Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)
Sponsorlu Bağlantılar
mertdeveci2
Üye
Pazartesiye kadar gelir..
bulutsuzgece
Üye
Bence en geç yarın akşama kadar gelecek...
Gözünüz OVİ'de olsun sürekli
Barış Grc
Üye
Hafta Sonuna Kadar Gelicek . Yarına Kesin Artık .
diaablo
Üye
Çok kızıyorum bu nokia ya artık.Türkiye gibi bir ülkeyi nasıl olurda göz ardı ederler.yayınlasalarda kurtulsak artık bıktım beklemekten bende.
2012mi hahah adamlar annayi geciktirdiler. Belle 2030 da elimizde garanti
ferdicelik3452
Üye
arkadaşlar aşağıda ki linkte tıklayarak şikayet formunuzu doldurabilirsiniz, bildirdim sizlerde yapın ki neyin ne olduğunu anlasınlar, bundan sonrada hayatta daha Nokia almammmmm
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
gokmena
Üye
"[h=1]Daha önce bu anketi cevaplamıştınız[/h] Üzgünüz, bu anketi bağlantıyı size gönderenin belirttiği kadar kez cevapladınız. Eğer gerekliyse, lütfen bağlantıyı gönderenden size yeni bir bağlantı sağlamasını isteyiniz."
arkadaşlar aşağıda ki linkte tıklayarak şikayet formunuzu doldurabilirsiniz, bildirdim sizlerde yapın ki neyin ne olduğunu anlasınlar, bundan sonrada hayatta daha Nokia almammmmm
Arkadaşlar Biraz Önce Nokia Destek hattı ile görüştüm. C7 için söylüyorum şuan test aşamasını geçemediği için symbian anna oviden güncelleme söz konusu değil. Büyük bi ihtimalle önümüzdeki hafta güncelleme oviye verilecekmiş.
haklısın kardeşim hemde sonuna kadar. ben telefonumu 2010'nun son aylarında almıştım ve o zamandan beri gelcek gelcek diye söyLenen Anna güncellemesi daha gelcek. 2011 agustos ayı bitiyo ve daha gelcek. onuda geçtim daha anna tam olarak gelmeden belle yi tartışıyolar belle gelcek diyolar.. yazık acıyorum artık
Arkadaşlar Biraz Önce Nokia Destek hattı ile görüştüm. C7 için söylüyorum şuan test aşamasını geçemediği için symbian anna oviden güncelleme söz konusu değil. Büyük bi ihtimalle önümüzdeki hafta güncelleme oviye verilecekmiş.