15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

Sponsorlu Bağlantılar

alimen987

Üye
Bırakın nokia nın annasını beklemeyi ben telefonu satıyorum ve galaxy s alıyorum c6-01 i 400 den satsam üstüne para koyup adam gibi androidli galaxy s alıcam

berkayhas

Üye
çok iyi yapıyon ben de ıphone 4 e geçicem

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
nokia c6-01 ikinci el kaç tl eder 400 se iyi samsung wave alırım daha iyi üstüne para eklerim

By_UYANIK

By_UYANIK

Üye
türkiyede nokia e6 anna yüklü telefon satıyorsun ama türkiyede anna güncelleme çıkatmıyorsun. neden bu yaaaaaaaaaaaaaaaaaa:off:

gourme

Üye
gelin istanbuldaki ve istanbula gelebilecek olanlarla beraber toplanip bütün maxicep nokia kullanıcılari adına nokia telefonlarımizi boğazın sularına gomelim ve bir daha Nokia'ya asla andı içelim :D

maxifunk

maxifunk

Üye
Arkadaşlar elimde KVK garantili Temmuz 2011 Faturalı Sıfır ayarında Nokia C7 var almak isteyen varsa görüşelim Fiyatım 700TL

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
O kadar bekleyişten sonra; 305 sayfayı gördükçe güleyim mi ağlayayım mı bilmiyorum.
(Daha önceki başlıkta ulaştığımız 150 sayfayı saymıyorum bile!)
Offf Nokia offf...
Ömür törpüsüsün resmen.
Ne senle oluyor, ne de sensiz.

Şu Elop'un yerine adam gibi, planlı, adil ve düzgün bir iş yapacak biri gelse de Nokia yüzleri güldürmeye başlasa artık.
Şirketin Geliştirme kısmı iyi çalışıyor, sürekli güncelleme ve modeller üretiyor.

Ancak CEO'sunun ve Pazarlama & Planlama departmanlarının duvara tosladığı gün gibi ortada.
Sadece Türkiye olarak biz değil, Anna'yı bekleyen (Amerika, İsviçre, İtalya v.b) pek çok dünya ülkesi isyanda.
Herkesin sabır taşı çatladı, sinirler allak bullak...
Nokia'ya taze kan, taze yönetim şart...

Model ve güncellemelerin testlerini, incelemelerini, ülke ve operatör uyumluluğunu tamamlamadan,
her ülke için çıkış tarih aralıklarını tek tek belirleyen bir program hazırlamadan veya aynı anda çıkmasını sağlayacak gerekli hazırlığı yapmadan,
sırf müşteri kaybetmemek ve ortalıkta heyecan yaratmak için alelacele duyurular yapmakla,
internette videolar, resimler ve tanıtımlar yayınlamakla olmuyor bu işler!
Tüketiciyi onlarla bir süre oyalarsın. Ama fazla naz aşık usandırır, abartırsan da canından bezdirirsin!
Reklam kadar icraat da lazım!

Her geçen gün Nokia'nın aleyhine işliyor.
Android ve iOS karşısında kan kaybediyorlar.
Dediğim gibi;
Sırf heyecan yaratmak için plansız, programsız ve hazırlıksız olarak yenilik duyuruları yapıyorlar.
Böylece elindeki müşteriler yenilikler geliyor diye Nokia'da kalmaya devam edecek,
Diğer müşteriler ise merak edip Nokia'ya gelecek.
(Ne de olsa, ne zaman çıkacağı belirsiz! güncelleme ve modelleri tanıtan cafcaflı videolar dolaşıyor internette)

Sözün özü; Nokia'nın şu anki yönetimi, yani sevgili Elop!
Android ve iOS'la s.dik yarıştıracağım diye yarım yamalak işler yapmayı bırak!
Müşterilerin ağzına bir parmak bal çalıp, sonra süründürmekle büyük şirket olunmaz.

Belle güncellemesinde ve yeni gelecek modellerde de plansız programsız davranarak
yine aynı b.ku yiyip milleti sinir etmezler umarım.

Şaka değil ha!
Gidip Avrupa sitesini bir inceleyin...
Çileden çıkardılar insanları iyice...

rust

Üye
anlamadığınız şu nokia ne olursa olsun hepimize bu telefonları satar. bizde bu güncellemeleri bekleriz. telefonu ilk çıktığında alan için ne anna vardı ne belle.. yada anna ve ondan sonra gelecek belle için aldıysan telefonu bekliyceksin.. ben alman varyantını yükledim c7 ye hemde tüm dosyaları indirip.. ama sıkıntı yokmu var.. telefon ilk çıktığında taahhüt edilmemiş bir işletim sistemi güncellemesi yapılıyor. hemde köklü değişiklikle. ve sende of çıkmadı yok nokia böle batar şöle batar diyerek bağrınıp çağrınıyorsun. 5800 ın yazılım güncelleme adımlarını sayın bi bakalım hangi üretici telefonunun arkasında bu kadar durmuş.. kısaca ve öz olarak sen bu telefonu kabullenip bilerek ve isteyerek aldın. iphone olmuş samsung olmuş htc olmuş nokia olmuş farketmez. güncellemen gelicek ve geldiği zaman onunda onlarca hatasını bulup yenisini isteyeceksin. hakkını iste ama sabrını kaybetme. hadi iyi geceler..

