18.09.2010 Xpeed Premium 5800XM CFW (N97 Tabanlı) 4x4 /4x5 Menü

Sponsorlu Bağlantılar

aegeantr

Üye
BU C6 sürümde çalışıyor dostum tüm sürümlerde çalışıyor wapdan açtığın için desteklemiyor diyor bunu dene ekran görüntüleri bi önceki sayfada :oke:
sağol arkadaşım ama tek neden işcep değil. sanırım xpeed ultimate daha hızlı bu sürüme göre biraz da onun etkisi var. ayrıca ram az geliyor bana 45-50 arası ram kalıyor kullanımda ama zorlayınca yetmiyor daha önceki 60 a çıkıyordu ve çok daha rahattım. ha kotukoylu arkadaşım yanlış anlamasın fw ye çamur atmıyorum ben kendi izlenimlerimi söylüyorum herkesin kullanım tarzı farklı olduğu için bana pek hitap etmedi doğrusu ama ram daha da iyileştirilirse ve şu mesajlardaki klavye sorunu giderilirse düşünülecek bir fw kesinlikle.

webersin

webersin

Üye
ekran küçüldü ama yine altta boşluk oluyor onun dışında çalışıyor

Dostum zaten 5800 ancak öyle çalışıyor screende görüldüğü gibi başka türlü çalışmıyor en iyi bu şekilde sorunsuz.
Kod:
Nokia 5800 ve N97 Klavye Ayarları
Ekran klavyesinin görülemediği durumlarda telefon kendiliğinden ekranın yarısını kaplayan  “Ekran Üstü Klavye” isimli bir klavye görüntülemektedir. Aktivasyon kodunu yazmaya çalışırken uygulamanın kendi klavyesi söz konusu klavyenin altında kalmaktadır.
Bu klavyeyi kapatmak için: 
Menu / Ayarlar / Uygulama Yöneticisi / Yüklü Uygulamalar 
menü yolunu açıp Iscep işaretlendikten sonra 
Seçenekler / Süit Ayarları -> Ekran Üstü Klavye: Kapalı 
Şeklinde şeçilmelidir.
Yukarıdaki ayarlar yapıldıktan sonra uygulamanın klavyesini kullanabilirsiniz.

ea1903ea

Üye
Selamlar Yükledim gayet güzel olmuş Saf c6'dan daha hızlanmış

Yalnız Podcast KullananlaR için bir sorun var : Müzik Player sadece E:/Music kısmını taradığında E:/Podcast kısmı açıkta kalıyor,indirilen podcastler açıkta kalıyor görünmüyor. Bunu ben düzelttim ancak aklınızda bulunsun :D

De[M]oN*

De[M]oN*

Üye
bana bugun nokıa mesaj gonderdi cihazınız için yeni bir gunlelleme mevcıt diye acaba c6 yeni guncellemesaimi cikti ?

toligargala

toligargala

Üye
bana bugun nokıa mesaj gonderdi cihazınız için yeni bir gunlelleme mevcıt diye acaba c6 yeni guncellemesaimi cikti ?

aynı mesaj banada geldi bence v51 sürümünü söylüyor c6 v51 üzerine yapılandırılmış fw orjinal sürümü söylüyor olabilir arkadaşlar

djmatrix

Üye
aynı mesaj banada geldi bence v51 sürümünü söylüyor c6 v51 üzerine yapılandırılmış fw orjinal sürümü söylüyor olabilir arkadaşlar
evt bana da geldi nokia da baktım bi güncelleme bulamadım???? bence v51 in msj ını nokia daha yeni yolluyor :)

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Arkadaşım keşke şu yatay kLavye ekranı sorununu da çözseydin !! O da oLsaydı anında yükLerdim teşekkürünü vereyim gerçi emeğe saygı 1o numara oLmuş konun :) Ama dediğim gibi yatay kLavye otomatik geçişLeri ayarLasaydın ? onuda yapsaydın çok güzeL oLurdu

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
pnht nin açıklamasında olduğu gibi söyliyeyim "c6 kendi yatay klavyesine sahiptir.dolayısıyla firmware indede böyle bir özellik yoktur."

sanal alem

sanal alem

Üye
evt bana da geldi nokia da baktım bi güncelleme bulamadım???? bence v51 in msj ını nokia daha yeni yolluyor :)

aynı msj bana da geldi. denedim ama v51 i kast ediyor galiba. ayrıca bir sorunum var slide tuş kilidi bende de çalışmıyor. flaş attıktan sonra bir defa hard format atmak zorunda kaldım bu yüzden olabilir mi acaba. ilk flas attığımda slide tuş kildim çalışıyordu :) ama şimdi olmuyor. tel'i tğşlar kilitliyken menu tuşuna bastığım zaman hiç bir tepki vermiyor. art arda 2-3 defa bastığım zaman bazen tepki veriyor ama tuş kilidi çalışmıyor. her yolu denedim ama slide olayı bende olmuyor. ne yapmam gerekli? yardımcı olursanız..

