15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

Sponsorlu Bağlantılar

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Türkiye kayıtlı telefonda çıksa şaşardım bilip bilmeden yazıyorlar neyse ağzımı bozmayacam .

mfb2

mfb2

Üye
Yurt dışı normal çünkü Nokia Türkiye dışında resmi olarak Türkiye kodlu ithal edebilen başka firma yok o yüzden paralel ithalat deniyor buna, Nokia Shop dışında başka yerden cihaz almanızı önermem.

Dostum ben carrefour dan aldım bendede güncelleme yok evkur un çakallığı ..

CHILLMAN

CHILLMAN

Üye
Türkiye kayıtlı telefonda çıksa şaşardım bilip bilmeden yazıyorlar neyse ağzımı bozmayacam .
ağzını boz arkadaşımda bilip de yazana boz, bilmeden yazana değil sonuçta ben teli türkiyeden satın aldım evkurdan, bunuda sen bilmiyodun oyüzden ağzımı bozmayacam ...

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
ağzını boz arkadaşımda bilip de yazana boz, bilmeden yazana değil sonuçta ben teli türkiyeden satın aldım evkurdan, bunuda sen bilmiyodun oyüzden ağzımı bozmayacam ...
Ürün koduna bakmak çok mu zor bakıpta yazsaydın umutlandırıyonuz sonra bişi çıkmıyo tıpkı nokianın anna şu tarihte gelecek demesi gibi

CHILLMAN

CHILLMAN

Üye
Ürün koduna bakmak çok mu zor bakıpta yazsaydın umutlandırıyonuz sonra bişi çıkmıyo tıpkı nokianın anna şu tarihte gelecek demesi gibi
anlıyorum seni arkadaşım bilsem zaten sormazdım diğer arkadaşlara geriye dönük sayfada yazdıklarımı okursan anlarsın, sonuçta bende umutla bekleyenlerdenim..

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
Gelmedi Şu Mutlu Son Ne zaman Mutlu Olacağız:naughty:

_ardaa

_ardaa

Üye
Dostum ben carrefour dan aldım bendede güncelleme yok evkur un çakallığı ..

Evkur'u bilmem hiç alışveriş yapmadım senin ürün kodun nedir belki Amerikan kodudur yada çıkmayan başka bir ülke.

baran241995

baran241995

Üye
yaa benim ürün kodumada bakabilirmisiniz arkadaşlar hangi ülke aceba? 059C260

ugur6565

ugur6565

Üye
Annasını Belle : bu perşembe vizyona giriyor
Başrolde : Tecavüzcü çoşkun
yardımcı oyuncular : maxi ahali :naughty:

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Anna perşembe veya cuma gelebilir mi sizce ?

_ardaa

_ardaa

Üye
Perşembe yeni ülkeler eklenecek o zaman gelme ihtimali var çünkü eklenmeyen çok fazla ülke kalmadı

gourme

Üye
noookiaa noookia duy sesimizi bu gelen türklerin acııı sesleriiii:D e be nokia e be nokia sen kalkın diye cari açık falan demedik boşalttık ceplerimizi cüzdanlarımızı reva mi ha söyle reva mi? :D

Üst Alt