mellihyurdemi
Üye
kardeş ya temanın ismi ne programı kurdum çok beğendm teşk ederm bu arada ama senin ekrandaki tema ne acaba örneklerde göstermişsin ya videodaki değil
karedes oncelikle tesekkur edrim basari ile kurulumu yaptim yanliz benim senden istegim dil ingilizce turkce var mumkunse birde almanca yi dahil edebilirmisin kullanimda zorluk cekiyorum tesekkurler.Evet arkadaşlar nihayet upload bitti. TR entegrelidir. İndirdiğiniz Dosyada
RM-356 Klasörünü Herhangi Bir Yere Atmanıza Gerek Yok. Sadece Rardan Çıkarın
Flashlamadan Önce Hafıza Kartınızı Çıkarın. Yoksa Sizden Şifre İster.
JAF KULLANIMI
Çıkardığımız Dosyaların İçinden Önce RM-356_51.0.006_prd.core.C00 Dosyasının İsmini RM-356_51.0.006_prd.core.C0r Olarak Değiştirin. (Sadece Sonundaki 0 'ı sil r koy)
1- JAF Emulator İle Açın
2- BB5 Tıklayın ve OFFLiNE Seçin.
3- Dead Usb - Manual Flash - Factory Set Seçin (Bunlar işaretli olsun.) Normal Mode İşaretli İse Sorun Yok. İşaretli Değil İse Onu Da İşaretleyin. CRT308 deki işareti kaldırın
4- MCU Tıklayın. Pencere Açılacak Adını C0r Olarak Değiştirdiğiniz Dosyayı Seçin. RM-356_51.0.006_prd.core.C0r
5- PPM Tıklayıp RM-356_51.0.006_prd.rofs2.V01 Seçin.
6- Ape Variant Tıklayıp RM-356_51.0.006_026_000_U01.uda.fpsx Seçin.
7- Şimdi FLASH'a Basın
8- Çıkan Uyarıya Evet Deyin. Searching for Phone Çıkar Çıkmaz Telefonun Power Tuşuna Bir Kere Basın.(Hızlı Olmanızda Yarar Var)
9- İki Kere Done Yazısı Alt Alta Yazdıktan Sonra USB Bağlantısını Kesebilirsiniz
Getirileri
1) C6 ve N97 Widgeti (Widget Desteği)
2) C6'daki Slide Tuş Kilidi
3) Yeni 5x4, 4x4 Menü
4) Yeni Email Programı
5) Quick Office İçinde Gelir
6) Adobe PDF Reader İçinde Gelir
7) RAM Başlangıçta 50mb-55mb, Telefon Kullanılırkende 45mb-50mb Arasındadır
8) Zip Programı İçinde Gelir
9) Artık WMW Dosyalarını Real Player Oynatabiliyor.
10) Music Oynatıcıdaki Ufak Güncellemeler
11) Rehber Güncellemeleri
12) InstallServer.exe içerir. RomPatcher+ Gerektirmez.
13) N97/C6'daki Internet Tarayıcı
14) N97/C6'daki Flash Player (Version 4)
15) N97/C6'daki Internette Arama Fonksiyonu
16) Fotoğraflar Uygulaması Güncellemesi
17) SIP Ayarları (Wirofon Olayı)
JAF
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Nokia 5800XM
Nokia 5530XM
Eğer Ovi Store Açılmazsa Alttaki Ovi Store Güncellemesini Kurun. %100 Çalışacaktır
FW'den Görüntüler. (sessiz123 Arkadaşımızın Telefonundan)
Sadece Bu FW Yüklü İse Çalışan Widgetler
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...0da-sadece-c6-fw-yukluyse-calisir-389995.html
Sadece Bu FE Yüklü İse Çalışan 4x5 Menü
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...5-menu-sadece-c6-fwli-teller-icin-390170.html
Bu FW'de Bekleme Menüsüne Rehber Kişilerini Ekleyemeyenler İçin aryscat Arkadaşımızın Resimli Anlatımı
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...i-contacts-koymak-resimli-anlatim-390237.html
mp3leri nereye atınca okuyor ya her tarafa attım olmadı
benden başka gps sorunu yaşayan war mı? :S
Bir sorum olacak cahilligime verin n97 ve c6 Q klavyeye sahip ve buyüzden ekranda Q klavye secenegi yok yanılmıyorsam bu firmware de ekranda Q klavye kullabilicek miyiz?
karedes oncelikle tesekkur edrim basari ile kurulumu yaptim yanliz benim senden istegim dil ingilizce turkce var mumkunse birde almanca yi dahil edebilirmisin kullanimda zorluk cekiyorum tesekkurler.
