1500-2000 TL arası telefon

Sponsorlu Bağlantılar

adil123321

Üye
    Konu Sahibi
1500-2000 TL arası telefon
1500-2000 TL arası bir telefon almak istiyorum yardımcı olurmusunuz

Kerim.

Kerim.

Üye
arkadasim biraz ihtiyaclarinizi yazar misiniz?500tane var su konudan

..maHsun..

Üye
note 3 bekle derim tüm ihtiyaçlarını sorunsuzca karşılıyacaktir

serihan

serihan

Üye
note 3 bekle derim tüm ihtiyaçlarını sorunsuzca karşılıyacaktir
Hayır şu an S4 derim ya da nexus olmazsa Note 2. Note 2 nin kalem olayı çok güzel. S4 ün ise dounmama olayı Note 3 5.9 inch tablet gibi berbat. Özelliklerini bilemem ama s4 veya nexus ya da note 2. İlk Nexus 4 e 4.3 çıkacak google batmadığı sürece nexus paranın hakkını verir. S4 veya Note 2 çok güzel.

Hepsini Kenara atarsan Iphone 5 var S3 ten daha iyi ve S4 ile de yarışıyor iphone en iyisi diyorsan iphone.

Ama black mart alpha android te ve daha fazla şey androidde android en iyisi. Ama android sevmiyorsan o ayrı.

fingerback5

fingerback5

Üye
Türkiyede bulamazsın ama HTC One google edition en iyisi bence şuan.Biraz bekle şuan piyasadaki telefonlar pek iyi değil bence.

Ufukcan77

Ufukcan77

Üye
s4 al

Legendary.

Legendary.

Üye
Geçen s4'ü 1799 :tl: gördüm.

m_kan

m_kan

Üye
sony xperia z al tartışmasız

canko13

canko13

Üye
Note 2 pişman olmazsınız. .

fk555897

fk555897

Üye
Bence HTC One al.

PureFood

PureFood

Üye
Bence S4 alma. 16 GB hafızadan yarısı zaten dolu, ha 32 gb dersen eyvallah ama, o da zaten turkcellde 2300 müydü neydi. değmez yani. o yüzden paran cebinde kalsın, git nexus 4 al. 1400e krallar gibi yaşarsın android'i. xperia z'yi geç derim, aslında note 2 de olur ama o da ne kadar alınır şu anda tartışılır. telefon çıkalı 1 sene oldu neredeyse çünkü.

• Beğen
Tepkiler: Berk E.
Invoke

Invoke

Üye
sony xperia z al tartışmasız

Çok tartışmalı birader, bir sony sever olarak söylüyorum, ben almaktan vazgeçtim, vatandaşın yerinde olsam da almam neden? Adam oyun oynacağım diyor. Bunu uzun uzun tekrar yazmak istemiyorum nette her yerde yazıyor, ben de en az 4-5kez yazdım buralara.
1080p ekranda S4pro işlemcisi yetersiz kalıyor, HTC One ve Galaxy S4 ile karşılaştırdığında performansı düşük kalıyor. İleriki yıllarda çıkacak daha iyi oyunlarda iyice düşük kalacak.

- - - Eklendi - - -

bi çuval para verip tft ekranlı telefon almak olmaz

TFT ekranı dert değil bence, gittim baktım da gayet güzel duruyor. Sıkıntı olacağını sanmam.

