18.09.2010 Xpeed Premium 5800XM CFW (N97 Tabanlı) 4x4 /4x5 Menü

Sponsorlu Bağlantılar

ozkan1979

ozkan1979

Üye
[SIZE="2"]BİR ŞEY DANIŞACAKTIM BEN BUNDAN ÖNCEKİ FW YÜKLEDİM KULLANIYORUM VE HOŞUMA GİDİYOR ÇOK SÜPER KÖTÜKÖYLÜYE SONSUZ TEŞEKKÜRLER.

SORUM ŞU DİYELİM GÜNCELLEME GELDİ V60 GÜNCELLERSEM BİR SORUN OLURMU
2. *7370* YAPTIMTIGIMDA NE OLUR SADECE KURDUGUM PROGRAMLARMI GİDER YANİ İLK FW ATTIGIM HALEMİ GELİR ONA GÖRE *7370* YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM
3-tsunami™ 5800XM{N97 Mini Based} FW DE ARDAŞIM Ricochet YAZMIŞ N97 İÇİN GÜNCELLEME GELDİMİ
KESİNLİKLE YÜKLEME TELEFON UÇAR DEMİŞ DOGRUMUDUR
YANİ GÜNCELLEME GELDİGİNDE GÜNCELLEME YAPMAYALIMMI?

TEŞEKKÜRLER
[/SIZE]

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
[SIZE="2"]BİR ŞEY DANIŞACAKTIM BEN BUNDAN ÖNCEKİ FW YÜKLEDİM KULLANIYORUM VE HOŞUMA GİDİYOR ÇOK SÜPER KÖTÜKÖYLÜYE SONSUZ TEŞEKKÜRLER.

SORUM ŞU DİYELİM GÜNCELLEME GELDİ V60 GÜNCELLERSEM BİR SORUN OLURMU
2. *7370* YAPTIMTIGIMDA NE OLUR SADECE KURDUGUM PROGRAMLARMI GİDER YANİ İLK FW ATTIGIM HALEMİ GELİR ONA GÖRE *7370* YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM
3-tsunami™ 5800XM{N97 Mini Based} FW DE ARDAŞIM Ricochet YAZMIŞ N97 İÇİN GÜNCELLEME GELDİMİ
KESİNLİKLE YÜKLEME TELEFON UÇAR DEMİŞ DOGRUMUDUR
YANİ GÜNCELLEME GELDİGİNDE GÜNCELLEME YAPMAYALIMMI?

TEŞEKKÜRLER
[/SIZE]
n97 güncellemesini yapmamak gerekir elbette.telefon uçsa bile yere indiririz :d
jafla yeniden kolayca yazılım yüklenebilir.
evet 7370 kodunda sadece yüklediğiniz prolar gider ve varsayılan ayarlara döner tel...

5800 için v60 geldi diyelim.telefonunuzu rahatlıkla güncelleyebilirsiniz.sorun çıkatmayacaktır.tabi yine jaf üzerinden :oke:

ozkan1979

ozkan1979

Üye
n97 güncellemesini yapmamak gerekir elbette.telefon uçsa bile yere indiririz :d
jafla yeniden kolayca yazılım yüklenebilir.
evet 7370 kodunda sadece yüklediğiniz prolar gider ve varsayılan ayarlara döner tel...

5800 için v60 geldi diyelim.telefonunuzu rahatlıkla güncelleyebilirsiniz.sorun çıkatmayacaktır.tabi yine jaf üzerinden :oke:

çok teşekkür ederim bilgilendirdigin için

devrimcim

Kapalı Hesap
pro çok gzeldi yükledim emeğine sağlık...kötüköylü kardeşi senden bir ricam olucak temalarda ki xpeed black olan temayı sis halinde eklermisin ayrıca almak istiyorum...yardımcı olursan sevınırım...aradım o temadan google da bulamadım...son çare sensin tşkler emeğine...

furkan142

furkan142

Üye
fw gayet güzel kullanıyodum.Program paketini yükledim o paketi yükledikden sonra 3g çekmedi telefon ne yapmam lazım ?

