mutluadam
Üye
abi bu sorun değil ki telin özelliği.sayfayı maximum biçimde görüntülemek babında yapılmış bi düzenleme.Bu konuyla ilgili çıkmış bir mod yok zaten.Otomatik olarak 3 sn sonra o bar kaybolur doğru.
teşekkür ettim ustam sağolasın bi sorum daha ıolacak ya bu müzik çalarda çalma listesi oluşturuyoruz ya bunu bi yere yedekleyemez miyiz her formatta uğraşmaktan bıktım yakardeş siz haftada belki bir iki fw atıyorsunuz.ben günde deneme babında 10 fw attığım zaman oluyor.
Ben kendi adıma konuşayım daha şimdiye kadar hiç bir zararını görmedim
o ok tuşuna 2-3 sn basınca geliyor abi dediğin bar.bende sorun yok....hayır anlamadın kötü. hani tam ekran oluyor ya webde sonra mesela seçeneklerin olduğu barı tekrar ortaya çıkarmak için oka tıklıyoruz ya işte o zaman o seçenekler ve geri butonunun olduğu bar kayboluyor. sorun bu yani. boşalıyor orası ve web sayfası görünüyor altta denermisin sende oluyormu? yada diğer arkadşalardan da rica ediyorum.?
playlists klasörünü hafıza kartından yedekleyebilirsinteşekkür ettim ustam sağolasın bi sorum daha ıolacak ya bu müzik çalarda çalma listesi oluşturuyoruz ya bunu bi yere yedekleyemez miyiz her formatta uğraşmaktan bıktım ya
bi kaç kere denedim ama olmuyo playlist klasörü boş oluyo pc cuitin dosya açıcısıyla da denedim onda gözüküyor ama telde görünmüyo ya??o ok tuşuna 2-3 sn basınca geliyor abi dediğin bar.bende sorun yok....
--------------- Ekleme ---------------
playlists klasörünü hafıza kartından yedekleyebilirsin
dosya yönetici/filebrowser ya da xplore la dosyayı bul akabinde pc ye gönder.ardından format sonrası geri tele aynı klasöre kopyala?bi kaç kere denedim ama olmuyo playlist klasörü boş oluyo pc cuitin dosya açıcısıyla da denedim onda gözüküyor ama telde görünmüyo ya??
dosya yönetici/filebrowser ya da xplore la dosyayı bul akabinde pc ye gönder.ardından format sonrası geri tele aynı klasöre kopyala?
işin açıkcası hiç playlist oluşturmadım.telden pek müzikde dinlemiyorum...
mutluadam : yeni versiyon tsunami çıktı etkin notlar mevcut
ekleme:wooww ses komutlarıda çalışıyor helal arkadaş.fakat entegre olan screen snap seçilen hafıza hafıza kartı seçip programı aç kapa yapınca gidiyor.pekte sorun değil ama firmware e program entegre etmek böyle küçük sorunlar oluşturuyor.ben zaten auto installer le herşeyi kuruyorum.tekrar eline sağlık şimdi teste yeni başladım.
eh be ekti beni kötüne güzel test etmiştim ilk yaptığı beta aşamasındaki tusunamiyi. ben kurarken o tusunamiyi vermiş bile. keşke test sonuçlarımı değerlendirseydi de ondan sonra yayınlasaydı. anlaşma hatası oldu galiba final verdiği konuyu yüklediğimi sandı. neyse sağlık olsun.
abi benim sana verdiğim link elbette final sürümünün linkiydi...eğer yanlış hatırlamıyosam sana bahsettim konudanRicochet:
mutluadam : yeni versiyon tsunami çıktı etkin notlar mevcut
nerde çıktı yav? şakamı yapıyorsun? akşam kötü verdi bana ben test ettim ona dair yazdım daha çıkmamıştı. ?? nerde varsa link ver?
kardeş ilk sayfada mesajın en altında proıgram paketi var onu kullan....dostum eline sağlık bu sürümm şimdiye kullandığım en sorunsuz sürüm
eline sağlık
elindeki programları paylaşamazmısın acaba?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Uploaded withLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
daha kurulumun en başında böyle bir sorunla karşılaştım,indirilmesi gereken herşeyi indirdim fakat emulatorde GO butonuna bastığım zaman resimde adı yazan dosyanın bulunamadığını söylüyor..yardımcı olursanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?