15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

Sponsorlu Bağlantılar

Turkuaz0

Turkuaz0

Üye
yav arkadaşlar o kadar kişiye yardımcı oldunuz bi bana olmadınız söyle bi sıkıntım oluyor phoenixte kimse yardımcı olamaz mı acaba bilgi sahibi olan varmı lütfen ?

*Krosaki*

*Krosaki*

Üye
Bana sorarsanız bu kadar ay bekledik biraz daha sabredin.Ovi'yi bekelyin en sağlıklısı :oke:

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
Ovi den töbe bi daha güncelleme yapmam...

ali-yk

Üye
yav arkadaşlar o kadar kişiye yardımcı oldunuz bi bana olmadınız söyle bi sıkıntım oluyor phoenixte kimse yardımcı olamaz mı acaba bilgi sahibi olan varmı lütfen ?

resimdeki yukarda product code kısmından dosyayı seç sonrada refurbishe tıkla flashla kardeşim

Turkuaz0

Turkuaz0

Üye
dermanım kalmadı artık :naughty:

cardanadam

cardanadam

Üye
arkeaşlar 1900 olmuşuz hadi 2000 de şampanya patlatalım ama içmek yok ha ramazandayız:d:

*Krosaki*

*Krosaki*

Üye
Ovi den töbe bi daha güncelleme yapmam...

O senin bileceğin iş ya biraz abarttınız ama ya :S Alt tarafı bir güncelleştirme abi.Günlük yaşantınıza devam edin gelince yükleyin :oke:.Utanmasanız telefonu atıp,oturup ağlayacaksınız :S

• Beğen
Tepkiler: forbidden5

ali-yk

Üye
flash dosyalarını doğru yere atmamışsın o zaman ondan kaynaklanıyordur C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-596 bu son dosyanın içine atıcaksın yada nereye yüklediyse programı

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
O senin bileceğin iş ya biraz abarttınız ama ya :S Alt tarafı bir güncelleştirme abi.Günlük yaşantınıza devam edin gelince yükleyin :oke:.Utanmasanız telefonu atıp,oturup ağlayacaksınız :S
Ya 11.5 den 14.2 ye yükselirken kendi kendine bağlantıyı kopardı sonra 3 saat boyunca dead flash atmak zorunda kaldım...

Turkuaz0

Turkuaz0

Üye
flash dosyalarını doğru yere atmamışsın o zaman ondan kaynaklanıyordur C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-596 bu son dosyanın içine atıcaksın yada nereye yüklediyse programı
doğru yerde herşey doğru ama hala bi problem var aynı yerde takılıyorum:vur

den1905

den1905

Üye
RM-596 klasörünü isimlendirirken bu şekilde isimlendırmen gerek ''_'' koymaman gerekiyor doğrusu bu ''RM-596'' tire diye ifade edilen karakteri koyman gerekiyor.

Turkuaz0

Turkuaz0

Üye
bumu yani RM_596 ?

den1905

den1905

Üye
evet orda verdiğin klasör ismi yanlış daha sonra flash işlemine başladıgında prodct code seçebilirsin sonrada forumda anlatıldığı gibi flash işlemine devam edebilirsin. dikkat et herhangi bir bağlantı kopukluğu cihaza erişimini engeller deadh flash atman gerekır sonuc olarak bı sekılde telefon calısıyor ust uste 10 defa flash attıgımı bılıyoum bır sakıncası yok gayet normal bır durum.

Turkuaz0

Turkuaz0

Üye
evet orda verdiğin klasör ismi yanlış daha sonra flash işlemine başladıgında prodct code seçebilirsin sonrada forumda anlatıldığı gibi flash işlemine devam edebilirsin. dikkat et herhangi bir bağlantı kopukluğu cihaza erişimini engeller deadh flash atman gerekır sonuc olarak bı sekılde telefon calısıyor ust uste 10 defa flash attıgımı bılıyoum bır sakıncası yok gayet normal bır durum.
yine aynı ?? yoksa hala hatalımıyım aynı hata kodunu alıyorum değiştirdiğim halde..:off::vur

----------Eklendi @ 23:31:15 ---------- Yazıldı @ 23:20:08 ----------

arkadaşlar yeni bi gelişme yaşadım hata düzeldi ancak bu benim şuan telefonumdaki sürüm değilmi ben alman annasını yüklemek istiyorum ?

karasahinemre

Üye
Rm-596

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bir gün daha hüsranla bitti... :dry:

carbon_o7

carbon_o7

Üye
Valla 1 gün beklerim 2 gün beklerim sonra basarım flashı :D

Turkuaz0

Turkuaz0

Üye
arkadaşlar birşey söyleyin lütfen "arkadaşlar yeni bi gelişme yaşadım hata düzeldi ancak bu benim şuan telefonumdaki sürüm değilmi ben alman annasını yüklemek istiyorum ? "

WebStyle

WebStyle

Üye
arkadaşlar birşey söyleyin lütfen "arkadaşlar yeni bi gelişme yaşadım hata düzeldi ancak bu benim şuan telefonumdaki sürüm değilmi ben alman annasını yüklemek istiyorum ? "

Şu anda kullandığınız sürüm hocam bu anna değil. (14.02 sürümü) Siz bunu nerden indirdiniz?

----------Eklendi @ 23:44:36 ---------- Yazıldı @ 23:43:41 ----------

Annayı buradan indirip yükleyin.

http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...anlar-icin-anna-download-linkleri-534869.html

Ayrıca yükleme yaparken ne kadar antivirüs güvenlik programları varsa kapatın.

Üst Alt