15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

Sponsorlu Bağlantılar

okitox

okitox

Üye
anna'yı gördük belleyi düşünüyoruz yav :D

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Belleyi görünce ne düşünecez ben onu düşünüyom :kop:

okitox

okitox

Üye
çokella dağıtacakmış nokia, resmi sitesinde yazıyo, ama bize 6 ay sonra dağıtılır. bozulur bide zehirleniriz...

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Listeye saatler kala heyecan dorukta... :aha:

okitox

okitox

Üye
ne zaman belli olur hocam tahminen, seni nokia forumda da görmüştüm takipte olman lazım oraları :D bi fikrin vardır.

kötüyse de iyiymiş gibi söyle bari. yazık bize de :D

devil____boy

Üye
liste nerde ve ne zaman açıklanıyor nerden takip ediyorsunz

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
ne zaman belli olur hocam tahminen, seni nokia forumda da görmüştüm takipte olman lazım oraları :D bi fikrin vardır.

kötüyse de iyiymiş gibi söyle bari. yazık bize de :D

Geçen hafta öğle saatlerinde açıklamışlardı.
Muhtemelen sabah yüklemeleri tamamlayıp yine öğle saatlerinde duyuracaklardır.

Biz yine de yatmadan bi geleneksel Ovi kontrolümüzü yapalım :d:
(Edit: Yeni Güncelleme Yok / Saat: 00:45)

:bilmm

devil____boy

Üye

Geçen hafta öğle saatlerinde açıklamışlardı.
Muhtemelen sabah yüklemeleri tamamlayıp yine öğle saatlerinde duyuracaklardır.

Biz yine de yatmadan bi geleneksel Ovi kontrolümüzü yapalım :d:
(Edit: Yeni Güncelleme Yok / Saat: 00:45)

:bilmm
nerden duyuruyorlar

okitox

okitox

Üye
00:47 kontrolünü de ben yaptım sonuç negatif.

ha ben manyaa bağladım 14.02 yi tekrar yükleyecem diyenler için. bu arada aklıma geldi yaa..

arkadaşlar telefonu aldıktan sonra nedensiz yere sırf meraktan bugün ovi ile yeniden yükledim yazılımı. nası olur böyle bişey bilmiyorum ama telefon bariz şekilde hızlandı.

* resimler arasında gezerken çok fazla resim olduğunda takılırdı takılmıyor.
* dün açarken zorlandığı sitede bugün yağ gibi kaydı
* ekranlar arası geçişte de yağ gibiydi
* mesaj yazarken bazen yazı benden sonra gelirdi. gelmedi hatta geçti (abarttım tabi bunu ama cidden daha hızlıydı geride kalmadı hiç)

bunu yaşayan arkadaş var mı? bilen varsa o da olur. yada en azından bi mantığa bürüyün :D

eyo18

Üye
arkadaslar bn en korktuğum seyi yptm tlime ilk defa flas attm hmde belle suan belleli telmdn yaziorum super oldu telefnum silinecek die krktum saveler de silinmdi daha dogrusu hicbisi silnmdi iiki atmisim diorum tavsie ediorum bnce yuklein ama bnde nfc yk arkadaslar dioki annada nfc war kafam karisti dogrusu

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
arkadaslar bn en korktuğum seyi yptm tlime ilk defa flas attm hmde belle suan belleli telmdn yaziorum super oldu telefnum silinecek die krktum saveler de silinmdi daha dogrusu hicbisi silnmdi iiki atmisim diorum tavsie ediorum bnce yuklein ama bnde nfc yk arkadaslar dioki annada nfc war kafam karisti dogrusu
NFC (c7 için ) :)

mezoart

mezoart

Üye

Bildiğim kadarıyla NFC olayı N8'lerde yok ama Anna gelince görücez artık.C7'lere de Belle çıkarsalar düşünmeden flashlayacağım hiç anlamama rağmen bu tip olaylardan, arayüzü çok hoşuma gitti.Performansınıysa gerçekten merak ediyorum...
Eğer ki yeni gelecek olan 701'in fiyatı makul olursa belki ordan tadına bakarım Belle'nin. ^^

SilentOne

SilentOne

Üye
walla 2016 tıya kadr telefon deqiştirmeyi düşünmüyom tabi telefona zarar gelmesse

heavenhawk

heavenhawk

Üye
Navi kapalı umarım yarın gelecek ülkeler arasında görürüz Türkiyeyide :/

Üst Alt