1500-2000 TL arası telefon

Sponsorlu Bağlantılar

serif55

serif55

Üye

canko13

canko13

Üye
Note 2 2013 yilinda çikan bütün tel kafa kafaya gidiyor. Note 2 tahtından tek indirecek olan note 3 dür.gerisi yalan..

enterneoll

enterneoll

Üye
s4 ;) ve oyun oynamak istiyorsan xperia z'den uzak dur

fk555897

fk555897

Üye
Arkadaşlar şu Note 2 konusu çok uzadı gibi. Phanlet segmenti çok gelişen bir segment. Yakında Snapdragon 800'lü phabletler çıkınca Note 2 Exynos işlemci ile hiçbir phablete kafa tutamaz.

• Beğen
Tepkiler: serif55
Invoke

Invoke

Üye
Arkadaşlar şu Note 2 konusu çok uzadı gibi. Phanlet segmenti çok gelişen bir segment. Yakında Snapdragon 800'lü phabletler çıkınca Note 2 Exynos işlemci ile hiçbir phablete kafa tutamaz.

Xperia Togari O.o ama Qualcomm 600 ile gelme ihtimali yüksek...
Note3 de çok bomba gelecek bence.

- - - Eklendi - - -

Bir one kullanıcısı olarak s4 üde test etme imkanım oldu birkaç gün boyunca, sadece biraz daha hızlı diyenler var ama neye göre kime göre hızlı, milisaniyeleri hesaplayabilen arkadaşlar türedi aramızda ki böyle şeyler konuşuluyor bazen. Gözle takip edilen ekran fln filan bana kalırsa göz boyamaktan başka bi işe yaramayan kullanıcının hafızasından çalınmış gereksiz bir yazılım. Donanımına destek vericek yenilikler yapsana sen ne bileyim kasa kaliteni arttır, hoparlör kaliteni arttır vs.

Kaldı ki ekranının daha büyük olması da, işlemcisinin 4+4 olması da ((bana)) göre tercih sebebi değil. Kamera konusunda fotoğraf kalitesinde s4 ün hakkını veririm ama iş video kalitesi ve mikrofon kalitesine gelince s4 one ın eline su dökemez iddia eden varsa iyice bi araştırsın derim. Cihazın ses performansını anlatmama gerek yok sanırım :)

Tasarım göreceli bir şeydir. Kimseye bunun tasarımı ondan güzel diyemeyiz ama çoğunluğun beğendiği one ın tasarımıdır. Zaten bir leğen le alüminyum tencerenin farkını elinize aldığınızda ne hissediyorsanız aynısı bu cihazlardada oluo :D

Yine uzun yazdım k.bakmayın okuduysanız teşekkürler

Leğen :D ahauahah :D

- - - Eklendi - - -

peki noteII ye ne diyosunuz

Bence güzel telefon, performansı da iyidir, bataryası da ekranı da büyük kalemi de var :D

serif55

serif55

Üye
Madem note 3 bekliosunuz Htc One Maxx ıda bekleyin o zaman :)

serif55

serif55

Üye

Donanımı farklı olacak mı? Yoksa sadece ekranı büyütülmüş hali mi?

Bir siteden alıntı yaptım hocam büyük ihtimal bu özelliklerde cikicak cihaz

İnternete sızan taslaklara bakılırsa, bu söz konusu Phablet modeli 5.9 inç ekran boyutuna sahip olacak. Süper LCD3 ekranla geleceği düşünülen HTC One Max, HD çözünürlük ile dikkatleri çekiyor. 3D çizimlerine bakıldığında 9.4 mm kalınlığında olduğu düşünülen yeni Phablet modelinin 140.4 mm uzunluğunda olacağı iddia ediliyor. 2.3 GHz hızında çalışan 4 çekirdekli bir işlemciye sahip olacağı düşünülen HTC One Max, Snapdragon 800 işlemciden güç alacak. Üstün özellikleri ile dikkatleri çeken bu modelin 2 GB RAM ve 16 GB depolama olanağı sunacağı da biliniyor. Aynı zamanda Micro SD kart ile genişletilebilir hafıza olanağı sunduğu da elde edilen bilgiler arasında dikkat çekiyor.

