakaLım umarım güzeLdir

BiLdiğim kadarıyLa yok herhaLde gerçi ayrı bi şekiLde oLması Lazım yani

Direkt facebooktan ? hangi browser ?

hayır yüklenince nereye gidecek ve açabileceğiz onu sordum umarım cevapı gelir birde normal browserdan m.facebook.com ' a girip videoya tıkladıqın zaman videoyu yükler ve realplayerdan izletir

Rich4arD

Üye
hayır yüklenince nereye gidecek ve açabileceğiz onu sordum umarım cevapı gelir birde normal browserdan m.facebook.com ' a girip videoya tıkladıqın zaman videoyu yükler ve realplayerdan izletir

Peki m.facebook.com da 0.facebook.com dur yani ? .d.d bedava ?

Biz neden izLeyemiyoruz ? ?

BiLdiğim kadarıyLa skyfire türkiyeye yasakLandı
ne alaka sanki ben anlamıyorum kardeşim bak bende bilmiyordum ama microsoftun sybian s60 için çıkarmış olduğu silverlight programını kurduktan sonra oldu ne olduysa java ve flash4.00 ta enson güncelleme yükledim oldu ama silverlight programı ile oldu bence

Rich4arD

Üye

Peki nerden yükLedin microsoft ' un çıkardığı teLefon için oLan siLverLight ' yi ?

peki geri alma işleminin anlatımı da var mı?