15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

Sponsorlu Bağlantılar

XER01

XER01

Üye
Birde anlamadıgım Android demedigim halde sanki her konuda Androidi övüyormuş Symbianı yerden yere vuruyormuşum gibi mesaj yazıyorlar. Başka sistemlerle ilgili bir şey yazmadım !! Güncelleme gelmedi isyan ediyorum Nokia'ya ne var bunda 7 ay geçti izin verinde isyan edeyim insaf yani.

AмσηR@

AмσηR@

Üye
isteyen istedigi yorumu yapar taki hakaret küfür olmadıktan sonra.
Sonucda kimsenın babasının yeri degil burası.
Benım verdiigm parayı surada bana verecek biri varsa telefonu direk veriyim eline.
yok veremiyecekse bırakın eleştirelim.
nokiadan da kimse para kazanmıyor arkadaslar.
övgüler düzmemize gerek yok, tepkiyi gösterelim ki alacak arkadaslar dahada almasınlar.
ne aile ne arkadas hiçkimseye almamalarını tavsiye ediyorum.
taki nokia kendısını toparlayana kadar.
Nokia verdigi sözleri tutabilseydi hiç olmassa insanlar bu kadar isyan eder hale gelmezlerdi.
buyrun simdi bu yazımı eleştirin..

cardanadam

cardanadam

Üye
isyanını nokia kanallarına et belki bir işe yarar

AмσηR@

AмσηR@

Üye
yok burada yazdım, nokia almak isteyen arkadaslar varsa agelip okusunlar. ona göre karara varsınlar :)
nokiayı şeker gibi sunmayalım düzgünce anlatalım ki insanların kafasında bir şekil olussun ona göre alsınlar veya almasınlar.
haksız mıyım

cardanadam

cardanadam

Üye
ya bırak kardeşim daha düne kadar elimizde 3310 vardı güncellemeyi kim biliyordu sonra nokia normal bir güncelleme gönderseydi herkez memnunmu kalacaktı anna falan olmasaydı bu güncelleme bir geçiş güncellemesi onun için bu kadar gecikti tamam diyer ülkelere bakaraktan biz daha fazla bekliyoruz oda nokia türkiyeden kaynaklanıyor ben hemen hemen her gün arıyorum başka kim arayıp sıkıştırıyor adamları

XER01

XER01

Üye
Devir 3310 devri mi oo hocam sen geri kalmışsın devir akıllı telefon devri.. Güncelleme istemekte hakkımız.

cardanadam

cardanadam

Üye
tamam nokia sana dese kardeşim siz pr1.2 ye devam v15 veya 18 artık her neyse o zaman memnunmu olacaktın?

AмσηR@

AмσηR@

Üye
dostum bak symbian^3 diye birsey tanıtıldı.
Bu sürekli geliştirilecek güncelleme olacak bir isletim sistemiydi.
O zaman piyasada windowsla anlasma falan yoktu piyasada.
Dedik nokia harbi bu sefer duracak symbian arkasında ve süper birsey olacak.
Ama öyle olmadı malesef.Suan yani bilmem kaç aydır Anna anna diye hayallerle birçok arkadas bekledi.
Yani bna 3310 varmıs güncelleme çıkıp mutlu olacak olmayacak diye anlatma.
Ben symbian^3 ün sürekli güncellemeler olacagını bildigim ve güncel tutulacagını bildigim için aldım
Eger windowsla anlasacagını bilseydim asla böyle bir hata yapmazdım.
Suan bekliyoruz Anna ileride belle bakalım ne kadar başarılı olacaklar.

