15 aydır kontör yüklenmeyen hat yardım

ertasxx

Üye
    Konu Sahibi
15 aydır kontör yüklenmeyen hat yardım
silinebilir

1000 kontör alsan yine açılmaz o

kardeşim nasıl bir konu bu 15ay a hat mı kalır çoktan iptal olur o zaman a o iptal olan numaran yeni sahibini bile bulabilir.. O yüzden en geç garanti olsun diye 6aydan önce kontor yüklet bu süre uzatan(müşteri hizmetleri -ptt) parça kontorde olabilir

LAZOFLU

Emekli Yönetici
O hattın merhum oldu artık yenisini al. Kontör yükledikten 7 ay içinde hiç kontör yüklemezsen hattın iptal olur.

Zaten 15 aydır kullanmıosan 15 aydır kullandığn numarayı kullanmaya devam et kasma

ilo53

Üye
belkı onumarayı belkı satın almıslardır

müthiş komediiiiii 15 ay kullanılmayan hattı actırıp kullanmaya başlıyacan müthişşşş.....

birincisi kontör gider, yani yüklenmez.. ikincisi 10lira30kuruş karşılığında en yakın bayide açtırabilirsin.. Numara hala senin üzerinedir....! E tabii kullanmak için ister parça kontör ister lime kontör yüklet.. o senin zevkin...

Yanlış bilgi verme...

Öyle birşey varsa bende de 22 aydır kapalı muhabbet hat var bende açtırayım

Yanlış bilgi verme...

Arkadaşım, yalnış bilgi diyerek yalnış yönlendirme!!!
Kendim daha 1.5ay önce açtırdım vodafone-2 hesabımı , yaklaşık 2sene kapalıydı!!! her kişinin 5senelik hakkı var .. Bilmiyorsanız konuşmayın!!! 4440542 ya da 4440535 arayın....

öyleyse bende açtırayım bea

E güzel kardeşim 5yıl süresi var diyorsun o halde bizim iptal olan hatlar 5yıldan önce piyasaya sürülmüyor öyle mi

ilo53

Üye
bence oyle bıse yok bız ektraya gıttık dedık 1 sene fılan oldu dedık adama adam dedıkı o suanda satılıyodur belkıde satılmıstır yenı hat alın dedı

1-1,5 yılı geçmiş ise hat açılmıyor, çol uğraştım vodafone açılmadı. ihya bedeli olan 26-30 ytlyi de gözden çıkarmıştım.

not:belli süre sonra havuza düşer ve satılır, işte o an hattı geri alamazsanız.

byMutlu

Üye
türkselde en az ne kadar kontur yüklesem hattım aranmaya aramaya acılır bilgisi olna yardım etsin