15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

Sponsorlu Bağlantılar

nokıa_n8

nokıa_n8

Üye
Arkadaşlar başıma çok kötü bişi geldi :vur telefonu flaşlarken kapandı ve ne yaptıysam açamadım dead flaş atamıyorum hata veriyor telefnu çıkar tak ovıra bas diyor yapıyorum değişen bişi yok yardımcı olablicek kimse varmı zor durumdayım ????

dead flash atarken telefon kapalı olsun flash atmaya başla bir süre hiç bişey olmaz merak etme sabırla bekle bir süre sonra usb den çikart 8 saniye kadar pover tuşuna basılı tut tel bir iki sefer titreme yapar sonra usb ye tak pover tusuna bir kere bas kısa olsun titremesini bekleme tamam deyip bırak bir süre sonra yuklemeye devam ettiğini göreceksin biraz uzun süren bi yükleme oluyor bende uzun uğraşlarımdan sonra (KVK) nın tamırı olmaz deyip iade ettiği n8 cihazımı hayata döndürmeyi başardım. forumlardaki arkadaşların anlattıkları cok işime yaradı şimdi türkçe varyantları bekliyorum

----------Eklendi @ 19:15:34 ---------- Yazıldı @ 19:13:45 ----------

http://www.maxicep.com/symbian-destek/nokia-telefonlari-olu-flash-atarak-kurtamak-435894.html

burada ayrıntılı anlatım var

----------Eklendi @ 19:17:38 ---------- Yazıldı @ 19:15:34 ----------

yapacağın işlemlerden önce uyarı mesajı cıkar senin hata veriyor dediğin mesajlar

polluxea♪

polluxea♪

Üye
belle tanıtıldıı hadi hayrlısıı :naughty:

nokıa_n8

nokıa_n8

Üye
linkte yazılanları dikkatlice oku iyice neyapacağinı nasıl hareket edeceğini anla sonra işleme koyul başarabilirsin eminim

eyo18

Üye
bişı sormk istıorum hic flash atmadm ama artk bklmektn skıldım flash atcam ama telefondaki herşy flaş atarken silinoyumu silınoyasa nasıl kurtarırm oyunlar bnim için önemli oyüzden cwap wrırsnz çk swnirim

nokıa_n8

nokıa_n8

Üye
Bu arada navi de hala kapalı artık yarın sabaha açılır :hmmm

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bugün de hüsranla bitti, artık yarın öğle saatlerinde geleneksel ve de saplantısal Ovi kontrolümüzü yapıp umut tazeleyelim :D

nokıa_n8

nokıa_n8

Üye
bişı sormk istıorum hic flash atmadm ama artk bklmektn skıldım flash atcam ama telefondaki herşy flaş atarken silinoyumu silınoyasa nasıl kurtarırm oyunlar bnim için önemli oyüzden cwap wrırsnz çk swnirim

tel. ini önce yedekle sonra yap ne yapacaksan bütün bilgilerin siliniyor (pc ye format atar gibi)

debug06

Üye
naviye ulaşılamıyor diye sevindim :) umarım açıldığında TÜRKİYE ile beraber açılır :)

nokıa_n8

nokıa_n8

Üye
dead flash atarken telefon kapalı olsun flash atmaya başla bir süre hiç bişey olmaz merak etme sabırla bekle bir süre sonra usb den çikart 8 saniye kadar pover tuşuna basılı tut tel bir iki sefer titreme yapar sonra usb ye tak pover tusuna bir kere bas kısa olsun titremesini bekleme tamam deyip bırak bir süre sonra yuklemeye devam ettiğini göreceksin biraz uzun süren bi yükleme oluyor bende uzun uğraşlarımdan sonra (KVK) nın tamırı olmaz deyip iade ettiği n8 cihazımı hayata döndürmeyi başardım. forumlardaki arkadaşların anlattıkları cok işime yaradı şimdi türkçe varyantları bekliyorum