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
aynı msj bana da geldi. denedim ama v51 i kast ediyor galiba. ayrıca bir sorunum var slide tuş kilidi bende de çalışmıyor. flaş attıktan sonra bir defa hard format atmak zorunda kaldım bu yüzden olabilir mi acaba. ilk flas attığımda slide tuş kildim çalışıyordu :) ama şimdi olmuyor. tel'i tğşlar kilitliyken menu tuşuna bastığım zaman hiç bir tepki vermiyor. art arda 2-3 defa bastığım zaman bazen tepki veriyor ama tuş kilidi çalışmıyor. her yolu denedim ama slide olayı bende olmuyor. ne yapmam gerekli? yardımcı olursanız..

dediğiniz sorunu gidermek için yeniden flashlamayı deneyebilirsiniz?

qpel

Üye
görev yöneticisi program kuruldumu bozuluyor diye okumuştum pnht da jbtaskman gibi taskman kurmayın varsa da kaldırıp bidaha kontrol edin

sanal alem

sanal alem

Üye
aynen dediğiniz gibi yapmalıyım galiba. peki hocam flas yaparken bu sefer hafıza kartını takmasam da flaşlasam sorun olur mu malum verileri yedekle tekrar yükle zaman alıyor.

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
görev yöneticisi program kuruldumu bozuluyor diye okumuştum pnht da jbtaskman gibi taskman kurmayın
jbak taskman zaten kurulu geliyor.ilk mesajda programlar kısmını okursanız görürsünüz
sorunsuz :D

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
hocam SE SkeTch fonTunu aLabiLirmiyiz mümkün müdr ? :D

qpel

Üye
jbak taskman zaten kurulu geliyor.ilk mesajda programlar kısmını okursanız görürsünüz
sorunsuz :D

bilmiyorum ben denemedim bu cfwyi ama pnht ta okudum bazıları da böyle sorunla karşılaşmış cevaba taskman programları yapıyor denmiş

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
hocam SE SkeTch fonTunu aLabiLirmiyiz mümkün müdr ? :D
Sony Sketch font dosyası:

Önizleme:

Kurulum için:
Hafıza kartında E:\resource\ klasörüne Fonts klasörünü yapıştırın teli yeniden başlatın.....

ByPsychooo

ByPsychooo

Üye
opera mobile ikidebir kapanıyor :( bu sorun bitek bendemi var? Ayrıca green default temasını nerde bulablrm? Teşekkurler.

webersin

webersin

Üye
PNHT takip eden var mı yeni sürüm veya fixle ilgili bir şey çıkacak mı??

mutluadam

Üye
c6 cwf 5800 tabanlı sanıyordum ben ama değilmiş c6 tabanlıymış. işcep te zaten c6 yı desteklemiyor. yazık oldu.
oysa bu c6 fw sinin ev ekranı, dokunma hasasiyeti ve menüsü çok hoşuma gitmişti. diğer olumsuz yönleride işte ram in az olması, tuş ışıklarının 5800 deki gibi tutarlı çalışmaması ve şu tuş kilit süresinin değiştimi bir daha ayarlanamaması.

kötüköylü, 5800 tabanlı ama bu n97 ev ekranı, bu menü düzeni ve dokunma hasasiyeti ve bu yukarda saydığım sorunların olmadığı bir cwf yapamazmısın? sanırım daha öncede benzer soru sorulmuştu, zor ve düzenlenmesinin karışık olduğunu söylemiştin. ama yinede olmazmı? ne diyorsun ?

--------------- Ekleme ---------------

Sony Sketch font dosyası:

Önizleme:

Kurulum için:
Hafıza kartında E:\resource\ klasörüne Fonts klasörünü yapıştırın teli yeniden başlatın.....

bu fontu ben çok önceden kullanmıştım. ama adı bu değildi ama kesinlikle aynı font. telefona çok güzel gidiyor. nedenide sanırım teknolojik duygu oluşturması. yalnız tek kusuru kalınlık olarak ince kalıyordu. benzer eleştirileri arkadaşlarda yapmış bu konuda. biraz kalınını çok aradım ama bulamamıştım.

Üst Alt