avast
Üye
-
Konu Sahibi
-
taksicilikSelamin aleykum hocam 18 yasina gircem3 ay sonra ygs ye hazirlaniyorum sinavdan sonra telefon almak icin is ariyorum babam bilgisayar alcak ben telefo 2000 lira biriktirebilecegim bi is lazim ankaradayim amelelik yap gunluk 60 lira dediler ama varmi o tarz parasi iyi olan is
taksicilik
Allah razi olsun keciorendeyim universiteye hazirlaniyorum sinavdan bir hafta sonra bulabilirsem dedigin gibi bi yer hemen gircem
17 yaşında nasıl kargoya girdin ?heh vay anasını be bende kargo aktarmasında çalışıyorum akşam 5 gece 2 saadece saat 10 da yarım saatlik yemek molası bunun dışında aralıksız koli taşıma ve aldığım maaş 803 lira günlüğüm 26 liraya geliyor. Bana günde 60 lira verecek yer olsa uçarak giderimüstelik aldığım bu kadarcık paranın yanında her akşam kol bacak bel ağrısından yatamamak ta cabası
Valla hocam ben haziran yada temmuzda ise gircem 2 3 ay calissam telefon icin 5s almayi planliyorum8 saat çalışıyorsun. Mesai veriyorlar kalırsan eğer. Yazın çıkarsın işten ya da bir bahane gösterirsin müdüre öyle izin alabilirsin. Ama gerçekten okurup çalışabilirim ve para kazanıp kendi istediklerimi kendi param ile almak istiyorum ve hayatı öğrenmek istiyorum diyorsan işe gir ve çalışmaya devam et. 15 ocak'ta 20 oldum 4 senedir çalısıyorum2.5 senesi burger kingde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?