Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)
Sponsorlu Bağlantılar
S.E.C.R.E.T
Üye
Türkiye kayıtlı telefonda çıksa şaşardım bilip bilmeden yazıyorlar neyse ağzımı bozmayacam .
Yurt dışı normal çünkü Nokia Türkiye dışında resmi olarak Türkiye kodlu ithal edebilen başka firma yok o yüzden paralel ithalat deniyor buna, Nokia Shop dışında başka yerden cihaz almanızı önermem.
ağzını boz arkadaşımda bilip de yazana boz, bilmeden yazana değil sonuçta ben teli türkiyeden satın aldım evkurdan, bunuda sen bilmiyodun oyüzden ağzımı bozmayacam ...
ağzını boz arkadaşımda bilip de yazana boz, bilmeden yazana değil sonuçta ben teli türkiyeden satın aldım evkurdan, bunuda sen bilmiyodun oyüzden ağzımı bozmayacam ...
anlıyorum seni arkadaşım bilsem zaten sormazdım diğer arkadaşlara geriye dönük sayfada yazdıklarımı okursan anlarsın, sonuçta bende umutla bekleyenlerdenim..
noookiaa noookia duy sesimizi bu gelen türklerin acııı sesleriiii e be nokia e be nokia sen kalkın diye cari açık falan demedik boşalttık ceplerimizi cüzdanlarımızı reva mi ha söyle reva mi?