Evet dün avrupa sitesindeki üyelerden biri öyle cevap yazmış benim mesajımdan sonra.
Buradaki arkadaşlara sordum ama sanırım birisi kontrol edip Euro3 altında yok demişti.
Yine de tekrar bir bakın.
(Gerçi yayınlanmış olsa, zaten duyuruda yer verirlerdi yada o nokia çalışanı bana cevap yazarken belirtirdi diye düşünüyorum)
Aldığım son duyuma göre Symbian Belle 201(2)1'nin son çeyreğinde çıkacakmış.Mayalar dünyanın sonunu bildiyse ahirette belle kullanabiliriz !
Yaşasın Nokia !!!
fark var biri germany variyantı diğeri türkiye ayrıca euro2 bazı uygulamalarda dili türkçe iken yüklenmiyor ingilizce yapmak gerekiyor hatta bi oyun var adı joining hands telefonu türkçeye aldığımda oynanmıyor bu oyunu oynaya bilmem için dilini ingilizceye çevirmem gerekiyor türkiye variyantında bu tip sorunlar olmayacaktır
Aldığım son duyuma göre Symbian Belle 201(2)1'nin son çeyreğinde çıkacakmış.Mayalar dünyanın sonunu bildiyse ahirette belle kullanabiliriz !
Yaşasın Nokia !!!
fark var biri germany variyantı diğeri türkiye ayrıca euro2 bazı uygulamalarda dili türkçe iken yüklenmiyor ingilizce yapmak gerekiyor hatta bi oyun var adı joining hands telefonu türkçeye aldığımda oynanmıyor bu oyunu oynaya bilmem için dilini ingilizceye çevirmem gerekiyor türkiye variyantında bu tip sorunlar olmayacaktır
n8 hiçbir işe yaramayan telefon donanım olarak ıphone 3g ile yarışacak seviyede hatta ıphone 3g daha iyidir ve şuan daha ucuza alınıyor yazılımıda aynı gine ıphone iyi nokia bi sürü işe yaramaz özellik koyuyor telefona zıp yönetcisi,fm verici falan bunları yapacağına ıphone 3g gibi menüyü sade ve en gerekli şeyleri koyabilir şu an en iyi telefon üreticileri
1.ıphone
2.samsung
3.htc
4.lg
5.motorola
6.nokia
aslında nokia dahada aşğı benim gözümde ama ben onu gine yukarı koydum.
nokia ne zaman telefonuna çift çekirdekli 1.2 ghz işlkemci koyar
1gb ram koyar
basit kolay kullanımlım ios benzeri ve android esnekliğinde bi işletim sistemi koyar bide ıphone klavyesi
ios klavyesi symbian annadan çok daha geniş ve kolay kullanımlı bada 2 işletim siitemi bile bin kat daha güzel internette fotolarına bakın
yani sözün kısası nokia adam akıllı bir karar alıp işlemciyi falan yenileyip galaksy s2 seviyesinde bi telefon çıkarırsan o zaman gine nokia alırım nokianın sonu kötü 2 seneye batar.nokianın iş çok zor bunu nokia yöneticilerin görmesi lazım
n8 hiçbir işe yaramayan telefon donanım olarak ıphone 3g ile yarışacak seviyede hatta ıphone 3g daha iyidir ve şuan daha ucuza alınıyor yazılımıda aynı gine ıphone iyi nokia bi sürü işe yaramaz özellik koyuyor telefona zıp yönetcisi,fm verici falan bunları yapacağına ıphone 3g gibi menüyü sade ve en gerekli şeyleri koyabilir şu an en iyi telefon üreticileri<br>1.ıphone<br>2.samsung<br>3.htc<br>4.lg<br>5.motorola<br>6.nokia <br><br><br>aslında nokia dahada aşğı benim gözümde ama ben onu gine yukarı koydum.<br>nokia ne zaman telefonuna çift çekirdekli 1.2 ghz işlkemci koyar<br>1gb ram koyar <br>basit kolay kullanımlım ios benzeri ve android esnekliğinde bi işletim sistemi koyar bide ıphone klavyesi<br>ios klavyesi symbian annadan çok daha geniş ve kolay kullanımlı bada 2 işletim siitemi bile bin kat daha güzel internette fotolarına bakın<br>yani sözün kısası nokia adam akıllı bir karar alıp işlemciyi falan yenileyip galaksy s2 seviyesinde bi telefon çıkarırsan o zaman gine nokia alırım nokianın sonu kötü 2 seneye batar.nokianın iş çok zor bunu nokia yöneticilerin görmesi lazım