Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gerçekleştirilen Buluşmalar17 Haziran 2013 Efsanelerin Adana buluşması ... ( DiaBLoS , Chavrash, EroL, Kalender )
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-efşan
Üye
Hasan ve İsa!
Özleniyorsunuz beyler, arada uğrayın yahu.
Bu isimler olur da buluşma kötü olur mu, çok güzel.
Bendemi bıyık bıraksam ne Maşallah çok güzel bir buluşma olmuş.
Allah muhabbetinizi ve dostluğunuzu daim etsin. İsa ve hasan'ı görmekte sürpriz oldu, Erol kardeşim senin simana hayran kaldım açıkcası, her fotoğrafta farklı bir karizmayla çıkıyorsun karşıma. Yahu ben yaşlanıyorum bunlar da gençleşiyor.
Sen her zaman bizlerlesin alicim, yanlış anlaşılmasın buluşmayı sen organize ettiğin için eleştirme gereği duymadım, onlara göre sen misafirsin ama bize göre onlar misafir oldu zaten hep iç içeyiz ve sürekli görüyoruz seni maşallah.
Hadi bi eleştiri yapayım senin için
Şapkayı çıkarttığını gözlemledim son zamanlarda, artık şapka kullanma böyle daha iyisin zira.
Sen her zaman bizlerlesin alicim, yanlış anlaşılmasın buluşmayı sen organize ettiğin için eleştirme gereği duymadım, onlara göre sen misafirsin ama bize göre onlar misafir oldu zaten hep iç içeyiz ve sürekli görüyoruz seni maşallah.
Hadi bi eleştiri yapayım senin için
Şapkayı çıkarttığını gözlemledim son zamanlarda, artık şapka kullanma böyle daha iyisin zira.
Şapka takmam ki ben normal de .
Askerde bir buluşmaya katılmıştım İstanbul da . ( Kafa 3 numaraydı , şapka tabiki takacağım . ) Sanırım aklına orada ki resmim geldi .
Şapka takmam ki ben normal de .
Askerde bir buluşmaya katılmıştım İstanbul da . ( Kafa 3 numaraydı , şapka tabiki takacağım . ) Sanırım aklına orada ki resmim geldi .