mutluadam
Üye
c6 olmayan modifikasyonlarda var deil mi birde acaba bu çözümün linkini verebilir msin bende bakayım bu gece belki telefona modifikasyon yapabilirim
walla özel bi sırrı yok,çok fazla wireless kullanmamaya çalıştım o kadar.Aynı şekil arkadaşımın teli de 4. günü gördü. ama bu fw'de aynı kullanım şartlarıyla 23. saati göremiyorum malesef4 günü nasıl buluyor?! Akşamları kapatıyor musunuz telefonu?!! Benim gördüğüm hiç bir 5800(ki 10larca gördüm ama 3-4 ünü takip edebiliyorum, akrabalar kullanıyor da) şarjı 2-2buçuk günden fazla gitmiyor. TAbiki kullanıma bağlı olarak değişiyor ama standart bir telefon kullanımında dahi 4 gün gittiğini görmedim. Acaba pille mi alakalı birşeydir, bunun sırrı nedir yahu Yanlış anlamayın, eleştirmiyorum, sadece merak ediyorum s8
aynen öyle kardeş, bu modifiye üzerinde kendimde bir kaç değişiklik yaptım, sitede yayınlanan bir kaç fw.yi denedim acaba nasıl diye, kesinlikle bunun üzerine fw şu an itibariyle yok, kotukoylu kardeş bu işi biliyor. özledik kendisinio kadar fw denedim.. bu fw kadar güzelini bulamadım.. her defasında bu fw ye döndüm.. bir de fw ye program entegre etmeyi başrbilsem tamam. her fw sonrsı program kurmktn gına geldi
pardon kardeş, günün espirisini yapmak istedin sanırım. 73.sayfaya yorum yazıyorsun, hiç okumadın galiba, şu an için sitedeki en güzel ve stabil çalışan modifiyenin bulunduğu sayfadasın. lütfen bu başlığın alt sayfalarını okursan memnuniyetleri ve sorulan sorulara verilen cevapları göreceksin. TELEFONUN HAYIRLI OLSUN, yüklersen pişman olmayacaksınDeneyen varmı telefonu yeni aldım elimde kalsın istemem
Deneyen varmı telefonu yeni aldım elimde kalsın istemem
şarj uzun gitmesini istiyorsanız 1320amper olan pili
ben ebay.com dan hongkonk tan 10milyona 1750amper yeni pil aldım
böylece 4 günü bile geçtigi oluyor
tavsiye ederim 5j batary yazın çıkar zate
ikinci kez dene arkadaşım, yani yeniden flash butonuna tıkla ve 2-3 saniye içinde telefonun açma düğmesine bas bırak, basılı tutma, alacaktırarkadaşlar not found hatası alıyorum sorun nerde acaba
ebay.com da olan sayfa linkini ve tr kaç günde geldiğini kargo ücreti vs açıklarsan bende almak isterim
arkadaşım pc de nokia usb rom driveri olmaı lazım ildiğim kadarıyla onu ka ovi suiti kuaraak yapabilirsin ben şhsen öyle yaptımya arkadaşlar not found hatası alıyorum delirecem her şeyi yerli yerine yaptım fakat bi türlü flash lyamadım lütfen yardı neden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?