----------Eklendi @ 19:15:34 ---------- Yazıldı @ 19:13:45 ----------

http://www.maxicep.com/symbian-destek/nokia-telefonlari-olu-flash-atarak-kurtamak-435894.html

burada ayrıntılı anlatım var

----------Eklendi @ 19:17:38 ---------- Yazıldı @ 19:15:34 ----------

yapacağın işlemlerden önce uyarı mesajı cıkar senin hata veriyor dediğin mesajlar
http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...atilir-n8-uzerinden-anlatilmistir-441267.html

Buradada flash lamanın nasıl yapılacağıni anlatmış arkadaşlar. Flaşlama esnasında tel. kapanıp açılabilir bir kaç sefer

polluxea♪

polluxea♪

Üye
ne zaman gelir ki bu belle yaaa müthiş olmusss....android killer resmen :naughty:

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
alman annasinda kalmak daha mantıklı aslında..belleyi Ovi üzerinden alabileceğiz bütün avrupa ile aynı anda.türkiye hariç :)

polluxea♪

polluxea♪

Üye
bencede kardes ben kalcam ztn alman annasında :) türkiye yüklemycem

nokıa_n8

nokıa_n8

Üye
inşallah ya of saolasın :tşk:

bişey değil bende yararlandım anlatılanlardan forumda bişeyler paylaşmak çok güzel emeği geçen bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim.

forum ana sayfada konu başlıklarında ararsan daha fazla bilgiye ulaşabiliyoruz.

• Beğen
Tepkiler: Turkuaz0

gourme

Üye
Bugün de hüsranla bitti, artık yarın öğle saatlerinde geleneksel ve de saplantısal Ovi kontrolümüzü yapıp umut tazeleyelim :D
Bence bütün Türkiye'deki aynı dertten muzdarip Nokia kullanıcıları bi araya gelip Nokia'yı bizlere yaşattığı hayal kırıklıkları ve psikolojik buhranlardan dolayı AIHM'sine sevk edelim ayrıca faturası yine Nokia'ya yansıtılmak üzere psikolojik destek talep edelim:D ... Ben daha da abartıp telefonumu diger ülkelerle aynı anda güncelleyebilmek için sığınma talebimi de iddia dilekçesine eklemeyi düşünüyorum:P:D

----------Eklendi @ 19:49:01 ---------- Yazıldı @ 19:43:07 ----------

Bence bütün Türkiye'deki aynı dertten muzdarip Nokia kullanıcıları bi araya gelip Nokia'yı bizlere yaşattığı hayal kırıklıkları ve psikolojik buhranlardan dolayı AIHM'sine sevk edelim ayrıca faturası yine Nokia'ya yansıtılmak üzere psikolojik destek talep edelim:D ... Ben daha da abartıp telefonumu diger ülkelerle aynı anda güncelleyebilmek için sığınma talebimi de iddia dilekçesine eklemeyi düşünüyorum:P:D

----------Eklendi @ 19:50:43 ---------- Yazıldı @ 19:49:01 ----------

alparslan46

Üye
tamam yaptım arkadaşlar annadan pr 1.2 ye geri döndüm

----------Eklendi @ 20:06:08 ---------- Yazıldı @ 20:04:46 ----------

----------Eklendi @ 19:49:01 ---------- Yazıldı @ 19:43:07 ----------

----------Eklendi @ 19:50:43 ---------- Yazıldı @ 19:49:01 ----------

ya döktürrmüşsün gene

----------Eklendi @ 20:11:53 ---------- Yazıldı @ 20:06:08 ----------

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
ne zaman gelir ki bu belle yaaa müthiş olmusss....android killer resmen :naughty:

Symbian Belle = Android-Killer

Bayıldım :D

Hele bir Anna'ya kavuşalım da, daha sonra bir de Belle için 200 sayfa yorum yapar Nokia'ya söveriz nerde kaldı diye :)

• Beğen
Tepkiler: polluxea♪
polluxea♪

polluxea♪

Üye
kardes alman annası atsana bekleme bosuna

Turkuaz0

Turkuaz0

Üye
bişey değil bende yararlandım anlatılanlardan forumda bişeyler paylaşmak çok güzel emeği geçen bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim.

forum ana sayfada konu başlıklarında ararsan daha fazla bilgiye ulaşabiliyoruz.
usta olmadı ya deat flay ben ne yapıcam şimdi:vur

Üst Alt