Sabah akşam ara benım için sorun degil, bütün dünya ile aynı anda türkiyede çıkabilrdi.
Herkes cıktı kullandı bizler mal mal bekilyoruz Türkiye hatasıymıs falan filan.
Nokia bu kadar bir marka mıydı.
Baştan arastırmadılar mı herseyi? Onca reklam artistlik neden yaptılar.
Geç bu işleri hocam.
Nokia bitmesede insanların cogunun gözünde symbian bitti.
Siz ve çogu arkadas eilnizde symbianlı telefonlar oldugu için savunacaksınız yada kendınızı öyle savunma durumunda görüyorsunuz.
Telefon iyi süper ama symbian yok arkadas bitti.
Olumsuz eleştirileride bundan sonda umarım sindirererk sakince düşünerek cevaplarsınız.
Olumsuz eleştiri yapanları yürü git senın işin yok burada demeyin.
İsteyen istedigini der konusur.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Nokia Türkiye, Anna'yı epey geciktirdi ama bu hafta kesin sunacak diye düşünüyorum.
Umarım aynı gecikmeyi Belle'de yaşamayız.
Son 1 aydır gördükleri "kullanıcı tepkisinden" ders almışlardır inşallah...

ozzytaste

ozzytaste

Üye
[video=vimeo;28177818]http://vimeo.com/28177818[/video]

Adamlar Türkçe Belle tanıtımını yapıyor ama Türkçe Anna hala test ediliyor? Garip bi durum yaw :nono:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Adamlar Türkçe Belle tanıtımını yapıyor ama Türkçe Anna hala test ediliyor? Garip bi durum yaw :nono:

Nokia Türkiye, dün siteyi ve telefonların bilgilerini güncellediğine göre sonunda test ve hazırlık aşamalarını tamamladı sanırım.
(Yada pazarlama stratejisi gereği Anna yüklü telefonların gelmesini beklediler, geldiği için hazırlıklar bitti)

O yüzden uzun bekleyişin ardından, Anna'nın bu haftaiçi çıkması kesin gibi...

cardanadam

cardanadam

Üye
AмσηR@;3817727' Alıntı:
dostum bak symbian^3 diye birsey tanıtıldı.
Bu sürekli geliştirilecek güncelleme olacak bir isletim sistemiydi.
O zaman piyasada windowsla anlasma falan yoktu piyasada.
Dedik nokia harbi bu sefer duracak symbian arkasında ve süper birsey olacak.
Ama öyle olmadı malesef.Suan yani bilmem kaç aydır Anna anna diye hayallerle birçok arkadas bekledi.
Yani bna 3310 varmıs güncelleme çıkıp mutlu olacak olmayacak diye anlatma.
Ben symbian^3 ün sürekli güncellemeler olacagını bildigim ve güncel tutulacagını bildigim için aldım
Eger windowsla anlasacagını bilseydim asla böyle bir hata yapmazdım.
Suan bekliyoruz Anna ileride belle bakalım ne kadar başarılı olacaklar.

Sabah akşam ara benım için sorun degil, bütün dünya ile aynı anda türkiyede çıkabilrdi.
Herkes cıktı kullandı bizler mal mal bekilyoruz Türkiye hatasıymıs falan filan.
Nokia bu kadar bir marka mıydı.
Baştan arastırmadılar mı herseyi? Onca reklam artistlik neden yaptılar.
Geç bu işleri hocam.
Nokia bitmesede insanların cogunun gözünde symbian bitti.
Siz ve çogu arkadas eilnizde symbianlı telefonlar oldugu için savunacaksınız yada kendınızı öyle savunma durumunda görüyorsunuz.
Telefon iyi süper ama symbian yok arkadas bitti.
Olumsuz eleştirileride bundan sonda umarım sindirererk sakince düşünerek cevaplarsınız.
Olumsuz eleştiri yapanları yürü git senın işin yok burada demeyin.
İsteyen istedigini der konusur.

madem bukadar şikayetçisin değiştir kardeşim telefonunu bir isyanın varsada onlara söyle burda kimse sizin isyanınızi dinlemek zorunda değil hem dinlese ne yapabilir ha telefnunla ilgili bilmek istediğin bir şey varsa burada herkez yardımcı olur ama adamların morali zaten 0 birde gelip inat yapar gibi her konuda moral bozulmaz

XER01

XER01

Üye
İşinize gelmiyorsa okumak zorunda değilsiniz yazdıklarımızı, okumadan, cevap vermeden geçin.

