15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

Sponsorlu Bağlantılar

devil____boy

Üye
az önce nokia ile görüştüm onlarada geçen hafta geleceği söylenmiş neden gelmediğini bizde bilmiyoruz dediler ayrıca belle için bu sene beklemeyin yeni gelecek telefonlar belle ile geleceğini ancak piyasada ki telefonların ne zaman belle güncellemesine geçeceği belli değilmiş yani 1-2-3 çeyrekte olacak dahi diyemiyor gerisini siz düşünün... :oke:

ugur6565

ugur6565

Üye
boşver belleyin önce bi annayı yüklüyelimde

----------Eklendi @ 15:01:41 ---------- Yazıldı @ 14:28:58 ----------

22.14 24.1 hangisi anna bilgisi olan söylesin yaV:ah

carbon_o7

carbon_o7

Üye
:d: 300e doğru emin adımlarla !!

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Anna yarın çıkacaksa, bi gayret el atın da 3000. mesaja ulaşalım :D
Mesaj rekoru ile Anna'nın gelişini aynı anda kutlarız...
(Son 33 mesaj...)
:yuru

bayx2002

Üye
arkadaşlar ben bugün aradım ve yarın çıkmaz. bende anna yüklü ama dili ingilizce. türkçe dil için türkiye versiyonu için aradım, anna 24-001 son versiyonu yüklü olduğu ve sadece dil sorunu olduğunu dediğim ve sabırsız olmadığımı anladıkları için belkide, direk söylediler ne zaman çıkacağı belli değil sürekli aranıyoruz halk sabırsız sizde en azından ingilizce olsada yüklü biraz beklerseniz bir süre sonra çıkacak ama zaman veremiyoruz dediler..

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Bu anna beni nokiadan soğuttu keske samsung alsaydım . :vur

ugur6565

ugur6565

Üye
zaten hepside bir laf diyor nokia nın kimsede bilmiyor

Quaresma53

Quaresma53

Üye
bu guncelleme oyle yada boyle gelcek

ozcangoral

Üye
Arkadaşlar boşuna Türkiye için bu haftada beklemeyin.

Yetkili kişi ( SKYEE ) Annanın 9 yeni ülke için daha çıkarıldığını söylemiş. bunların arasında Türkiye yok. yazısı aynen aşağıda. yani bu haftada boş, fiyasko. :(

Hi all,

Symbian Anna is now live with 9 more countries. You can find details below and I’ve again attached the file with the productcodes if you want to check in detail.

GoLive on 08[SUP]th[/SUP] September for:
- Singapore – C6-01 only
- Austria – all variants except 3 AT
- South Africa
- Bulgaria – PC updates only
- Greece – all variants except Vodafone (PC updates only)
- Cyprus – PC updates only
- Montenegro – PC updates only
- Macedonia – PC updates only
- Serbia – PC updates only

Additionally we added more variants to the following countries:
- Costa Rica – country variants
- Argentina – country variants & Telecom Personal
- Mexico – operator variants
- Spain – all operator variants except Vodafone & Movistar
- Portugal – all operator variants except Vodafone
- Malaysia – Maxis variants

carbon_o7

carbon_o7

Üye
:d: kandırdılar bizi anna diye bişey yok aslında

• Beğen
Tepkiler: nameste108

sedoizm

Üye
aslında telefonunu satmayı düşünenler olarak bir konu açsak iyi olur mu?. :)

nokıa_n8

nokıa_n8

Üye
Eeeeeeeeeeeeeee hani bu gün gelecekti

bayx2002

Üye
haftaya ya da ondan sonraki haftaya gelir..

Umut

Umut

Üye
iyide arkadaşım dün ovi suite boşuna mı güncellendi sence :s ve symbian anna olarak gösteriyodu güncelleme nedenini bi mantıklı düşün :s bunların arasında yoksa yarın gelcek dmeekki illa 1 hafta olması gerekmiyo bence.

Nokia Ovi Suite'i sadece biz mi kullanıyoruz? Başka ülkeler için de güncellenmiş olabilir. Ayrıca güncellenme nedenini dikkatli okumamışsın. Cümlede söylemek istedikleri, Anna yazılımı yüklü telefonların, Nokia Ovi Suite'i kullanırken takvim kısmındaki yaşadığı problem giderildi.

galatasaray109

galatasaray109

Üye
Nokia Ovi Suite'i sadece biz mi kullanıyoruz? Başka ülkeler için de güncellenmiş olabilir. Ayrıca güncellenme nedenini dikkatli okumamışsın. Cümlede söylemek istedikleri, Anna yazılımı yüklü telefonların, Nokia Ovi Suite'i kullanırken takvim kısmındaki yaşadığı problem giderildi.
Mantıklı :(

02samsat

02samsat

Üye
Adamlar resmen dalga geçiyorlar. Ama bizde onlara aynısını yapsak...

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Eğer güncelleme listesi yarın devam etmezse, muhtemelen haftaya kalacak...:ağlarım:
Çünkü her hafta perşembe yada cuma günleri yayınlıyorlar güncellemeleri.

Nokia Avrupa sitesinde, arkadaşın sözünü ettiği başlıkta şimdi sordum bu konuyu.
"Güncellemeler yarın devam edecek mi yoksa diğer ülkeler haftaya mı gelecek?" şeklinde.
"Ayrıca Türkiye nerede?:angry:" diye de sordum.
Bakalım cevap gelecek mi...

Üst Alt