1700tl var sırf havam olsun diye iPhone4s beyaz alıcam.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Epple

Epple

Üye

Telefonlar sadece zaruri olduğu zamanlar kullanılmak için olsaydı diyorum Ayfon dörtes vayt veya galaksi es üç gibi telefonlar asla ortaya çıkmazdı :)

4s in yada s3 un yapabildiklerini biliyosun demi? Benim gicik oldugum sey artik telefonlarin birer maddi durum gostergesi haline getirilmesi. Yahu 70 yasinda adam kendine hayri yok iPhone almis. O telefon senin neyine? Fonksiyonlarini bilmiyosun bile. Sirf zengin gorunmek icin alanlar varya. Onlarin zihniyetlerini anlamiyorum

15097

15097

Üye
4s in yada s3 un yapabildiklerini biliyosun demi? Benim gicik oldugum sey artik telefonlarin birer maddi durum gostergesi haline getirilmesi. Yahu 70 yasinda adam kendine hayri yok iPhone almis. O telefon senin neyine? Fonksiyonlarini bilmiyosun bile. Sirf zengin gorunmek icin alanlar varya. Onlarin zihniyetlerini anlamiyorum
Öylelerine sonradan görme deniliyor :ehe

Corrupt

Corrupt

Üye

Babamda 4s var cnm :)

Epple

Epple

Üye

Babamda 4s var cnm :)

İyi ne mutlu bendede 4s var cnm :) dedin ya hava atmak icin olmasa cikmaz bu telefonlar diye. Onun icin dedim biliyosun demi diye. Yani sadece artislik icin cikmiyor bu telefonlar ;)

Corrupt

Corrupt

Üye
İyi ne mutlu bendede 4s var cnm :) dedin ya hava atmak icin olmasa cikmaz bu telefonlar diye. Onun icin dedim biliyosun demi diye. Yani sadece artislik icin cikmiyor bu telefonlar ;)

Yok kanka ya babam da yeni aldı da telefonu çözemedi hemen. Sarf ettiğl sözle şu (aynen iletiyorum haa)
- Ulan bu insanlar şu telefondan ne anlıyor ne kadar gösteriş meraklısı hayvan insan var..
Yorum senin kanka

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...