AмσηR@

AмσηR@

Üye

madem bukadar şikayetçisin değiştir kardeşim telefonunu bir isyanın varsada onlara söyle burda kimse sizin isyanınızi dinlemek zorunda değil hem dinlese ne yapabilir ha telefnunla ilgili bilmek istediğin bir şey varsa burada herkez yardımcı olur ama adamların morali zaten 0 birde gelip inat yapar gibi her konuda moral bozulmaz

Paramı verebilecek baba yigit varsa buyur bugun su saat degistireyim.800 tl küsür verip, simdi 300 tl ye satacaksam o telefonu öldürene kadar kullanırım.sizler kadar zengin degilim, veya parayı çöpe atmak gibi niyetimde yok.
İsyanımızı dinlemek zorunda degil mi ? sen buranın muhtarı mısın ayıptır sorması?
şikayetin varsa gidersin yoneticilere söylersin ister silerler ister durur, buna sen karısamassın.
Dinlese ne yaparlar biliyor musun? yeni telefon alacaklara burada yazdıklarımız ders olur.
Telefonu alırken ben ve benım gibi bir çok arkadas arastırıyorlar.
Ki okuyan okur okumayanda okumaz, hiç problem degil. ayrıca konuya 2754 kadar mesj yazılmıs, hepsini tek tek oku bakalım. kaç tane isyan şikayet vs varmıs.
İlgili birsey bilmek istersem destek bölümüne girip sorarım, sen kafana takma hiç.
Amacım moral bozmak asla degildi, sen bir arkadasın tepkisine karsılık yorumlar yazar. git istemiyoruz falan dersen bende gelip bunları yazarım.
İsteyen istedigi gibi yazar hakaret küfür olmadıktan sonra.
Güzel eleştiri olunca alkış tutacaksın, kötü yorum olunca yuhalanacaz.
Eleştirilere açık olalalım lütfen..

• Beğen
Tepkiler: SilentOne, Qiwah ve ozzytaste
Toros542

Toros542

Üye
bu anna yüzünden millet harbiden sıyıracak yakında sakin olalım arkadaslar.ortamı germeyin millet zaten gergin bi de bu tür tartısmalara yol acmayalım.ulaaa ne anna ymıs zilli.bi de daha sırada belle denen velet var bakalım o gelecegi zaman neler olacak ben en cok onu merak ediyorum.hadi hayırlısı simdiden herkese ALLAH sabır versin...

----------Eklendi @ 06:27:25 ---------- Yazıldı @ 06:18:35 ----------

AмσηR@;3817727' Alıntı:
dostum bak symbian^3 diye birsey tanıtıldı.Bu sürekli geliştirilecek güncelleme olacak bir isletim sistemiydi.O zaman piyasada windowsla anlasma falan yoktu piyasada.Dedik nokia harbi bu sefer duracak symbian arkasında ve süper birsey olacak.Ama öyle olmadı malesef.Suan yani bilmem kaç aydır Anna anna diye hayallerle birçok arkadas bekledi.Yani bna 3310 varmıs güncelleme çıkıp mutlu olacak olmayacak diye anlatma.Ben symbian^3 ün sürekli güncellemeler olacagını bildigim ve güncel tutulacagını bildigim için aldımEger windowsla anlasacagını bilseydim asla böyle bir hata yapmazdım.Suan bekliyoruz Anna ileride belle bakalım ne kadar başarılı olacaklar.Sabah akşam ara benım için sorun degil, bütün dünya ile aynı anda türkiyede çıkabilrdi.Herkes cıktı kullandı bizler mal mal bekilyoruz Türkiye hatasıymıs falan filan.Nokia bu kadar bir marka mıydı.Baştan arastırmadılar mı herseyi? Onca reklam artistlik neden yaptılar.Geç bu işleri hocam.Nokia bitmesede insanların cogunun gözünde symbian bitti.Siz ve çogu arkadas eilnizde symbianlı telefonlar oldugu için savunacaksınız yada kendınızı öyle savunma durumunda görüyorsunuz.Telefon iyi süper ama symbian yok arkadas bitti.Olumsuz eleştirileride bundan sonda umarım sindirererk sakince düşünerek cevaplarsınız.Olumsuz eleştiri yapanları yürü git senın işin yok burada demeyin.İsteyen istedigini der konusur.
arkadasım düsüncelerine aynen katılıyorum.helal olsun süper yorum.böyle devam.senin de dedigin gibi devir akıllı tlf devri o kadar para veriyoruz bi güncellemeyi sunamadılar.yazıklar olsun nokia sana yazıklar...