HTC bu yeni modelinde batarya sorunlarını da ortadan kaldıracak gibi gözüküyor. 3300 mAh güçlü bataryası ile dikkatleri çeken HTC imzalı Phablet, IFA 2013 etkinliğinde karşımıza çıkabilir. Samsung’un Note III serisi için rakip olabileceği düşünülen HTC One Max, bu kez tedarik sorunları yaşanmazsa, kısa sürede başarılı satış rakamlarına ulaşabilir.

Invoke

Invoke

Üye
Bir siteden alıntı yaptım hocam büyük ihtimal bu özelliklerde cikicak cihaz

İnternete sızan taslaklara bakılırsa, bu söz konusu Phablet modeli 5.9 inç ekran boyutuna sahip olacak. Süper LCD3 ekranla geleceği düşünülen HTC One Max, HD çözünürlük ile dikkatleri çekiyor. 3D çizimlerine bakıldığında 9.4 mm kalınlığında olduğu düşünülen yeni Phablet modelinin 140.4 mm uzunluğunda olacağı iddia ediliyor. 2.3 GHz hızında çalışan 4 çekirdekli bir işlemciye sahip olacağı düşünülen HTC One Max, Snapdragon 800 işlemciden güç alacak. Üstün özellikleri ile dikkatleri çeken bu modelin 2 GB RAM ve 16 GB depolama olanağı sunacağı da biliniyor. Aynı zamanda Micro SD kart ile genişletilebilir hafıza olanağı sunduğu da elde edilen bilgiler arasında dikkat çekiyor.

HTC bu yeni modelinde batarya sorunlarını da ortadan kaldıracak gibi gözüküyor. 3300 mAh güçlü bataryası ile dikkatleri çeken HTC imzalı Phablet, IFA 2013 etkinliğinde karşımıza çıkabilir. Samsung’un Note III serisi için rakip olabileceği düşünülen HTC One Max, bu kez tedarik sorunları yaşanmazsa, kısa sürede başarılı satış rakamlarına ulaşabilir.

Hmm, demek IFA 2013de htcnin bombası bu olacak :D
Ben, honamiyi bekliyorum ama Z gibi yine pişman ederse artık htcye bakacaz, ya da note 3e... IFA 2013den bir model alacağım kesin ama :D

Invoke

Invoke

Üye
Teşekkür ettim bu arada. =)

serif55

serif55

Üye
Rica ederim hocam valla bu özelliklerde çıkarsa artık bizim one ı hatuna verip kendime bundan alabilirim :)

Invoke

Invoke

Üye
Rica ederim hocam valla bu özelliklerde çıkarsa artık bizim one ı hatuna verip kendime bundan alabilirim :)

:) Hayırlısı, çıkması lazım ya artık, ben qualcomm 800 adreno 330lu bir tel bekliyorum.
Aslında sonyden bekliyorum honami ama, güvenemiyorum sonyye yine htc koyar önümüze qualcomm 800ü sony bu sefer gelirse 600le beni deli eder. Artık bakalım htc alacam bu gidişle :D
ya da note 3, ifa 2013de belli olacak :D

kaan200520

Üye
sarzı uzun gıden bı akıllı telefon uretılmedı daha:) gunu tamamlıyosa ıyı gıdıyodur demektır su andaki pıyasadakı htc one xperia z s4 hepsı gunu tamamlar sarz konusunda su anda adroid markettekı butun oyunlarıda oynıyabılırsın bu cıhazlara sorunsuz bı sekilde guzel bı hoparlör istiyosan htc one donanıma onem verıyosan s4 su gecirmezde olsun diyosan x peria z kısaca hepsı aynı degerde adroid cıhaz git alısveriş merkezine bak hangısı hosuna gıderse onu al gorunum bakımından ozellıkleri assagı yukarı aynı

canko13

canko13

Üye
Nokia 3378 de işini görür..pişman olmassın.