1700tl var sırf havam olsun diye iPhone4s beyaz alıcam.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Fatih sen kadar beni de tanır benim kimseyi banlatma derdim yok benim de 29 puanım var zaten ama bu bölüm bilgilendirme bölümü senin konunsa alakasız bölümle,üstelik telefonla hava atmak da en saçma kavramdır arkadaş telefon ya havası mı olur N9 u elimde gören afallıyor bende alttarafı telefon diyorum demiyorum şöle böle hava atıyım kimseye

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Fatih sen kadar beni de tanır benim kimseyi banlatma derdim yok benim de 29 puanım var zaten ama bu bölüm bilgilendirme bölümü senin konunsa alakasız bölümle,üstelik telefonla hava atmak da en saçma kavramdır arkadaş telefon ya havası mı olur N9 u elimde gören afallıyor bende alttarafı telefon diyorum demiyorum şöle böle hava atıyım kimseye

tamam abi sen haklısın iyisin kralsın tamam tamam

aleranol

aleranol

Üye

ayfon klasik hava aracı. N9 yeni birşey :oke:
ya şu puanları açıklarmısın şu profilde gözükenler nası oluyo ben kaç kere banlandım :)

codblackops2

codblackops2

Üye
:hmmm

Yalnız alırsın ayfonu atarsın havanı,havanı attığın insanlar gıpta ile bakar sonra telefon birden puff olur benden söylemesi :D

gösterdiklerine söylede bari maşallah desinler :oke:

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
4s iyi bir hava aracı herkes biliyor:)sokakta bi adama sony xperia de bilmez...ama iphoneyi kim olsa bilir:)böyle bi durum

MrExpert

MrExpert

Üye
Artik iphone la hava atma devri kapandi artik asgari ücretle çalışan insanlar bile iphone alıyor .... (Asgari ücretle çalişanlari yadırgamıyorum yanlış anlaşılmasın.. ) senin yaptiğın ve buraya konu açmam aşırı derece gereksiz ve saçma Bence mod a konuyu silmesi için rica et daha mantıklı olur...

Osmanlı Evladı

Osmanlı Evladı

Üye
Zekat ver daha faydalı olursun.

• Beğen
Tepkiler: codblackops2
mcnpl4

mcnpl4

Üye
bizim simitcide de aypon 4 var. artik bi havası kalmadı bence de. lumia900 yada n9 daha yenilikçi bence

codblackops2

codblackops2

Üye
Artik iphone la hava atma devri kapandi artik asgari ücretle çalışan insanlar bile iphone alıyor .... (Asgari ücretle çalişanlari yadırgamıyorum yanlış anlaşılmasın.. ) senin yaptiğın ve buraya konu açmam aşırı derece gereksiz ve saçma Bence mod a konuyu silmesi için rica et daha mantıklı olur...

Aynen.
çok tanıdığım var adamın maaşı 1 milyar gitmiş iphone 4s almış te allam :ah

bide adam aile geçindiriyo ha :ehe

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Kardeş ne yap bılıyonmu 1850 tl vercegıne o para kadar Çin malı I phone al toplu olarak mesala kımın önunde hava atacaksan sanırsam (Kızların yanında) Telefonu ac birisiyle görüş sinirlen sonra Duvara Firlat parcala onlarda desın adama bak I phoneyı duvara fırlattı parcaladı ne para varmış desınler :D

MrExpert

MrExpert

Üye
Kardeş ne yap bılıyonmu 1850 tl vercegıne o para kadar Çin malı I phone al toplu olarak mesala kımın önunde hava atacaksan sanırsam (Kızların yanında) Telefonu ac birisiyle görüş sinirlen sonra Duvara Firlat parcala onlarda desın adama bak I phoneyı duvara fırlattı parcaladı ne para varmış desınler :D

Aynştayn mode on :D

aleranol

aleranol

Üye

allah cezanı vermesin emi :zuhaha:

süper nova

süper nova

Üye
maksimum hava sirkülasyonunu sağlamak için iyi bir yöntem olabilir :ehe

abandonware

abandonware

Üye
iphone 5 i bekle yada havalı olur diye pinphone al :ehe

Epple

Epple

Üye
Hava icin alcaksan hic alma daha iyi. Anlamadigim ve sinir oldugum sacma sapan bi zihniyet. Hava atmak icin telefon almak..peeh ne gunlerdeyiz

Corrupt

Corrupt

Üye
Hava icin alcaksan hic alma daha iyi. Anlamadigim ve sinir oldugum sacma sapan bi zihniyet. Hava atmak icin telefon almak..peeh ne gunlerdeyiz

Dediğln gibi olsak, kimse Ayfon Dörtes veya Galaksi Esüç almaz :ehe

CABBAR

CABBAR

Üye
Arkadaşım cep telefonlarının yeni çıktığı dönemlerde yeni yetme ergenler telefonu alır kılıfa koyar kemere takarlardı sonra tişörtü telefonun üstüne çıkarırlardı telefon görünsün diye onu getirdin aklıma. :) telefon hava atılacak bişey değil ki şu zamanda zaruri ihtiyaç. Düşüncen yanlış bence ama yine de hayırlı olsun diyelim

Epple

Epple

Üye

Dediğln gibi olsak, kimse Ayfon Dörtes veya Galaksi Esüç almaz :ehe

Dedigin gibi derken neyi kastettin anlamadim?

Arkadaşım cep telefonlarının yeni çıktığı dönemlerde yeni yetme ergenler telefonu alır kılıfa koyar kemere takarlardı sonra tişörtü telefonun üstüne çıkarırlardı telefon görünsün diye onu getirdin aklıma. :) telefon hava atılacak bişey değil ki şu zamanda zaruri ihtiyaç. Düşüncen yanlış bence ama yine de hayırlı olsun diyelim

Evet kesinlikle katiliyorum :)

Corrupt

Corrupt

Üye
Dedigin gibi derken neyi kastettin anlamadim?

Evet kesinlikle katiliyorum :)

Telefonlar sadece zaruri olduğu zamanlar kullanılmak için olsaydı diyorum Ayfon dörtes vayt veya galaksi es üç gibi telefonlar asla ortaya çıkmazdı :)

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Sirf hava atmak icin aliyorsan parana yazik :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...