172.28.235.12 ? bedava internet

Sponsorlu Bağlantılar

zurna11

Üye
girdim bir dakika geçmeden 20 tl gitti

Blind Guardian

Üye
bugün arkadaştan 2 lira gitmiş, benden 0,2 tl gitti diğer birisinin parası yok giriyor :D

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
En iyisi para yokken girin, yoksa süprizlerle karşılaşabilirsiniz.

caglet

caglet

Üye
bu linki yazdıktan sonra baska sitelere nasıl giricez anlamadım :S

enesfurkan

Üye
beyler TL yokken girin yoksa hepsini alır Avea Wap Gprsden Girin..

muxo

muxo

Üye
tuzak bu. yalan bu. kesinlikle çalışmıyor. konturüzü yiyen bir tuzak. sakın düşmeyin buna

zurna11

Üye
sorunlumusun kardeş?

kartalvadisi95

Üye
6 aydır giriyim 5 kr gitmedi

'MuTTo'

'MuTTo'

Üye
Kesinlikle PaRanız Yokken Girin Yoksa para gidebiliyor.Ben bi hattan bedava girdim bi hattan da 3 TL gitti dikkatli olun.Ama bedava girerseniz süper bişey.FreeSurf die biyerden giriyosunuz.

borakazim

borakazim

Üye
Sadece aveada mı geçerli bu?

'MuTTo'

'MuTTo'

Üye
Ben sadece avea da denedim ve oldu.Ama ztn Ocak ayı boyunca vodafone da bedava ydı internet.Turkcelli hiç bilmiyorum.

yalnızkalp31

yalnızkalp31

Üye
Ya grcekten giriyomu?

pscobat38

Üye
Arkadaslar sadece aveadan giriyor.
O adrese girince oraya google yazın onuda yer imlerine kaydedin. Sonra hep yer imindeki google dan girin.(Kısayol olması icin.)
Hattınızda para olunca hepsı gıdıyor.
Paranız olmayınca girin.
Korkmayın hattınıza lira yukleyınce gitmiyor.(Ben yukledıkten sonra kullanmadım. Kullanınca gidebilir. En iyisi liranız bitince girin.)
Eee daha ne diyin güle güle kullanın.
Bir de ben soru soruyum bunu kullanabılecegımız güzel bir tarayıcı bilen varmı?(Tel N70)

kezban yenge

kezban yenge

Üye
Hakikaten doğruymuş oldu :))

SilentOne

SilentOne

Üye
denedim olmadı

brk38

brk38

Üye
bizim arkadaşlar giriyo.sakın kontörünüz var ken denemeyin hhooop hepsi gider.sadece avea da giriyor ben turkcell de dene dim olmadı.

muxo

muxo

Üye
sakın kullanmayın . dogru kontur yokken giriyor. ben uzun zaman bunu kullandım. ama ilk kontur yüklemenizde ne indirdiyseniz. teker teker düşüyor liranızdan. aman diyim kullanmayın. dün 10 lira yükleyim dedim.yükler yüklemez. gprs kullanım ücreti diye 0.16 yaptı.artık kontur yükleyemiyom. çünkü 20 lira yüklesem. o bile 0 olacak

bozkurduz

bozkurduz

Üye
şimdi denedim. kontor düşmedi. Avea Wap GPRS ile girmelisiniz.

ache

ache

Üye
Oluyor ben denedim Freesurf diye bir site açılıyor

--------------- Ekleme ---------------

Bütün sitelere giriyor gerçekten ama facebook'a bağlanmıyor bendemi öyle oluyor anlamadım başka deneyen arkadaşlar yorumunu yazarsa sevinirim
facebook a giriyo da 5-10 dk da anca :D ya da altında bi seçenek var diğer girişi dene diye ben denedim hemen girdi
bende denedim şu an kullanıyorum free sörf diye bi site üzerinden bağlantı yapıyorsun yaalnız 3g telefonlardan girilmiyo heralde
kuzende e63 var giriyo hem de 3g ile giriyo ama hız 3g deil çok yavaş benimki 6300 olduğundan pek farketmiyo :D

Üst Alt