- - - Eklendi - - -

Bence Nexus 4 al, paran da cebinde kalsın. Ha yok kamerası falan da iyi olsun ekranı 1080p olsun 2bin lira olsun diyorsan HTC One derim.
Acelesi yok hemen almasam beklesem de olur diyorsan Eylülde Xperia Honami(adı değişir bu kod adı) çıkacak ve note 3 çıkacak. E htc de boş durmaz. Bence şuan ki telefonlarda 1080p ekrana tam yetmiyor işlemciler, s4de bile fps düşüşü var. En iyi donanım onda şuan.
Ben şahsen 2000lira vereceksem Qualcomm 800lü ddr3 ramli bir telefon bekliyorum. Bakalım eylülde neler gelecek.
Şuan da alacaksam olsam nexus 4ü alırım param cebimde kalır, hem ilk sayfadaki vatandaşın dediği gibi google batmadıkça nexus parasının hakkını verir :D Z ile nexusun işlemcisi aynı ama nexus 720p olduğundan idare ediyor. =))

• Beğen
Tepkiler: adil123321
boran9999

boran9999

Üye
Burada tarafsız bir yorum bekleme kardeşim neymiş işlemci iyiymiş! onun batarya az gidiyormuş bununki fazla gidiyormuş android ios vs vs özellik istiyorsan tabiki bedeli olacak önce çok para sonra batarya problemi ben iphone5 kullanıyorum her gece şarj ediyorum çünki 30 saat gitmiyor yani bütün akıllı telefonları her gece şarj ediyorsun. Benim tavsiyem eğer 4'' sıkıntı olmayacaksa IPHONE5 olur eğer 4'' sıkıntı olacaksa (Benim için büyük sıkıntı) galaxy s4 tavsiyemdir.

Invoke

Invoke

Üye
Burada tarafsız bir yorum bekleme kardeşim neymiş işlemci iyiymiş! onun batarya az gidiyormuş bununki fazla gidiyormuş android ios vs vs özellik istiyorsan tabiki bedeli olacak önce çok para sonra batarya problemi ben iphone5 kullanıyorum her gece şarj ediyorum çünki 30 saat gitmiyor yani bütün akıllı telefonları her gece şarj ediyorsun. Benim tavsiyem eğer 4'' sıkıntı olmayacaksa IPHONE5 olur eğer 4'' sıkıntı olacaksa (Benim için büyük sıkıntı) galaxy s4 tavsiyemdir.

Sence vatandasa önerdiğmiz telefonu aldırmakla ne gibi bir karımız olacak??

serif55

serif55

Üye
Bir one kullanıcısı olarak s4 üde test etme imkanım oldu birkaç gün boyunca, sadece biraz daha hızlı diyenler var ama neye göre kime göre hızlı, milisaniyeleri hesaplayabilen arkadaşlar türedi aramızda ki böyle şeyler konuşuluyor bazen. Gözle takip edilen ekran fln filan bana kalırsa göz boyamaktan başka bi işe yaramayan kullanıcının hafızasından çalınmış gereksiz bir yazılım. Donanımına destek vericek yenilikler yapsana sen ne bileyim kasa kaliteni arttır, hoparlör kaliteni arttır vs.

Kaldı ki ekranının daha büyük olması da, işlemcisinin 4+4 olması da ((bana)) göre tercih sebebi değil. Kamera konusunda fotoğraf kalitesinde s4 ün hakkını veririm ama iş video kalitesi ve mikrofon kalitesine gelince s4 one ın eline su dökemez iddia eden varsa iyice bi araştırsın derim. Cihazın ses performansını anlatmama gerek yok sanırım :)

Tasarım göreceli bir şeydir. Kimseye bunun tasarımı ondan güzel diyemeyiz ama çoğunluğun beğendiği one ın tasarımıdır. Zaten bir leğen le alüminyum tencerenin farkını elinize aldığınızda ne hissediyorsanız aynısı bu cihazlardada oluo :D

Yine uzun yazdım k.bakmayın okuduysanız teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: adil123321

adil123321

Üye
    Konu Sahibi
peki noteII ye ne diyosunuz

Frksylyc

Üye
sarj sorun olmazsa ve kisisellestirmelere onem vermiyorsaniz iphone 4s veya 5 oneririm.kendimde falaxy s var.gecen gun arkadasin iphone 4 u elime alip kurcaladim o cihaz bile purussuz takilmadan kasmadan islem yapiyorsa 4s ve 5 neler yapmaz.