172.28.235.12 ? bedava internet

Sponsorlu Bağlantılar

degerli43

degerli43

Üye
    Konu Sahibi
172.28.235.12 ? bedava internet
bu adresten internete bedava giriliyormus .. bende lira oolduğu için deneyemedim lirası olmayan arkadaşlar deneyebilirmi :D

• Beğen
Tepkiler: ALPARS™

ihsN92

Üye
yok aga girmio

degerli43

degerli43

Üye
    Konu Sahibi
adres yerine bunu yazacan telefonun kendi tarayıcısına operaya değil.. erşim noktasını da avea wap gprs yazmak lazım okuldakiler giriyodu :D

Lastman

Lastman

Üye
yok öyle bişey denedim

by--emin

Üye
Oluyor ben denedim Freesurf diye bir site açılıyor

--------------- Ekleme ---------------

Bütün sitelere giriyor gerçekten ama facebook'a bağlanmıyor bendemi öyle oluyor anlamadım başka deneyen arkadaşlar yorumunu yazarsa sevinirim

megacarbon

megacarbon

Üye
bende denedim şu an kullanıyorum free sörf diye bi site üzerinden bağlantı yapıyorsun yaalnız 3g telefonlardan girilmiyo heralde

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
giriyo ya güzel paylasım olms.İns ilerde sorun cıkmas:D

ramazan başkan

ramazan başkan

Üye
nereye yazcaz da?:hmmm

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
telefnun kendi tarayıcısı varya oraya mesala google.com yerine bunu yazacaksın

cncoprt

cncoprt

Üye
Süper yaa
insallah ilerde bi sorun olmaz....

mrhayalet

Üye
agagaaaaaa eyvallah arkadaşa msj atmıştım yeni bu adresi versene die çok saol ya youtube facebook myspace tqit biptube brazzers beklee :D

ya bide bişey sorcam telefona flash player nasıl yüklenio

furkan5800

furkan5800

Üye
arkdşım tarayıcıya direkmi yazcaz yoqsa http fln dahilmi

kubilayozata

Üye
bende denedim şu an kullanıyorum free sörf diye bi site üzerinden bağlantı yapıyorsun yaalnız 3g telefonlardan girilmiyo heralde

yk yk giriliyo ben 5800 dan giriyorum 1 yıldır problem yok .)

alpay1173

alpay1173

Üye
şimdi bu siteye giryorsn diyelim ondan sonra nabıyorsn ve bedavamı ??

caxaza

Üye
kendi tarayıcısıyla girior ama opera mini veya ucweb girmiyor nasıl diğer tarayıcılarla girebilirim lütfen yardım edin?

cevap pls

pscobat38

Üye
Bunu bi arkadastan duymustum 31 kurusum vardı bu ip uzerınden face girdim 20 kurus gıttı arkadastada gıtmıs ondan sonra hıc yukleme yapmadım 11 kurusla kullanıyorum kontor yukleyınce gıder gıtmezmı bılmıyorum.
Baska bir arkadas denedı ondada 1.4 lira gitti haberınız olsun.
bende opera var ondan gırıyorum baska hangı tarayıcı ıle gırılır?

degerli43

degerli43

Üye
    Konu Sahibi
operayla girilmemesi lazım

brk38

brk38

Üye
bu adresten internete bedava giriliyormus .. bende lira oolduğu için deneyemedim lirası olmayan arkadaşlar deneyebilirmi :D
sadece aveadan giriyor bedava fakat duyduğuma göre lira yükleyince toplu alıyolarmış.bizim ark lar giriyo hiç gitmedi dedi hmen hemn heryere de girdiler:naughty::naughty::naughty:

degerli43

degerli43

Üye
    Konu Sahibi
sadece aveadan giriyor bedava fakat duyduğuma göre lira yükleyince toplu alıyolarmış.bizim ark lar giriyo hiç gitmedi dedi hmen hemn heryere de girdiler:naughty::naughty::naughty:

lira da yükledim yine gitmedi liranız yokken girin :D hatta internet paketi yaparsanız mb da düşmüyor :D

Üst Alt