15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

Sponsorlu Bağlantılar

polluxea♪

polluxea♪

Üye
arkadaslar valla ne dyim bende sasırdm bu ne biçim işmiş yaa halaaa gelmedi türkiye...bnm anlamadgm operatörle ne alakası var ?? bn euro2 germany yükledm hç bi sorun yok operatörde flan..yanii cidden oyalıyolar adamı bska bsy dgl...:pro: ii ki yüklemsm almanı yoksa 6 ayın üstüne bi 2 hafta daha beklesem geldimi gelcekmi dye,bende ruh saglıgı fln kalmazdı.... :dry: |-)

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
yuhh diyorum yazıklar olsun artık yani ağustosu geçtik ağustos sonuydu hani oda yok allah belalarını yani töbe töbe yazıkkk.....

polluxea♪

polluxea♪

Üye
yuuhhh ki ne yuuhhh :kotu: ama anna ii olmus orası ayrı :good:

ahoscl

Üye
bu kadar buyuk bir forumda nokia temslcisi yokmu sole sesimizi duyacak

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
symbian belle güncellemesini gördükten sonra anna biraz ilginç geldi ama güzel merakla bekliyorum :/

polluxea♪

polluxea♪

Üye
bekle kardes yabana atılcak bi güncelleme dgl yani :good: belleyide beklyoruz artk...alman annası yüklememin bi karı oldu en azından belleyi oviden yüklerm direk flash fln ugrasmam :ehe :islik

chill35

chill35

Üye
Nasıl bir Eylem düşünüyorsun ? Taksim demi yürüyeceğiz maxicep.com adına Hemde Türkiye'de onca dert varken kıçı kırık bir güncelleme için mi protesto çıkarıp yaygara koparacaksınız Güldüm Sadece ben değil.Böyle birşey zaten cesaret isterde Deli cesareti alıp kıçı kırık bir uygulama için yapılan protestoya herkes güler. Akılları varsa zaten sallamazlar bile o cümleni... Şikayette bulunmuşsun hepimizin adına çok güzel.Allah razı olsun Ben de bulunacağım resmi olarak.Ama önce sana sonra hepinize sesleniyorum.''Çok istiyorsanız şikayetinizi bildirin ve gerisini Nokia'ya bırakın.Günlük yaşamınıza dönün Çıktığı gün yükleyeceğiz işte neden bu kadar abartıyorsunuz ki ? '' :P

Protesto hareketinden sadece "yürüyüş yapmayı yada meydanlara çıkmayı" anlıyorsan; o senin görüş açının ve düşünce kalıbının darlığından kaynaklanıyor.
Nokia kullanıcısıysan; tüm dünya fertleri kadar yeniliklerden yararlanmak senin de hakkındır.
Altı üstü bir yazılım güncellemesi diyebilirsin. Ama burda aslolan güncelleme değil, firmaya gereken tepkiyi göstermek!
İkinci sınıf ülke/insan muamelesi görmek hoşuna gidiyorsa o başka.

Nokia'yı internette yerli ve yabancı sitelerde yazılı ve görsel öğelerle protesto etmek,
Nokia alacaklara bu olumsuzlukları aktarmak,
Nokia cihazları almamak ve mümkün olduğunca aldırmamak...
v.s v.s
Protesto edilmek istendikten sonra pek çok yolu var...
Sen dalganı geçip olmadık yerlerinle gülebilirsin.
Ama o başlıktaki konuya gösterilen ilgi, burda Nokia Türkiye'ye ilettiğin faydasız şikayetlerden daha kalıcı çözüm ve daha net sonuç getirecektir.
Neyse bildiğin gibi yap arkadaşım.

krosaki arkadaşım aynı mesajı 2 kere göndermene gerek yok mesajını anlayabiliyoruz ve okuyabiliyoruz yani arkadaşım güzel bir cevap vermiş bence haklıda en çok telefonu Türkiye'de satıyor ama verdiği değere bak eğer bu değeri veriyorsa bende bundan sonra ona farklı birşekilde değer veririm ve telefonlarını satın almam çevremdeki insanlar telefonları takip ediyorum diye bana soruyorlar hangi telefonu alalım diye hiç birine de nokia yı tavsiye etmem bu böyle yayılır satışları azalır buda benim onlara karşı en güzel protestom olur !

• Beğen
Tepkiler: ErcanSenn
muratbeyim

muratbeyim

Üye
Az önce Ovi'den Anna'yı yükledim, ama yüklü programlarımın çoğu yok oldu. Bilgisi olan var mı? Ne yapmam lazım acaba?

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
türkçesinimi yükledin

Toros542

Toros542

Üye
bulutsuzgece düsüncelerine aynen katılıyorum.artık nokia ya gereken cevabı hem ürünlerini bir daha almamak hem de alacak olanlara engel olmak bencede.yeteer artık yapılan haksızlar.tüm dünya güncellemelerden faydalanırken biz hala beklemedeyiz.nokia eger biraz bizi düsünse suan bu elestirileri yapmamıs olurduk.türkün türkten baska dostu yok.o kadar...

muratbeyim

muratbeyim

Üye
Evet Türkçesini yükledim.

muratbeyim

muratbeyim

Üye
Ben Almanya'da yaşıyorum arkadaşlar, bir hafta 10 gün önce güncellemeyi gördüm fakat bu akşam yüklemek için fırsat bulabildim. Kamera programı dahil birçok yenilik ve yeni bir çehre geliştirmişler. Detaylı inceleme fırsatım henüz olmadı. Fakat yüklü programlarım ve oyunlarım gitmiş durumda. Onları tekrar yükleyeceğim artık.

Toros542

Toros542

Üye
benim anlamadıgım suan nokia piyasada e6 modelinin satısını yapıyor.peki o telefon anna yüklü degilmi?madem operatörle alakalı bir durum var e6 neden suan kullanımda peki.o telefonun yazılımı türkce degilmi yani.bu telefonla ilgili bir bilgisi olan varsa cvb pls.

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Arkadaşlar Hafta sonu gelme ıhtılamalı varmı yanı tatıl gıbı bı sey soz konusumu ..

rafet383838

rafet383838

Üye
maxifunk

maxifunk

Üye
Bence Bayramdan önce çıkmaz umarım yanılırım

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
bu nokia bizim ülkeyi önemsemiyor arap ülkelerinde bile yüklemişler bizde yine yok..

rafet383838

rafet383838

Üye
bencede bu gıdısle cıkmıyacak bayramdan once

ozzytaste

ozzytaste

Üye
benim anlamadıgım suan nokia piyasada e6 modelinin satısını yapıyor.peki o telefon anna yüklü degilmi?madem operatörle alakalı bir durum var e6 neden suan kullanımda peki.o telefonun yazılımı türkce degilmi yani.bu telefonla ilgili bir bilgisi olan varsa cvb pls.

Valla bende hem C7 hem E6 var... Anna var E6da hatta guncelleme bile geldi sosyal face falan... Yani garip bi durum aslında nasıl hazır değil demeleri :nono:

Uploaded with

Uploaded with

Üst Alt