MegaloManiaX
Üye
-
Konu Sahibi
-
Tmm bide bunu deniyim
--------------- Ekleme ---------------
Kardeş bunu denedim oLdu ama değişik bi c2z_maker programıymışDiLide farkLı
Bide sorma ne tür bi sorunLa karşıLaştım yaa
Effect kLasörünü c>resource ' ye yapıştırıyorsunya . X-pLore diyor böyLe bi kLasör oLuşturuLamaz . normaL kLasör oLuşturayım dedim onuda yapmadı c>resource de .s.s.s
DeLirmek üzereyim yaw
RomPatcherdaki patchleri aktif et Install Server RP+ ve open4All RP+. hatta bunları otoya ayarla
sonra c2z.rmpyide aktif yapıp otoya ayarla ve effects klasörünü c:resource 'ye at. Sonra temalara gir . tema efektlerini açık yap
Tmm saoL unutmuşum onLarı dedikLerini yapınca oLdu teşekkürLerYaLnız yükLediğim tema effect ' Leri hiç hoşuma gitmedi .d senin kuLLandığını denicem bide umarım güzeLdir
Facebooktan Videoyu Telden Mi İzliyorsunuz?
ewt facebookta izliyorum reelplayerr ile açılıyor
hayır webbrowserdan direktDenememiştim hiç .Facebook Widgetle mi?
bende bir çok efekt denedim ama en hoşuma giden şuan kullandığım oldu. Dene bakalım beğenecek misin
Facebooktan Videoyu Telden Mi İzliyorsunuz?
ewt facebookta izliyorum reelplayerr ile açılıyor
Direk facebook tanmı izLiyorsun ?
Denememiştim hiç .Facebook Widgetle mi?
ya birşey soracağım bu fw'ye farklı ev ekranı temaları ekleme sanşımız var mı?
hayır webbrowserdan direkt
arkadaşlar meraba. bu konularda fazla bilgim yok. bir şey sormak istiyorum. benim 5800 var. ona bunu kurmak istiyorum. ama aklımda şu soru var. bunu kurunca telefon garanti dışı kalır mı? çünkü 1 hafta sonra falan garantiye göndereceğim telefonu. bi sıkıntı yaratır mı aceba? bunu silebilir miyiz sonra telefondan? teşekkürler
orjinal browser telefondaki üzerindenTmm daha denemedim ama denicemBakaLım umarım güzeLdir
BiLdiğim kadarıyLa yok herhaLde gerçi ayrı bi şekiLde oLması Lazım yani
Direkt facebooktan ? hangi browser ?
orjinal browser telefondaki üzerinden
sky fire olmasin sakin???
Tmm daha denemedim ama denicemBakaLım umarım güzeLdir
BiLdiğim kadarıyLa yok herhaLde gerçi ayrı bi şekiLde oLması Lazım yani
Direkt facebooktan ? hangi browser ?
hayır yüklenince nereye gidecek ve açabileceğiz onu sordum umarım cevapı gelirbirde normal browserdan m.facebook.com ' a girip videoya tıkladıqın zaman videoyu yükler ve realplayerdan izletir
ne alaka sanki ben anlamıyorum kardeşim bak bende bilmiyordum ama microsoftun sybian s60 için çıkarmış olduğu silverlight programını kurduktan sonra oldu ne olduysa java ve flash4.00 ta enson güncelleme yükledim oldu ama silverlight programı ile oldu benceBiz neden izLeyemiyoruz ? ?
BiLdiğim kadarıyLa skyfire türkiyeye yasakLandı
ne alaka sanki ben anlamıyorum kardeşim bak bende bilmiyordum ama microsoftun sybian s60 için çıkarmış olduğu silverlight programını kurduktan sonra oldu ne olduysa java ve flash4.00 ta enson güncelleme yükledim oldu ama silverlight programı ile oldu bence
Peki m.facebook.com da 0.facebook.com dur yani ? .d.d bedava ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?