arkadaşlar daha öncede belirtmiştim yurt dışından aldığım ve kayıt ettirdiğim NOKİA C7 telefonumu yaklaşık 20 gün önce 18 ağustos'ta OVİ suite üzerinden güncellediğimde symbian anna oldu, ama dili ingilizce olarak değişti.. Türkçe dil için KVK ya götürdüm yapamayacaklarını söylediler ve beklememi istediler..
az önce NOKİA shop sordum ve ellerinde yeni telefonlarda symbian anna türkçe geldiğini o nedenle KVK da ve teknik servislerde dil paketi gelir dediler. KVK halen yok dedi ve NOKİA destek hattını aradım... telefonumun kayıtlı olduğunu ama yabancı kayıttan dolayı güncelliyebildiğimi türkiyeye henüz gelmediğini beklememi söylediler. ne zaman türkiye için çıkacak diye sordum malesef belli değil bir süre bu şekilde kullanın.. ne zaman geleceği belli değil. dili değiştiremezsiniz eski sürümede dönemezsiniz gelene kadar bekleyin Teknik servislerde gelince dil paketi yükletin dedi.
symbian anna'nın türkiye dil paketli çıkış tarihini söyleyemiyoruz henüz daha belli değil diye ısrarla vurguladılar..
kısacası NOKİA tam bir fiyaskodur.. yarını bence boşuna beklemeyin.. birbirlerinden habersiz, destekten uzak, müşteri temsilcileri yetersiz ve ukala.. özellikle nokia türkiye bu şekilde...
Bence Arayın destek hattını ve tepki verin.. ankete yönlendiriyorlar olumsuz not verin ve tepkimizi gösterelim...