Merhaba arkadaşlar. Bundan 3 gün kadar önce Nokia Türkiye'ye mail atmıştım nerede kaldı bu güncelleme diye. Boş yere aramasınlar diye de telefon numaramı sallamıştım 12345 diye. Fakat nasıl olduysa beni bulmayı başarmışlar ve aradılar demin. FBI gibi çalışmış bulmuş adamlar korktum açıkçası biraz

Müşteri memnuniyetini zorlamışlar resmen.
Baştan söylemeliyim ki müşteri hizmetleri hattı hiçbir şey bilmiyor. Onlara ne söylendiyse onu söylüyorlar bize. Hattaki adam Anna güncellemesinin 37. hafta içerisinde çıkmasını bekliyoruz dedi. Yani yarından(pazartesi) pazar gününe kadarki süre içinde. Büyük ihtimalle perşembe günü bana göre.
Belle içinse hala geliştirme ve optimizasyon asamalarında olduklarını söyledi. Ama Belle'nin 1ghz hızında çalışan yeni telefonları(700 701 gibi) için hazırda beklediğini hepimiz biliyoruz yemeyiz biz

Hatta Belle N8 için kullanılabilir durumda şuan. Şuan Belle için Nokia Türkiye'nin uyguladığı politika: "Anna'yı görmeden Belle'ye karışma" politikası.
Dayanamayıp Symbian 3'lü telefonlarını satmak isteyen arkadaşlara da biraz bekleyin derim. Iphone 5 çıkınca ve çift çekirdekli hd ekranlı telefonlar yaygınlaşınca piyasa daha da uygun hale gelecek yeni telefon almak için. Bahara kadar bekleyin zaten Belle de gelir o zamana. Eğer şimdi Galaxy s2 falan almaya kalkarsanız üzülebilirsiniz çünkü galaxy s2 yeni bir dönemin başlangıcı. Piyasa yeni nesil telefonlar için yeni yeni hareketleniyor. Bekleyin ve görün. Galaxy için kötü demiyorum çok şahane bir telefon ama daha neler neler gelecek bu yıl bir düşünün

Nokia Windows Phone işletim sistemli, Samsung 720p ekranlı, Apple herkesi konuşturan tasarımlı telefonlar çıkardığında ne dediğimi anlayacaksınız