15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

Sponsorlu Bağlantılar

Umut

Umut

Üye
Sunucunun yanıt vermemesiyle, Anna yazılımının gelmesinin ne alakası var? Daha önceden de telefonla kontrol ettiğimde çoğu kez bu hatayı alıyordum zaten. Yeni bir şey değil ki.

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
aynen katılıyorum sana hocam.buradan devam edelim bencede :) zaten yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik :)

accman

accman

Üye
arkadaslar dün nokia Türkiye ye mail attım.mail de aklıma ne geldiyse salladim.Bugün akşam aradılar.Ünal ismindeki müşteri temsilcisi anna güncelleme sinin pazartesiden itibaren kullanıcıların hizmetine sunulacağını söyledi.Bakın dedim sürekli tarih verip duruyorsunuz millet artık iyice sıkıldı bu durumdan.internet ortamında nokia hakkında yapılan yorumlardan haberiniz varmı sizin dedim.Hepsinden haberleri olduğunu bu konuyla ilgili sürekli şikayet aldıklarını söyledi.Ama emin olun pazartesiden itibaren Türkiyede ki müşterilerimiz bu güncellemeden faydalanmaya başlayacak dedi.artık pazartesiyi beklemekten başka çare yok galiba.bu arada konuşmamız tam 18 dakika sürdü.ama nokia ile ilgili ne kadar olumsuz konu varsa bildiğim hepsini söyledim.bu arada belle güncellemesi ile ilgili de şu an test çalışmalarının devam ettiğini ve en geç yıl sonuna kadar yetiştirmeye çalışıyoruz dedi.

pazartesi gelmesi düşük bir ihtimal gibi göründü bana..Arda arkadaşımızın da söylediği gibi güncellemeleri genelde perşembe veya cuma birkaç ülkeye birden çıkarıyorlar..
umarım pazartesi gelir de bu yorucu bekleyiş son bulur...

altannemre

Üye
arkadaşlar hala sunucu yanıt vermiyor yenilenemdi diyor hala Umarım bu sefer gelir

ugur6565

ugur6565

Üye

naviye giren varmı

----------Eklendi @ 13:41:55 ---------- Yazıldı @ 13:38:57 ----------

:angry:

----------Eklendi @ 13:52:54 ---------- Yazıldı @ 13:41:55 ----------

biz buraya ve mutlu son yazdıkda ama bir türlü mutlu olamadık ne iş:ehe

gourme

Üye
konunun ismi cenabet zahir mutlu son diye isim koyarsan böyle olur Işte:D mutlu sonmuş hih:P

ugur6565

ugur6565

Üye
:ehe

mertdeveci2

mertdeveci2

Üye
hadi Nokia bee güldür artık bizi :aha:

ugur6565

ugur6565

Üye
zor güldürür bu gidişle:pro:

cardanadam

cardanadam

Üye
dışı seni içi beni yakar dedikleri bu olsa gerek başlık mutlu son ama içi hazin son başlığın ismi umutlu bekleyiş veya bitmeyen umut olsun

gourme

Üye
dışı seni içi beni yakar dedikleri bu olsa gerek başlık mutlu son ama içi hazin son başlığın ismi umutlu bekleyiş veya bitmeyen umut olsun
bence sonsuz bekleyiş daha münasip...ya da sonsuz bekleyişte sona doğru... Çok şey söylenir de neyse...

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
hani bir söz vardı ya Aslında Anna Yok Belle ise Yalan ... Yalan oldu Nokia Eline Yüzüne bulaştırdı ve tüketicileri bu manada üzdü ama ben yinede telefonun bu halinden memnunum ama Anna TR de gelse iyi olur. :naughty:

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bu kadar beklediğnize yazık..yükleyin euro 2 kodlu annayı olsun bitsin..türkçesi var herşeyi var..qt tabanlı program türkçe dilde yüklenmiyor tek sorun bu..türkiye annası geldiğinde bu problem de bitecek..türkçe smart installer kullanıma geçeceği için..fazla sıkıntı yağmayın yani :) beklemekten bıkanlar..

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
daha çıkmadımı bu anna :aha:

okitox

okitox

Üye
Hiç gerek yok bi anna yüklemek için telefonu riske atmaya :D hele benim gibi daha alalı bir hafta olduysa arkadaşlardaki psikolojiyi anlıyorum :D ki bu iş sakat bi iş, her ne kadar denilenleri aynen yapsan bile bi anlık bi hata veya o an bilgisayarın başka bi işe denk gelmesi yüzünden hata vermesi telefonu cortlatabilir :D bu da sıkıntı yani...

annayı beklerken garantiyi bekler oluruz. 14.02 iyidir. hoştur. kullanıyoruz. nokia'ya da sövüp stres atıyoruz. aslında iyi bişey yapıyor nokia...

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Hadi nokia annanı bekliyorum :ehe

02samsat

02samsat

Üye
İçimden birşeyler söylemek geliyorlar. Benim güzel memleketimin güzel insanlarını beş para etmeyen bir şirketin yazılımını bekletenlere, öyle seyler söylemek istiyorum ki, sanırım terbiyem buna izin vermez...

• Beğen
Tepkiler: S.E.C.R.E.T

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
İçimden birşeyler söylemek geliyorlar. Benim güzel memleketimin güzel insanlarını beş para etmeyen bir şirketin yazılımını bekletenlere, öyle seyler söylemek istiyorum ki, sanırım terbiyem buna izin vermez...

terbiyen, aklınada getirmemesi lazım o zaman

• Beğen
Tepkiler: accman
onur_bjk53

onur_bjk53

Üye
bugun nokia shop bakirkoye ugradim orda cok cana yakin bi abi onumuzdeki bikac hafta icinde gelcek dedi ama tarih veremedi isin entresani belleden haberi bile yok

bayx2002

Üye
arkadaşlar 1 aydır yüklü orjinal anna. yurtdışından aldığım için OVİ'den erken yükledim ve inanın beklemeye değmez, eski hali çok daha iyiydi çünkü çok eksikleri var internette çok kopma oluyor.. yüklemedim diye üzülmeyin çok şey kaybetmediğinizi yükleyince göreceksiniz.

Üst Alt