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
fw gayet güzel kullanıyodum.Program paketini yükledim o paketi yükledikden sonra 3g çekmedi telefon ne yapmam lazım ?
kurduğun programları kaldır abi?
şebeke ayarlarını kontrol et hepsinden önce

qpel

Üye
opera mobile ikidebir kapanıyor :( bu sorun bitek bendemi var? Ayrıca green default temasını nerde bulablrm? Teşekkurler.

bu sorun bende de var gerçi ben burdakini yüklemedim kendi yaptığımı yükledim durum aynı ramdan diyorum ama 5800 orjinali kadar ramım var nerdeyse

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
bu sorun bende de var gerçi ben burdakini yüklemedim kendi yaptığımı yükledim durum aynı ramdan diyorum ama 5800 orjinali kadar ramım var nerdeyse

sorun Opera nın ta kendisi...Yaklaşık 25 mb a kadar ram yiyor tel ne yapsın?
Size Tavsiyem ucbrowser

salimpek

Üye
sayın kötüköylü arkadaşım sen den bır rıcam olacak tabıı mumkunse radyonun rds sı nasıl acılıyo rds var dıyo ama maalesf radyo yayınında olmuyo yayında var ama calısmıyo nedenı ne olabılır acaba?

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
sayın kötüköylü arkadaşım sen den bır rıcam olacak tabıı mumkunse radyonun rds sı nasıl acılıyo rds var dıyo ama maalesf radyo yayınında olmuyo yayında var ama calısmıyo nedenı ne olabılır acaba?
rds olayı 5800 de versiyon v40 tan sonra kronik bir sorun halini aldı dolayısıyla
sorun nokia dan kaynaklanıyor.normalde otomatik oalrak açılması lazım....

devrimcim

Kapalı Hesap
kötükoylu kardeş mesajımı okumadın galiba kardeşim canım benım bana o black xpeed temayı yollama şansın var mı yardımcı olursan sevınırım :

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
kötükoylu kardeş mesajımı okumadın galiba kardeşim canım benım bana o black xpeed temayı yollama şansın var mı yardımcı olursan sevınırım :
güzel kardeşim o temanın orijinal ismini değiştirdim.dolayısıyla şimdi bende bilmiyorum ismini kusura kalma.bundan ötürü cevapta yazamadım...

işte tema dosyası kardeş orijinal ismi:
Ultrasonic by Giulio7g

download linki:

önizleme:

webersin

webersin

Üye
mesaj yazmıştım gerek kalmadı tşkler :)

devrimcim

Kapalı Hesap
harikasın ya...süpersin ALLAH razı olsun emeğine sağlık...

antalyayavu

antalyayavu

Üye
ramblow sifre istemeye basladi ne yapabilirim...

henes_42

henes_42

Üye
maalesef ramblow.lar hackli vs deniliyor ama ben sifre istemeyen (süresiz) bulamadım. tek kullanımlık bir sifre görmüştüm, denedim ve tek kullanımlık çalışıyor. sifre olarak 43532 girersen kullanabilirsin, ama dediğim gibi tek kullanımlık. her kullanımda bunu girmen lazım. veya kotukoylu kardeşin tsunami sürümü var

http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...ficehacked-4x4menu-17-404732.html#post2779243

bunu yüklersen yine ramblow şifre isteyecek ama kaldırma imkanın var. kaldırıp telefonu yeniden başlatınca tekrar bi 15 gün süren olacak.

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
ya zor olmuyo mu böyle burdan konuları alarak g*****pta konu taşımak...
bak bu seferde her soruya cevap verebilmek için başkalarının sorularını buraya taşıyosun...

en azından link eklede böyle kafan ağrımasın
@bertas la rıdvana da selamları mı ilet...
hala inanmıyolar ya bu fw nin bana ait olmadığına...

divani

divani

Üye
Helal olsun tebrikler ve teşekkürler!.......

antalyayavu

antalyayavu

Üye
ya zor olmuyo mu böyle burdan konuları alarak g*****pta konu taşımak...
bak bu seferde her soruya cevap verebilmek için başkalarının sorularını buraya taşıyosun...

en azından link eklede böyle kafan ağrımasın
@bertas la rıdvana da selamları mı ilet...
hala inanmıyolar ya bu fw nin bana ait olmadığına...

pardon biriyle karistirdin sanirim.

divani

divani

Üye
herşey çok güzel ama tarif edildiği gibi noktası noktasına yaptığım halde bi kaç ayar yaparken aşırı derecede kasma yaptı ve sürekli hale geldi o yüzden tsunami nin sonuncuya geçiyorum...

Üst Alt