(19.09.2010) Nokia 5800XM & 5530XM İçin Nokia C6 v11 MegaloManiaX V1-V2

KiN111

Üye
Bir sorum olacak cahilligime verin n97 ve c6 Q klavyeye sahip ve buyüzden ekranda Q klavye secenegi yok yanılmıyorsam bu firmware de ekranda Q klavye kullabilicek miyiz?

Denibo

Üye
mp3leri nereye atınca okuyor ya her tarafa attım olmadı

karedes oncelikle tesekkur edrim basari ile kurulumu yaptim yanliz benim senden istegim dil ingilizce turkce var mumkunse birde almanca yi dahil edebilirmisin kullanimda zorluk cekiyorum tesekkurler.

nuh096

Üye
Selam arkadaslar bana almanca dosyasi lazim lütfen bir link felan verireseniz sevinirim ben kendim entegre edebilirim bana sadece almanca dosyasi lazim nokia 5530xm c6 cfw icin coookk tesekkürler

Rich4arD

Üye

TeşekkürLer kardeşim güzeL tema fakat pure goLd teması daha şık duruyor

Ses dosyaLarının içine at veya orda bi müzikLer diye kLasör oLuştur onun içine at . Benimki ses dosyaLarında müzikLer kLasörünün içinde . Onun dışındada bi yere atmadım orda okuyor çok iyi onun dışında bi yere atsam okumayacakmı ?

Konu Sahibi
benden başka gps sorunu yaşayan war mı? :S

Kimseden GPS ile ilgili bir sorun almadım. Sorunsuz çalışmakta. Telefonunuz Navi ise o yüzden yapabilir. Navi tellerin bağlantı sistemi farklı oluyor ve kendi fwsinden başka bir fw attığınızda Gps çalışmıyor

Bir sorum olacak cahilligime verin n97 ve c6 Q klavyeye sahip ve buyüzden ekranda Q klavye secenegi yok yanılmıyorsam bu firmware de ekranda Q klavye kullabilicek miyiz?

Q klavye var kardeşim. Tek sorunu otomatik yana çevirdiğinde çıkmıyor. Sen köşedeki yerden seçeceksin. Tek sorunu otomatik çıkmaması. Onun haricinde sorunsuz

Bu orjinal fw. Dolayısıyla bir yere atmana gerek yok. Her yerden okur

karedes oncelikle tesekkur edrim basari ile kurulumu yaptim yanliz benim senden istegim dil ingilizce turkce var mumkunse birde almanca yi dahil edebilirmisin kullanimda zorluk cekiyorum tesekkurler.

Selam arkadaslar bana almanca dosyasi lazim lütfen bir link felan verireseniz sevinirim ben kendim entegre edebilirim bana sadece almanca dosyasi lazim nokia 5530xm c6 cfw icin coookk tesekkürler

Ben sana almanca dili entegre edeyimde nasıl geri upload edeceğim 100mblik dosyayı. Ben sana almanca.lang dosyasını vereyim. Sen alttaki konudan dosyaya entegre et.

Entegre Edilecek Almanca Dili Dosyası

FW'ye Dil Ekleme Anlatımı
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...malari/9-adimda-fw-turkcelestirme-389711.html

--------------- Ekleme ---------------

Hayır bu orjinal fw. Her yerden okur.

Konu Sahibi
İsteyenler İçin Alternatif Bir Tema. Benim Kullandığım Tema. SauroMatum Yapımı

nuh096

Üye

Denibo

Üye
Bende öyLe düşünmüştüm zaten OrjinaL fw oLduğu için okuması Lazım sorunsuz her yerden
okumuyor işte hocam nereye atarsam atayım okumuyor gözüükmüyor mp3 playerda tercihlerden açılınca okuyor ama mp3 playerda tarayınca müzik bulmuyor ve okumuyor

Rich4arD

Üye
İsteyenler İçin Alternatif Bir Tema. Benim Kullandığım Tema. SauroMatum Yapımı

TeşekkürLer Ama bu baya bi kırmızı karışık bişey Yinede payLaştığın için teşekkürLer

okumuyor işte hocam nereye atarsam atayım okumuyor gözüükmüyor mp3 playerda tercihlerden açılınca okuyor ama mp3 playerda tarayınca müzik bulmuyor ve okumuyor

NasıL yani ? KesinLikLe okuması Lazım ? Okumuyorsa ya senin kendi hafıza kartında yada teLefonunda sorun vardır Yada yükLerken bişeyLeri doğru yapamamışsındır ? Çünkü başka seçenek yok herkeste okuyor

Konu Sahibi

Hafıza kartını formatlamış mıydın? Formatlamadıysan şimdi müziklerini resimlerini fln kenara al. formatla sonra sadece Videos Sounds ve Images Dosyalarını geri at.(resimlerin videoların ve müziklerin farklı yerdeyse ona göre o klasörleri de at)

etherkes

Üye

Bu orjinal bi firmware değil her ne kadar öyle gibi gözükse de değil.
Sadece E/music klasöründe görür.
Ben orjinali gibi yaptım isteyene yardım edebilirim.

Konu Sahibi
Bu orjinal bi firmware değil her ne kadar öyle gibi gözükse de değil.
Sadece E/music klasöründe görür.
Ben orjinali gibi yaptım isteyene yardım edebilirim.

İspat ister misin?? Her yerde görür. Şuan benim telde müzikler Sounds klasöründe sorunsuz görüyor. C6 orjinal fwsidir. sadece entegre için dosyalar düzenlenmiştir. C6nın orjinal fwsindeki herşeyi aynen içerir.

Rich4arD

Üye

Evet aynen öyLedir arkadaşında dediği gibi
Bende nereye attıysam atayım yine görüyor müzikLeri

nuh096

Üye

Konu Sahibi
Arkadasim verdigin almanca dili entegre ettim ama daha tele kurmadim bir sorum olacakti benim tel nokia5530xm RM-504 ama senin verdigin RM-612 benim telin üstüne olurmu bunus orcaktim cook tsk

RM-612 C6-00 'ın kodu. Bizim FWmizde orjinal C6 FW olduğu için sorun olmayacaktur. İlk Mesajdaki 5530 FWsine entegre ettiysen sorun olmaz.