15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Nokia Facebook'taki geri sayımın sonunda Symbian Belle ve 3 yeni telefon (Nokia 600, Nokia 700 ve Nokia 701) göründü.
Özellikleri, arayüzleri v.s v.s....

[video=youtube;2l0AkY07PKs]http://www.youtube.com/watch?v=2l0AkY07PKs[/video]

Bize gelince....

Bizse hala Anna'nın yollarını gözlüyoruz...
:dry:

Dipnot:
Nokia'nın "Connecting People" kitlesi içinde biz sadece People kısmını oluşturuyoruz.
Kamboçya bile Connecting kısmına geçti Anna'yla...

nokıa_n8

nokıa_n8

Üye
bizde bu tel. lerden alalım bari hazır annası bellesi içinde işte ne hoşşş

tuornumen

Üye
Selam arkadaşlar,
Uzun zamandır forumu takip etsemde bu benim ilk mesajım oluyor. Neyse konuya gireyim direk :)
Navifirm açıkken 22.14 versiyonunun avrupa sürümünü indirip az önce E7'ye phoenix ile yükledim. Birde; Elimdeki telefon paralel ithalat ürünü olduğu için Product Code'u Malezya'ya ait ve Ovi Suite kullandığımda otomatik Malezya sürümünü yüklemeye çalışıyor.

-Browser güncelleştirmesi ve yarım ekran qwerty desteği dışında telefonun hızında gözle görülür bir değişim olmadı. Belki ufak tefek geliştirmeler vardır ama Türkiye versiyonu çıkmadan çok fazla da kurcalamak istemedim.

- İkinci ilginç nokta ise, yazılımın 14.2 den 22.14 e geçtiğinde telefonun komple kendini sıfırlayacağını düşünmeme rağmen, Anna'nın programlar dahil eski hiçbir veriye dokunmadan yükseltilmiş olduğunu gördüm. Belki sizlerin aşina olduğu bir durumdur ama ben şaşırmadım dersem yalan olur.

Navifirm tekrar hayata döndüğünde birde Variant_Germany sürümünü yükleyerek Türkçe dil desteği olup olmadığına bakacağım.

Son olarak Navifirmde gözüken 24.2 versiyonu ile görülen firmwareler hangi sürüme ait bir bilginiz var mı?

debug06

Üye
navi gene kapalı girebilen varmı :)

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
bendede kapalı ama ne yaptıkları meçhul...

heavenhawk

heavenhawk

Üye
Annayı yüklemedikleri kesin :D

gourme

Üye
hay ben bu Nokia'nın "ANNA"sını "BELLE"yeyim çıksada yüklemiyorum "ANNA"sını satayım:@...

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar elinin altında açık olan varsa bi zahmet geleneksel Ovi kontrolümüzü yapalım ve forumu bilgilendirelim :D
Gerçi Cuma'dan önce çıkacak gibi görünmüyor...

gourme

Üye
Arkadaşlar elinin altında açık olan varsa bi zahmet geleneksel Ovi kontrolümüzü yapalım ve forumu bilgilendirelim :D Gerçi Cuma'dan önce çıkacak gibi görünmüyor...
Gelenekselden ziyade saplantısal oldu artık

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Gelenekselden ziyade saplantısal oldu artık

Aynen... :D

-----------

Ve her saplantısal kontrolün ve umutla başlanan günün sonunda olduğu gibi;
Bir mesai sonu daha hüsranla bitti, umutlar tekrar yarına...

gourme

Üye
Işte dedikleri gibi zengin parası fakir karısı biz Nokia kullanıcıları da Ovi suite ile daha çoook oynar dururuz...zengin parasını fakir çocuk sayısını yüksektir ama nokia kullanıcıları Pr 1.2 yi Anna'ya yüksektemez...

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Işte dedikleri gibi; zengin parası, fakir karısı, biz Nokia kullanıcıları da Ovi suite ile daha çoook oynar dururuz...zengin parasını, fakir çocuk sayısını yüksektir, ama nokia kullanıcıları Pr 1.2 yi Anna'ya yüksektemez...

ZuAhahahaha :D

O kadar içerleme yaw, kısmetse Cuma'ya kadar biz de yükselticez inşallah...

alparslan46

Üye
rkadaşlar ann dan pr 2.0 nasıl geçerim ya

karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
önceden bu kodlara ilk çıkardı sonra variantlara gelirdi şimdi eski kodlar da yok

0599895: euro2_blu_turkey
0599764: euro2_dg_turkey
0599843: euro2_gr_turkey
0599914: euro2_or_turkey
059G168: euro2_pink_turkey
0599821: euro2_wh_turkey

059D9S7: N8-00 RM-596 Country Variant Turkey TR V1 BLUE
059D576: N8-00 RM-596 Country Variant Turkey TR V1 DARK GREY
059D956: N8-00 RM-596 Country Variant Turkey TR V1 GREEN
059D9S5: N8-00 RM-596 Country Variant Turkey TR V1 ORANGE
059D954: N8-00 RM-596 Country Variant Turkey TR V1 SILVER WHITE

Turkuaz0

Turkuaz0

Üye
Arkadaşlar başıma çok kötü bişi geldi :vur telefonu flaşlarken kapandı ve ne yaptıysam açamadım dead flaş atamıyorum hata veriyor telefnu çıkar tak ovıra bas diyor yapıyorum değişen bişi yok yardımcı olablicek kimse varmı zor durumdayım ????

Turkuaz0

Turkuaz0

Üye
Dead Flaş Atıyorum hata veriyor habire yarıda kesiliyor arkadaşlar ne yapmam ğerektiğini bilen varmı

Üst Alt