----------Eklendi @ 06:27:41 ---------- Yazıldı @ 06:27:25 ----------

AмσηR@;3817727' Alıntı:
dostum bak symbian^3 diye birsey tanıtıldı.Bu sürekli geliştirilecek güncelleme olacak bir isletim sistemiydi.O zaman piyasada windowsla anlasma falan yoktu piyasada.Dedik nokia harbi bu sefer duracak symbian arkasında ve süper birsey olacak.Ama öyle olmadı malesef.Suan yani bilmem kaç aydır Anna anna diye hayallerle birçok arkadas bekledi.Yani bna 3310 varmıs güncelleme çıkıp mutlu olacak olmayacak diye anlatma.Ben symbian^3 ün sürekli güncellemeler olacagını bildigim ve güncel tutulacagını bildigim için aldımEger windowsla anlasacagını bilseydim asla böyle bir hata yapmazdım.Suan bekliyoruz Anna ileride belle bakalım ne kadar başarılı olacaklar.Sabah akşam ara benım için sorun degil, bütün dünya ile aynı anda türkiyede çıkabilrdi.Herkes cıktı kullandı bizler mal mal bekilyoruz Türkiye hatasıymıs falan filan.Nokia bu kadar bir marka mıydı.Baştan arastırmadılar mı herseyi? Onca reklam artistlik neden yaptılar.Geç bu işleri hocam.Nokia bitmesede insanların cogunun gözünde symbian bitti.Siz ve çogu arkadas eilnizde symbianlı telefonlar oldugu için savunacaksınız yada kendınızı öyle savunma durumunda görüyorsunuz.Telefon iyi süper ama symbian yok arkadas bitti.Olumsuz eleştirileride bundan sonda umarım sindirererk sakince düşünerek cevaplarsınız.Olumsuz eleştiri yapanları yürü git senın işin yok burada demeyin.İsteyen istedigini der konusur.
arkadasım düsüncelerine aynen katılıyorum.helal olsun süper yorum.böyle devam.senin de dedigin gibi devir akıllı tlf devri o kadar para veriyoruz bi güncellemeyi sunamadılar.yazıklar olsun nokia sana yazıklar...

----------Eklendi @ 06:28:16 ---------- Yazıldı @ 06:27:41 ----------

AмσηR@;3817727' Alıntı:

----------Eklendi @ 06:28:35 ---------- Yazıldı @ 06:28:16 ----------

AмσηR@;3817727' Alıntı:

• Beğen
Tepkiler: Qiwah
carbon_o7

carbon_o7

Üye
Çıksın veya çıkmasın ya mille bıktı artık takmıyo Annayı , Belleyi filan

bozkurt955

bozkurt955

Üye
millet verebildiği paranın tam karşılığını almaya çalışıyor gönül ister ki herkes android işlemcili makine ler alsınlar ama on ları fiyat larını herkes biliyor ve herkes de şunu biliyor ki herkes ona verecek para yı bulamıyor o yüzden nokia düşük gelirli insan lar için ideal bir marka dır symbian da olsa

• Beğen
Tepkiler: XER01
SilentOne

SilentOne

Üye
millet verebildiği paranın tam karşılığını almaya çalışıyor gönül ister ki herkes android işlemcili makine ler alsınlar ama on ları fiyat larını herkes biliyor ve herkes de şunu biliyor ki herkes ona verecek para yı bulamıyor o yüzden nokia düşük gelirli insan lar için ideal bir marka dır symbian da olsa
aynen şimdi 400 -500 tl verip android almam çünkü sdece android alıyon ne hd oyun var nede başka bişi alıcaksın bi htc yada glaksi s2 ona tonarla dokucen parayı android kullanmak odur

mertdeveci2

mertdeveci2

Üye
Bir gün herkes Nokia kullanıcak :ehe

Üst Alt