bu nokia resmen dalga geciyor bizimle.yazıklar olsun nokia sana.bi taraftan anna yüklü e6 satısı yapıyor bi yandan da s3 cihazların güncellemesini bekletiyor.sacma sapan mazeretler uyduruyorlar.millet bu kadar saf mı ki!halbuki en cok parayı bizden kazanıyor yaptıgı rezillige bakın ya.su mübarek ramazanda küfür etmeyeyim diyorum sabrediyorum.ama sadece ALLAH belanı versin nokia bu kadar kullanıcıyı magdur ettigin icin inş. iflas edersinde herkes kurtulur bari.o zaman ANNA sını alsında kime güncellerse güncellesin.
Kandil gecesi günaha sokacaksın bizi Nokia. Neyse artık yarın ola hayrola ..Yarın da çıkmaz. Önümüzdeki hafta içide çıkmaz ondan sonraki hafta belki , bi sonraki hafta kesin çıkar heralde o kadar da eşek değiller
Kandil gecesi günaha sokacaksın bizi Nokia. Neyse artık yarın ola hayrola ..Yarın da çıkmaz. Önümüzdeki hafta içide çıkmaz ondan sonraki hafta belki , bi sonraki hafta sonra kesin çıkar heralde o kadar da eşek değiller
Aynen öyle olacak sanırım kardeşm. Valla Nokia yı taciz edip duruyorum sosyal ağlar ve kendi web siteleri üzerinden. Nokia Türkiye bir de çıkmış ödül almış utanmadan cirosu en yüksek ülke diye. Her yerde mağaza kapatan nokia madem ki Türkiyemde çifter çifter mağaza açıyor önceliği Türk kullanıcılarına vermeliydi. En azından Avrupa ile eş zamanlı güncelleme yapabilmeliydik. neyse böyle uzar gider. günaha girmeyelim daha fazla
Aynen öyle olacak sanırım kardeşm. Valla Nokia yı taciz edip duruyorum sosyal ağlar ve kendi web siteleri üzerinden. Nokia Türkiye bir de çıkmış ödül almış utanmadan cirosu en yüksek ülke diye. Her yerde mağaza kapatan nokia madem ki Türkiyemde çifter çifter mağaza açıyor önceliği Türk kullanıcılarına vermeliydi. En azından Avrupa ile eş zamanlı güncelleme yapabilmeliydik. neyse böyle uzar gider. günaha girmeyelim daha fazla
Hacı şimdi bir defa daha şansımı deneyeyim dedim Ovi suit ile telefonu bağlayıp güncelleme arattım ama hizmete bağlanamıyor dedi.Acaba güncelleme mi yapılıyordur ki ? Heyecanlandım şimdi Umarım sabah olduğunda güncelleme yapabiliyor durumda oluruz..
türkiye varyantını beklemeyin arkadaşlar yapıştırın euro 2 germany varyantını tr dil seçenegide var ohhh mis gibi löp löp anna. türkiye varyantını da cıkınca yükleriz bu kadar basit
türkiye varyantını beklemeyin arkadaşlar yapıştırın euro 2 germany varyantını tr dil seçenegide var ohhh mis gibi löp löp anna. türkiye varyantını da cıkınca yükleriz bu kadar basit