15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

Sponsorlu Bağlantılar

saracg

saracg

Üye
haklısın ben de dayanamadım alman annayı yükledim ama insan elbette orjinal firmware olsun istiyo.

ama bu kadarına da çüş, pes, oha... ne diyeceğimi şaşırdım ben artık!!

PR 1.2 çıktığında da beklediğimi hatırlıyorum ama bu kadar sürmemişti. Belle çıktığın da demek ki ohooooo 2 yıl bekleriz artık :off:

• Beğen
Tepkiler: Turkuaz0

spartuas

spartuas

Üye
haklısın ben de dayanamadım almanı annayı yükledim ama insan elbette orjinal firmware olsun istiyo.ama bu kadarına da çüş, pes, oha... ne diyeceğimi şaşırdım ben artık!! PR 1.2 çıktığında da beklediğimi hatırlıyorum ama bu kadar sürmemişti. Belle çıktığın da demek ki ohooooo 2 yıl bekleriz artık :off:
aynen...

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Bu Hafta İçi Çıkıcak. Cumaya Kadar Yolu Var. Cuma Kesin Çıkar. En Geç.

Turkuaz0

Turkuaz0

Üye
alman annası kullanıyorum türkçe dil türkçe karakterler süper bi sıkıntım yok bi farkta yok arkadaşlar tavsiye ederim beklemeye değmez :oke:

deli oğlan

Üye
arkadaşlar kızmayın ama bişe diycem,bu adamlar resmi açıklamada ağustos sonu demedimi ? bırakın daha bugün ayın 24'ü bu ayın 5 gün daha bekleyin bilemedin en fazla 10 gün daha beklersiniz adamlar ağustos sonu dedi ateş püskürmenin anlamı yok..ben alman versiyonu kullanıyorum annayı yükledikten sonra 1 saat telefona doymuycaksınız hızdı stabillikti ana ekran geçişleriydi falan sonra biraz daha inceliyceksiniz ve ertesi gün yine aynı olcak bakın görün ben n8 e ilk yüklediğimde ağzım açık kalmıştı süper olmuş diye ama şu an yine aynı...yani fazla bi ümit bağlamayın ama belle mükemmel geliyor...

• Beğen
Tepkiler: Turkuaz0

alparslan46

Üye
arkadaşalr bu euro2 germany nasıl yüklerim yardımcı olurmusunuz

alparslan46

Üye
arkadaşlar euro2 germany wh yükledim şimdi telefonu başlatıyorum.bu yükleme tel i garanti dışı bırakmaz değilmi

sibernetik

sibernetik

Üye
    Konu Sahibi
Yazılımsal olan hiçbirşey telefonu garanti dışı bırakmaz.

Turkuaz0

Turkuaz0

Üye
Arkadaşlar annayı yükledikten sonra belleyide yükledim hiç memnun kalmadım belleden efekler hoş tarayıcı hızlı ama java çalışmıyo oyunları açmıyor annaya dönücem

alikemalavci

Üye
arkadaşlar 23.08.2011 tarihi saat 12:00 civarında nokia destek hattından arkadaşlar aradı. ve net olarak bugün yarın gelecek ama bayram sonra garanti dediler. biraz kıvırtma görüyorum ancak yurt dışında su anda var ise yakında gelir. acele etmeyin. sabırlı olun.

sibernetik

sibernetik

Üye
    Konu Sahibi
Euro2_Germany flash konusunda teamviwerden yardım isteyenler . yazsın veya arasın ( profilimde AIM yazan cep telefonum ) ofiste olduğum sürece yardımcı olmaya çalışırım.

altannemre

Üye
arkadaşlar ben telefondan pek anlamazdim taaki bizim forumu bulana kadar. Eminolun telefonu flaslayip alman annasi yüklemek hiç de zor değil. Karşılaşabileceğiniz her sorunu mutlaka yaşamış biri olduğundan çözümü bulmanız hiç de zor değil. Ben yine de deneyin ve boşuna beklemeyin derim.
kardeş ben şuan telden giriyorum link gönderip yardımcı olabilirmisin bana ben anlamıyorum da biraz

Dampierre

Dampierre

Üye
Annaya geçmek isteyenler Alman annası yüklemeyin. Sadece euro2 hazanı yükleyin. Zaten tr ye az kaldı ama sabrsızlar sadece euro2 yi yüklesin :D

nokıa_n8

nokıa_n8

Üye
euro 2 varyantında tr dil varmı acaba bilen varmı

o.basar86

o.basar86

Üye
Annaya geçmek isteyenler Alman annası yüklemeyin. Sadece euro2 hazanı yükleyin. Zaten tr ye az kaldı ama sabrsızlar sadece euro2 yi yüklesin :D
Aynen katılıyorum hocam. Saf euro2 dosyaları daha sade ve uygundur. Yüklemeyi düşünen arkadaşlar mutlaka bu sürümü yüklesinler..

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
24 Ağustos 2011 Çarşamba
Saat: 11:20
Ve Annaaaaaaaaaaaaa....

Yine çıkmadı...
Ovi'de bir gelişme yok :(

Aege

Aege

Üye
Bugün geri sayım biter bitmez bidaha kontrol edelim :)

Üst Alt