Bir one kullanıcısı olarak s4 üde test etme imkanım oldu birkaç gün boyunca, sadece biraz daha hızlı diyenler var ama neye göre kime göre hızlı, milisaniyeleri hesaplayabilen arkadaşlar türedi aramızda ki böyle şeyler konuşuluyor bazen. Gözle takip edilen ekran fln filan bana kalırsa göz boyamaktan başka bi işe yaramayan kullanıcının hafızasından çalınmış gereksiz bir yazılım. Donanımına destek vericek yenilikler yapsana sen ne bileyim kasa kaliteni arttır, hoparlör kaliteni arttır vs.
Kaldı ki ekranının daha büyük olması da, işlemcisinin 4+4 olması da ((bana)) göre tercih sebebi değil. Kamera konusunda fotoğraf kalitesinde s4 ün hakkını veririm ama iş video kalitesi ve mikrofon kalitesine gelince s4 one ın eline su dökemez iddia eden varsa iyice bi araştırsın derim. Cihazın ses performansını anlatmama gerek yok sanırım
Tasarım göreceli bir şeydir. Kimseye bunun tasarımı ondan güzel diyemeyiz ama çoğunluğun beğendiği one ın tasarımıdır. Zaten bir leğen le alüminyum tencerenin farkını elinize aldığınızda ne hissediyorsanız aynısı bu cihazlardada oluo
Yine uzun yazdım k.bakmayın okuduysanız teşekkürler