Selam arkadaslar bana almanca dosyasi lazim lütfen bir link felan verireseniz sevinirim ben kendim entegre edebilirim bana sadece almanca dosyasi lazim nokia 5530xm c6 cfw icin coookk tesekkürler
TeşekkürLer kardeşim güzeL tema fakat pure goLd teması daha şık duruyor
Ses dosyaLarının içine at veya orda bi müzikLer diye kLasör oLuştur onun içine at . Benimki ses dosyaLarında müzikLer kLasörünün içinde . Onun dışındada bi yere atmadım orda okuyor çok iyi onun dışında bi yere atsam okumayacakmı ?
Hayır bu orjinal fw. Her yerden okur.
Kimseden GPS ile ilgili bir sorun almadım. Sorunsuz çalışmakta. Telefonunuz Navi ise o yüzden yapabilir. Navi tellerin bağlantı sistemi farklı oluyor ve kendi fwsinden başka bir fw attığınızda Gps çalışmıyor
Q klavye var kardeşim. Tek sorunu otomatik yana çevirdiğinde çıkmıyor. Sen köşedeki yerden seçeceksin. Tek sorunu otomatik çıkmaması. Onun haricinde sorunsuz
Bu orjinal fw. Dolayısıyla bir yere atmana gerek yok. Her yerden okur
Ben sana almanca dili entegre edeyimde nasıl geri upload edeceğim 100mblik dosyayı. Ben sana almanca.lang dosyasını vereyim. Sen alttaki konudan dosyaya entegre et.
Entegre Edilecek Almanca Dili Dosyası
FW'ye Dil Ekleme Anlatımı
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...malari/9-adimda-fw-turkcelestirme-389711.html
--------------------------------------Ekleme------------------------------------------
Cok cok tsk dostum Allah senden razi olsun ellerine saglikkolay gelsin
okumuyor işte hocam nereye atarsam atayım okumuyor gözüükmüyor mp3 playerda tercihlerden açılınca okuyor ama mp3 playerda tarayınca müzik bulmuyor ve okumuyorBende öyLe düşünmüştüm zatenOrjinaL fw oLduğu için okuması Lazım sorunsuz her yerden
İsteyenler İçin Alternatif Bir Tema. Benim Kullandığım Tema. SauroMatum Yapımı
okumuyor işte hocam nereye atarsam atayım okumuyor gözüükmüyor mp3 playerda tercihlerden açılınca okuyor ama mp3 playerda tarayınca müzik bulmuyor ve okumuyor
okumuyor işte hocam nereye atarsam atayım okumuyor gözüükmüyor mp3 playerda tercihlerden açılınca okuyor ama mp3 playerda tarayınca müzik bulmuyor ve okumuyor
Bu orjinal bi firmware değil her ne kadar öyle gibi gözükse de değil.
Sadece E/music klasöründe görür.
Ben orjinali gibi yaptım isteyene yardım edebilirim.
İspat ister misin?? Her yerde görür. Şuan benim telde müzikler Sounds klasöründe sorunsuz görüyor. C6 orjinal fwsidir. sadece entegre için dosyalar düzenlenmiştir. C6nın orjinal fwsindeki herşeyi aynen içerir.
Kimseden GPS ile ilgili bir sorun almadım. Sorunsuz çalışmakta. Telefonunuz Navi ise o yüzden yapabilir. Navi tellerin bağlantı sistemi farklı oluyor ve kendi fwsinden başka bir fw attığınızda Gps çalışmıyor
Q klavye var kardeşim. Tek sorunu otomatik yana çevirdiğinde çıkmıyor. Sen köşedeki yerden seçeceksin. Tek sorunu otomatik çıkmaması. Onun haricinde sorunsuz
Bu orjinal fw. Dolayısıyla bir yere atmana gerek yok. Her yerden okur
Ben sana almanca dili entegre edeyimde nasıl geri upload edeceğim 100mblik dosyayı. Ben sana almanca.lang dosyasını vereyim. Sen alttaki konudan dosyaya entegre et.
Entegre Edilecek Almanca Dili Dosyası
FW'ye Dil Ekleme Anlatımı
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...malari/9-adimda-fw-turkcelestirme-389711.html
--------------- Ekleme ---------------
Arkadasim verdigin almanca dili entegre ettim ama daha tele kurmadim bir sorum olacakti benim tel nokia5530xm RM-504 ama senin verdigin RM-612 benim telin üstüne olurmu bunus orcaktim cook tsk
Arkadasim verdigin almanca dili entegre ettim ama daha tele kurmadim bir sorum olacakti benim tel nokia5530xm RM-504 ama senin verdigin RM-612 benim telin üstüne olurmu bunus orcaktim cook tsk
RM-612 C6-00 'ın kodu. Bizim FWmizde orjinal C6 FW olduğu için sorun olmayacaktur. İlk Mesajdaki 5530 FWsine entegre ettiysen sorun olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?