15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

Sponsorlu Bağlantılar

mertdeveci2

mertdeveci2

Üye
Pazartesiye kadar gelir.. :naughty:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bence en geç yarın akşama kadar gelecek...
Gözünüz OVİ'de olsun sürekli :D

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Hafta Sonuna Kadar Gelicek . Yarına Kesin Artık . :D

diaablo

diaablo

Üye
Çok kızıyorum bu nokia ya artık.Türkiye gibi bir ülkeyi nasıl olurda göz ardı ederler.yayınlasalarda kurtulsak artık bıktım beklemekten bende.:megafon:

*Krosaki*

*Krosaki*

Üye
Yükleyen anında yazsın buraya :D

spartuas

spartuas

Üye
2012 ye doğru gelecekmiş belle forumdaki arkadaş nokiada çalışsn yakınına sormuş ne kadar doğru bilemiyorum ama yeter ki gelsin :)
2012mi hahah adamlar annayi geciktirdiler. Belle 2030 da elimizde garanti;)

• Beğen
Tepkiler: Qiwah

ferdicelik3452

Üye
arkadaşlar aşağıda ki linkte tıklayarak şikayet formunuzu doldurabilirsiniz, bildirdim sizlerde yapın ki neyin ne olduğunu anlasınlar, bundan sonrada hayatta daha Nokia almammmmm

• Beğen
Tepkiler: Qiwah
gokmena

gokmena

Üye
"[h=1]Daha önce bu anketi cevaplamıştınız[/h] Üzgünüz, bu anketi bağlantıyı size gönderenin belirttiği kadar kez cevapladınız. Eğer gerekliyse, lütfen bağlantıyı gönderenden size yeni bir bağlantı sağlamasını isteyiniz."

arkadaşlar aşağıda ki linkte tıklayarak şikayet formunuzu doldurabilirsiniz, bildirdim sizlerde yapın ki neyin ne olduğunu anlasınlar, bundan sonrada hayatta daha Nokia almammmmm

ugur6565

ugur6565

Üye
almayabilirsin ama zevk meselesi

ozzytaste

ozzytaste

Üye
Kemal Sunal - Umudumuz Şaban

:ehe

Bir bizim Anna çıkmadı gitti :D

Dün akşam Nokia Türkiye müşteri hizmetlerinden aradılar. Eylülün ilk haftasını baz alın dediler :))

ugur6565

ugur6565

Üye
eylülün 15 kesin siz beklemeye devam edin arkadaşlar

----------Eklendi @ 14:10:46 ---------- Yazıldı @ 14:10:24 ----------

:ehe hımm

modacell

Üye
Arkadaşlar Biraz Önce Nokia Destek hattı ile görüştüm. C7 için söylüyorum şuan test aşamasını geçemediği için symbian anna oviden güncelleme söz konusu değil. Büyük bi ihtimalle önümüzdeki hafta güncelleme oviye verilecekmiş.

Qiwah

Qiwah

Üye
nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz ki? Ben kestim ümidi eylül'e kadar
haklısın kardeşim hemde sonuna kadar. ben telefonumu 2010'nun son aylarında almıştım ve o zamandan beri gelcek gelcek diye söyLenen Anna güncellemesi daha gelcek. 2011 agustos ayı bitiyo ve daha gelcek. onuda geçtim daha anna tam olarak gelmeden belle yi tartışıyolar belle gelcek diyolar.. yazık acıyorum artık

ugur6565

ugur6565

Üye
size ayın 15 garinti veriyorum sabreden devriş muradına ermiş:oke:

Qiwah

Qiwah

Üye
size ayın 15 garinti veriyorum sabreden devriş muradına ermiş:oke:
görecez bakalım kardeş. ben bu zamana kadar çook duydum geldi geliyo gibi birtakım sözleri umarım beni yalan çıkarırsın ;)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar Biraz Önce Nokia Destek hattı ile görüştüm. C7 için söylüyorum şuan test aşamasını geçemediği için symbian anna oviden güncelleme söz konusu değil. Büyük bi ihtimalle önümüzdeki hafta güncelleme oviye verilecekmiş.

Offff of :(

Bayram hediyesini de çok gördüler bee...

modacell

Üye
Bende Orijinal bekliyordum ama Akşam Alman versiyonu yükleyeceğim. Gerçi daha hiç flash filan atmadım inşallah telefonu berbat etmem.

Üst Alt