nokıa_n8
Üye
Arkadaşlar başıma çok kötü bişi gelditelefonu flaşlarken kapandı ve ne yaptıysam açamadım dead flaş atamıyorum hata veriyor telefnu çıkar tak ovıra bas diyor yapıyorum değişen bişi yok yardımcı olablicek kimse varmı zor durumdayım ????
dead flash atarken telefon kapalı olsun flash atmaya başla bir süre hiç bişey olmaz merak etme sabırla bekle bir süre sonra usb den çikart 8 saniye kadar pover tuşuna basılı tut tel bir iki sefer titreme yapar sonra usb ye tak pover tusuna bir kere bas kısa olsun titremesini bekleme tamam deyip bırak bir süre sonra yuklemeye devam ettiğini göreceksin biraz uzun süren bi yükleme oluyor bende uzun uğraşlarımdan sonra (KVK) nın tamırı olmaz deyip iade ettiği n8 cihazımı hayata döndürmeyi başardım. forumlardaki arkadaşların anlattıkları cok işime yaradı şimdi türkçe varyantları bekliyorum
----------Eklendi @ 19:15:34 ---------- Yazıldı @ 19:13:45 ----------
http://www.maxicep.com/symbian-destek/nokia-telefonlari-olu-flash-atarak-kurtamak-435894.html
burada ayrıntılı anlatım var
----------Eklendi @ 19:17:38 ---------- Yazıldı @ 19:15:34 ----------
yapacağın işlemlerden önce uyarı mesajı cıkar senin hata veriyor dediğin mesajlar
telefonu flaşlarken kapandı ve ne yaptıysam açamadım dead flaş atamıyorum hata veriyor telefnu çıkar tak ovıra bas diyor yapıyorum değişen bişi yok yardımcı olablicek kimse varmı zor durumdayım ????

D