15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

Sponsorlu Bağlantılar

nameste108

Üye
n8 556 varianta çıkmış ancak tr yok. balkan ülkeleri eklenmiş, sırbistan vs.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Eğer güncelleme listesi yarın devam etmezse, muhtemelen haftaya kalacak...:ağlarım:
Çünkü her hafta perşembe yada cuma günleri yayınlıyorlar güncellemeleri.

Nokia Avrupa sitesinde, arkadaşın sözünü ettiği başlıkta şimdi sordum bu konuyu.
"Güncellemeler yarın devam edecek mi yoksa diğer ülkeler haftaya mı gelecek?" şeklinde.
"Ayrıca Türkiye nerede?:angry:" diye de sordum.
Bakalım cevap gelecek mi...

Nokia çalışanı skyee (Yvonne)'den cevap geldi:

Hi all,
no, we won't release anything tomorrow. And unfortunately even for countries that have published Symbian Anna now, we still have some cases (mainly operator variants) where we still wait for operator approvals. SFR is one of them in France, Vodafone for some other countries - you see the details in my first post.
We're still working on the updates together with the local teams and operators in the countries that don't have Symbian Anna available yet. And as usually i'll post here once we release more updates.
BR,
yvonne

Kısaca çevireyim:

"Herkese selam,

Hayır, yarın herhangi bir şey çıkarmayacağız. Ve ne yazık ki, şu anda Symbian Anna'yı yayınladığımız ülkelerde bile (çoğunlukla operatör varyantlarında olmak üzere) bazı sorunlarımız var. Fransa'daki "SFR" bunlardan biri. Diğer bazı ülkeler için de Vodafone. (Detayları ilk mesajımda görebilirsiniz)

Şu an hâlâ, bugüne kadar Symbian Anna güncellemesini alamayan ülkelerin yerel ekipleri ve operatörleriyle, güncellemeler üzerinde çalışıyoruz. Ve her zaman olduğu gibi, yeni güncellemeler çıkarttığımızda buradan yazacağım.

İyi dileklerimle,
Yvonne."

---------
Sözün özü arkadaşlar.
Türkçe Anna hayallerimiz suya düştü.
Başka bahara kaldı. (Belki haftaya, belki 10 gün sonraya. Belli değil...)
Adamlar daha Anna'yı çıkardıkları ülkelerde yaşadıkları sorunları bile doğru dürüst aşamamışlar.
Bir yandan yeni çıkacak ülkeler için uğraşırken, bir yandan hala oralarla boğuşuyorlar.
Kısacası "Anna" işini ellerine yüzlerine bulaştırdılar.
Madem böyle olacak yada olma ihtimali var, duyurma kardeşim güncellemeyi! Öyle değil mi!
Hazırlıklarını ve testlerini yap, ondan sonra duyur.
Ayrıca güncelleme konusunda; her ülke için aynı anda çıkaramayacaksan bile en azından bir takvim belirle.
"Şu ülkenin güncellemesi şu tarihler arasında çıkacak" gibisinden...

Offff of...
Söylenecek çok şey var da neyse...

-------------
Sonradan ek edit:
Avrupa sitesinde aynı konu altında, yabancı bir kullanıcı benim sözlerimden sonra şöyle yazmış.
"It is released for turkey under the euro3 product code"
Yani "Türkiye için Euro3 ürün kodu altında yayınlandı" demiş.
Ben Navifirm kullanmıyorum, kullanan arkadaşlar varsa bir kontrol edebilirler mi acaba?

ahoscl

Üye
çok mErak eden arkadaşlarım flash layın gitsin herhan gi birşey kaybetmezsiniz

erollcelik

erollcelik

Üye
Bu ay gelmeyecek gibi.

ottoman3000

Üye
Flashlamaktan başka bir alternatif kalmadı gibi, Hollanda versiyonu hakkında biraz daha yorum gelirse içimiz rahat flashlarız belki.

resulalan

resulalan

Üye
arkadaşlar suç nokianın değil asıl suç nokia Türkiye ve operatorlerin....diğer ülkelerede gelmemesinin sebebi operatorlerden kaynaklanıyormuş

uribaju

uribaju

Üye
germany yi atın gitsin nokiayı beklersek hevesimiz kursağımızda kalacak

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
güncelleme sorunsuz çıksın da ne zaman çıkarsa çıksın. :islik

mustimix41

mustimix41

Üye
kac kez 1.2 anna ve belle yukledigimin sayısı belli deil ama simdi germany i yukluyorum son kez artık tr anna cıkana kadarda degistirmem eger belleyi turkcelestirmeye calısan arkadaslar annadan once cıkartırlarsa geri donusumsuz belleye gecicem artık beklemem onu bunu....:off:

WebStyle

WebStyle

Üye
kac kez 1.2 anna ve belle yukledigimin sayısı belli deil ama simdi germany i yukluyorum son kez artık tr anna cıkana kadarda degistirmem eger belleyi turkcelestirmeye calısan arkadaslar annadan once cıkartırlarsa geri donusumsuz belleye gecicem artık beklemem onu bunu....:off:

Bende sırf ingilizce diye belleyi yükledikten 1 gün sonra 14.02 sürümüne geri döndüm. Eğer tr ye çevrilirse belki tekrar belleye geçiş yapabilirim..

mustimix41

mustimix41

Üye
Bende sırf ingilizce diye belleyi yükledikten 1 gün sonra 14.02 sürümüne geri döndüm. Eğer tr ye çevrilirse belki tekrar belleye geçiş yapabilirim..

ingilizcede kullanılabiliryor ama warmı kendi dilimiz gibisi tr cıksın kesin dönüş şaşmazz arkadas :))

• Beğen
Tepkiler: WebStyle

nameste108

Üye

Avrupa sitesindeyabancı bir kullanıcı benim sözlerimden sonra şöyle yazmış.
"It is released for turkey under the euro3 product code"
Yani "Türkiye için Euro3 ürün kodu altında yayınlandı" demiş.
Ben Navifirm kullanmıyorum, kullanan arkadaşlar varsa bir kontrol edebilirler mi acaba?

0599896: euro3_blu
0599766: euro3_dg
0599823: euro3_ds
0599844: euro3_gr
0599915: euro3_or
059G169: euro3_pink

yani türkiye için herhangi bir product code yok. :kotu:

erollcelik

erollcelik

Üye
Ben hala karar veremedim.Iki kere denedim germany yüklemeyi ama beceremedim.Kimi ben yükledim hiçbir fark yok diyor,kimi de beğendiğini söylüyor ama çok az kişi.

karasahinemre

Üye
ben yükledim çok memnunum 1 ay oldu neredeyse

erollcelik

erollcelik

Üye
Bilmiyorum.Sanki orjinal fw daha sağlam olur gibi geliyor.

karasahinemre

Üye
o da orjinal

mustimix41

mustimix41

Üye
euro 3 dg yukledim tr dil ne okuma ne de yazı olarak yoktu içinde....

erollcelik

erollcelik

Üye
Aslında telefondan memnunum ama şu web browser çok sorunlu.Dikey qwerty klavye olmaması ve mesaj yazarken ayrı bir ekran olması ayrıca hoşuma gitmiyor.Bazen çok sinirleniyorum,niye bu güncelleme bu kadar gecikti.

uribaju

uribaju

Üye
bende germany yüklü bayadır ve hiçbir sorunla karşılaşmadım..

ekreem12

ekreem12

Üye
3000 benden olsun:) demiştim ama 3000 gecilmiş yazılan msjda:(

Üst Alt