mutluadam
Üye
Dostum bu aslında sorun sayılabilecek bi olay değil,tuş kilidi anahtarı zaten telefonun hemen yanında değil mine gerek war oto kilide
ama pocket sensor kullanmak isteyenler için bi alternatif olabilir
![]()
benim özel ayarlarım var bu konuda şarjı uzatmak için. böyle olunca işte o ayarı yapamıyorum. benim ayarım şu tuş kilit süresi 35 sn, ışık zaman aşımı 10 sn geriye ne arada kalan 25 sn. 15 sn hafif kararmada( bu süre standart) kalıyor. 10 sn de ekrana dokunup geri dönme toleransı ki burda tamamen kararıyor ekran. işte benim ideal ayarım buydu.
ama diyorsunuzki telefon bunda ışık zaman aşımı süresini esas alıyor. o zaman ne olacak ışık zaman aşımı süresi ne ise o sürede açılıp kapancaktuş kilidi. hafif kararma ve sonrasında tolerans falan olmayacak. karardıktan sonra ekrana dokunup açamıcam, boyna tuş kilidini kullancam. tuş kilidini kullanmak zaten en sevmediğim şey. e o zaman ne olcak yine bir program kullancam. o ne mykeylock. ister slide ister kırmızı, yeşil v.s tuşunu kullancam ama bunda slide ile açma vardı değilmi? e o slide tuş kilitlendikten sonra çalışıyormu? neyse ya amma uzattım ha
bi yükleyeyim de sevmezsem nasılsa başka cwf lere dönerim.pocket sensör cebine koyunca önemli kardeşim. o ayrı konu karıştırmayalım

ne gerek war oto kilide
)))) )