15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

Sponsorlu Bağlantılar

debug06

Üye
nokia aradı beni bugün efendim neymiş de türk gsm şirketleriyle uyumsuzluk mu ne varmış da o gideriliyormuş da muş muş muş salla salla dedim içimden allah kahretsin, bence almayalım artık, alanlara da bu yapılanları anlatıp almalarından vazgeçirelim nokia:off:

Bugün onu banada dediler.
Bende bak kardeş sende Türksün bende Sen bari yalan söyleme ne uyumsuzluğu dedim.ya hiç arama yada kardeş valla benim işim seni aramak bende bilmiyorum bekleyecez de sesini kes dedim.Adamda bana böyle bişey diyemem dedi o zaman yalanda demeyeceksiniz işinizi doğru yapacaksınız.Siz Türkiyenin müşteri temsilcisisiyseniz bizi en iyi şekilde temsil edeceksiniz dedim.Kapadım telefonu.

• Beğen
Tepkiler: ErcanSenn
arkee

arkee

Üye
kambocya vardı bugun navifirm de turkey yoktu. nokia ya haddini bildirmek lazım turkiyenın ne kadar onemli oldgunu buna cevabım nasıl olsa yıne telefon degısecem o zaman nokia bulursa benı android olayım

----------Eklendi @ 23:18:17 ---------- Yazıldı @ 23:14:30 ----------

bugun babama samsung galaxy mini aldık n8 kullanıyorum tam 3de bir fiyatına hersey var hersey yuklendı benım telefonun tek farkı kamerası e zaten benım kameram var hem ucuz hemde ınsan yerıne koyup turkıyedende herturlu programı anında ındırdık ıcım acıdı wala oysa n8 program yuklemek ıcın ne kadar bekledık heekklesınler dıye

altannemre

Üye
somali de millet açlıktan ölüyo biz anna derdindeyiz adaletsiz dünya:(AÇLIK yazıp 5777 ye gönderin arkadaşlar isteyen tabi

• Beğen
Tepkiler: Turkuaz0
Turkuaz0

Turkuaz0

Üye
arkadaşlar herkese ii aksamlar saat 01.08 itibarı ile (KVK daki geri zekalıların) imkansız dedikleri olay gerçekleşti ölü n8 hayata geri döndü.
Kardeşim nasıl başardın banada anlat lütfen yardımına ihtiyacım var aynı dertten müzdaripiz :'(

debug06

Üye
somali de millet açlıktan ölüyo biz anna derdindeyiz adaletsiz dünya:(AÇLIK yazıp 5777 ye gönderin arkadaşlar isteyen tabi

askerde doğuda ölüyo sende bunu n için bişeyler yap istersen yeri değil..burası

• Beğen
Tepkiler: mertdeveci2 ve Turkuaz0
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Yarın öğle saatlerinde yeni umutlarla tekrar buluşmak üzere,
Herkese iyi geceler arkadaşlar :D

Kimbilir yarın bu saatlerde hepimizin telefonunda Anna yüklü olacak...

-------------
Not: Daha uyumadan rüyaya daldım yine... Ahhh Anna ahhhh...
Dünya Belle'meye başladı, biz seni bekliyoruz hala...

rafet383838

rafet383838

Üye
Yarın öğle saatlerinde yeni umutlarla tekrar buluşmak üzere,
Herkese iyi geceler arkadaşlar :D

Kimbilir yarın bu saatlerde hepimizin telefonunda Anna yüklü olacak...

-------------
Not: Daha uyumadan rüyaya daldım yine... Ahhh Anna ahhhh...
Dünya Belle'meye başladı, biz seni bekliyoruz hala...

:D aynen beklemeye devam :D :D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
:D aynen beklemeye devam :D :D
Az önce tel'den wifi ile güncellemeyi kontrol edeyim dedim birkaç kez "sunucu tarafından reddedildi" gibi bişeyler yazdı. Galiba nokia yeni varyantlar yüklüyor. Umarım TR de vardır? Edit notu: az önce tekrar denedim "yeni güncelleme yok" dedi. Peh yine yanlış alarm ):

rafet383838

rafet383838

Üye
bendede aynısı oldu bıraz once denedım aynı dedıgın gıbı

WebStyle

WebStyle

Üye
Kemal Sunal - Umudumuz Şaban

:ehe

Bir bizim Anna çıkmadı gitti :D

• Beğen
Tepkiler: *Krosaki* ve rafet383838
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
bayramdan sonra da Belle nöbetine başlarız kısmetse :) başlığı da hazır: "ve mutlu son: belle 2012 ağustosunda navifirmde"

Türe

Türe

Üye
2012 ye doğru gelecekmiş belle forumdaki arkadaş nokiada çalışsn yakınına sormuş ne kadar doğru bilemiyorum ama yeter ki gelsin :)

mfb2

mfb2

Üye
anna hade neyse az kaldı ama belle naviye düşsün ne olursa olsun yüıleyeceğim arkadaş :D

marsharun

marsharun

Üye
ya ne belle si ya anna gelmedi daha tr icin beyler boswerin hayatınızı yasayın cıkınca güncelleriz iste

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Symbian'ın seyir defteri: 25 Ağustos 2011 Perşembe. Saat:09.45. Anna hâlâ gelmedi. Gergin bekleyiş sürüyor...

nokıa_n8

nokıa_n8

Üye
Anna hani bu gün gelecektın bize söz vermiştin yalanmıydı bütün sözler yine kandırdın bizi

Üst Alt