Toros542

Toros542

Üye
arkadaslar dün nokia Türkiye ye mail attım.mail de aklıma ne geldiyse salladim.Bugün akşam aradılar.Ünal ismindeki müşteri temsilcisi anna güncelleme sinin pazartesiden itibaren kullanıcıların hizmetine sunulacağını söyledi.Bakın dedim sürekli tarih verip duruyorsunuz millet artık iyice sıkıldı bu durumdan.internet ortamında nokia hakkında yapılan yorumlardan haberiniz varmı sizin dedim.Hepsinden haberleri olduğunu bu konuyla ilgili sürekli şikayet aldıklarını söyledi.Ama emin olun pazartesiden itibaren Türkiyede ki müşterilerimiz bu güncellemeden faydalanmaya başlayacak dedi.artık pazartesiyi beklemekten başka çare yok galiba.bu arada konuşmamız tam 18 dakika sürdü.ama nokia ile ilgili ne kadar olumsuz konu varsa bildiğim hepsini söyledim.bu arada belle güncellemesi ile ilgili de şu an test çalışmalarının devam ettiğini ve en geç yıl sonuna kadar yetiştirmeye çalışıyoruz dedi.

nosferattu

Üye
galiba anna geliyor arkadaşlar güncellemeler kontrol ediliyor diyor buradan alınıyor yazısı çıkmadan sunucu yanıt vermiyor diyor telden tam 20 defa denedim şu an sizde deneyin bakın.

----------Eklendi @ 01:23:45 ---------- Yazıldı @ 01:22:34 ----------

hala aynı geliyomu nedir hadi inş.

WebStyle

WebStyle

Üye
arkadaslar dün nokia Türkiye ye mail attım.mail de aklıma ne geldiyse salladim.Bugün akşam aradılar.Ünal ismindeki müşteri temsilcisi anna güncelleme sinin pazartesiden itibaren kullanıcıların hizmetine sunulacağını söyledi.Bakın dedim sürekli tarih verip duruyorsunuz millet artık iyice sıkıldı bu durumdan.internet ortamında nokia hakkında yapılan yorumlardan haberiniz varmı sizin dedim.Hepsinden haberleri olduğunu bu konuyla ilgili sürekli şikayet aldıklarını söyledi.Ama emin olun pazartesiden itibaren Türkiyede ki müşterilerimiz bu güncellemeden faydalanmaya başlayacak dedi.artık pazartesiyi beklemekten başka çare yok galiba.bu arada konuşmamız tam 18 dakika sürdü.ama nokia ile ilgili ne kadar olumsuz konu varsa bildiğim hepsini söyledim.bu arada belle güncellemesi ile ilgili de şu an test çalışmalarının devam ettiğini ve en geç yıl sonuna kadar yetiştirmeye çalışıyoruz dedi.

Hadi umarım artık bir an önce gelirde yüklemeyen arkadaşlar hasret gidermiş olur. S3'lü arkadaşlar resmen konuya abone oldu. :ehe

----------Eklendi @ 01:26:28 ---------- Yazıldı @ 01:25:33 ----------

Evet sunucu yanıt vermiyor şu anda..

nosferattu

Üye
bakın telden sunucu hata veriyor hep 30 defa denedim telden aynı hata yapmazdı hiç böyle.

----------Eklendi @ 01:28:51 ---------- Yazıldı @ 01:27:01 ----------

hala veriyor değilmi hatayı değilmi kardeş.

WebStyle

WebStyle

Üye
Evet hata veriyor. Hatta şu anda Güncellemeler kontrol ediliyor. bu şekilde kaldı. :)

nosferattu

Üye
hadi gel artık yaw

WebStyle

WebStyle

Üye
Ancak şunu söyleyeyim. Anna'ya geçtikten sonra biraz eski yazılımı arayacaksınız. Ben Alman annasını yüklediğim zaman uzun bir off çektim :D 14.02 sürümü burnumda tüttü. Ama zamanla annasına da alışıyor insan :ehe zaten dayanamayıp belle den 14.02 sürümüne terfi ettim tekrar geçende..

nosferattu

Üye
konu silindi olsun buraya yazayım bari güncellemeleri telden kontrol edin arkadaşlar şu an sunucu yanıt vermiyor tam 30 dk dır böyle anna en sonunda geliyor galiba arkadaşlar.

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
evet arkadaşım senin konuya noldu yaa :D silindimi ? kitlemede yapmamışlar ? silmişler ilk kez görüyorum

nosferattu

Üye
bende anlamadım valla ben sadece sitedeki arkadaşlara duyurayım dedim heyecan işte.Ama hala sunucu yanıt vermiyor gelecek gibi anna inş.

----------Eklendi @ 02:12:47 ---------- Yazıldı @ 02:11:49 ----------

Kim sildi neden sildi bilmiyorum

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
valla kardeş anna ile ilgili ne yazarsanız siliniyor ben nokianın sitesi değişmiş c7 n8 c6-01 falan artık annalı olarak tanıtılıyor yakın herhalde dedm 5 dk içinde konu kilitlendi millete yardımcı olmaya çalışıyoruz aslında ama işte :/ neyse bizide diğer konularla karıştırıyorlar :) boşver bekleyelim bakalım gelince herkes bulur kendisi.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Konular siliniyor çünkü millet beklenti içine giriyor ve sonra bakıyorki daha çıkmadı. Anna gelene kadar bu konudan devam etmek en iyisi. :oke:

• Beğen
Tepkiler: cgrylmz7

Üst Alt