15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

Maxicep bilgisayar görünümünde işkence oluyor forumda gezmek.Şu hali ile n8 web browser tam bir hayal kırıklığı.Anna ile ne olur ne değişir merak ediyorum.

anna ovi ye gelirse ekime kadar gelmezsede s..ime kadar nedir bu işgence satarım ulan ben bu n8 i

Tepkiler: bayx2002
014.002 sürümü 1 martda yayımlandı.Yani 6 ayı geçti son güncellemeden bu güne.Elop bundan sonra daha fazla ve daha sık güncelleme çıkacak demişti.Alın size bir yalan daha.

Sensation

Emekli Yönetici
Anna 9 ülkede daha yayınlandı. Ama henüz Türkiye yok:

meg1ddo

Üye
saat 00:00 yi geçti.. Bugün 9 Eylül ve anna yine yok galiba...

yakında gelicek ülkeler arasında Türkiye bile Yok en az 2 hafta dha beklemeye devam
istanbul kadar nufusu olmayan kıbrısta bile yayınlanmıs ama Türkiye sırada bile değil

@Sensation

Bugün onları iyi fırçaladım
8-9 Eylül gibi çıkmasını bekliyorduk ya Anna'nın. (Hatta ben kesin yarın -9 Eylülde- gelecek diye düşünüyordum)
Baktım 9 ülke eklenmiş bugün. Bir kısmı da yarın gelecek heralde diye düşündüm.

Nokia çalışanı skyee'ye yazdım "9 Eylül'de yeni ülkeler eklenecek mi yoksa haftaya mı devam edecek, ayrıca Türkiye nerde" dedim.

"Hayır, yarın bir şey çıkarmayacağız, hatta güncellemeyi çıkardığımız ülkelerde bile hala sorunlarımız var. Bir yandan da Anna'nın henüz çıkmadığı ülkelerdeki sorunları halletmeye çalışıyoruz" v.s v.s diye cevap verdi.
(Özetle "elimize yüzümüze bulaştırdık" dedi)

Ben de bastım veryansını

"Plansız, programsız, hazırlıkları tamamlamadan; ülkeler için belirli çıkış planı oluşturmadan iş yapıyorsunuz" falan filan...

Gerçi ne desem boş...
Haftaya yada daha ileriki günlere kaldı Anna hayallerimiz...

selmans

Üye
arkadaşlar navi firmden c7-00s oro nun dosyalarını yükledim şu anda. hiç bir sıkıntı gözükmüyor şimdilik

Sensation

Emekli Yönetici
Tartışma yaratacak mesajlar silinmiştir.

WebStyle

Üye
Navi tekrar hata vermeye başladı..

m542tf

Üye
durum o ki annada sıkıntılı olacak

bende de hata veriyor ama akşama doğru açılır her gün böyle oluyor

gkyrn

Üye
arkadaşlar nokia avrupa sitesinde anna nın türkiye için euro3 kodu altında yayınlandığı yazıyor. bu konuda fikri olan var mı?bulutsuzgece arkadaşın şikayet mesajına cevaben yazılmış hatta.

Evet dün avrupa sitesindeki üyelerden biri öyle cevap yazmış benim mesajımdan sonra.
Buradaki arkadaşlara sordum ama sanırım birisi kontrol edip Euro3 altında yok demişti.
Yine de tekrar bir bakın.
(Gerçi yayınlanmış olsa, zaten duyuruda yer verirlerdi yada o nokia çalışanı bana cevap yazarken belirtirdi diye düşünüyorum)

accman

Üye

o sadece içinde türkçe dil seçeneği bulunduran bir varyant abi..içinde türkçe var mı ondan emin değilim gerçi ama.. bir de sadece türkiye için çıkacak varyant var ki biz de onu beklemekteyiz

gkyrn

Üye
@bulutsuzgece, teşekkürler ama hiç sanmıyorum.haftaya perşembeye kadar beklemedieyiz yine

@bulutsuzgece, teşekkürler ama hiç sanmıyorum.haftaya perşembeye kadar beklemedieyiz yine

Biliyorum zaten dün Türkiye'yi de vurgulayarak "Cuma günü başka ülkeler eklenecek mi" diye sorduğumda, "Hayır, yarın herhangi bir ekleme yapmayacağız" diye cevap yazdı Nokia çalışanı. Tabi haftaya kadar gelmeyeceğini anladım o an.
Sen asıl ondan sonra yazdığım mesajları oku
Biri o sayfanın altında, diğeri de bir sonraki sayfada

ugur6565

Üye
bu anna bize zor gelir arkadaşlar siz ne diyorsunuz

gkyrn

Üye

----------Eklendi @ 14:27:28 ---------- Yazıldı @ 14:23:11 ---------

son ikisinde fena yüklenmişsin ama gerçekten hakettiler artık yani,hep beraber yazalım diyorum ben nokia avrrupaya artık

----------Eklendi @ 14:32:47 ---------- Yazıldı @ 14:27:28 ----------

o sadece içinde türkçe dil seçeneği bulunduran bir varyant abi..içinde türkçe var mı ondan emin değilim gerçi ama.. bir de sadece türkiye için çıkacak varyant var ki biz de onu beklemekteyiz
bize yine beklentili geceler yani