15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

OVİ DE daha gözükmüyor cunaya gözükür inşallah anna mıdır belle midir nedir bu yaw çektigimiz 2.sınıf vatandaş görüyo bizi nokia

@Turkuaz0
Nasil bir hata aliyorsun? Phoenix'i no connection moda cekip, product'i kendin sectin mi?

nokia aradı beni bugün efendim neymiş de türk gsm şirketleriyle uyumsuzluk mu ne varmış da o gideriliyormuş da muş muş muş salla salla dedim içimden allah kahretsin, bence almayalım artık, alanlara da bu yapılanları anlatıp almalarından vazgeçirelim nokia

Turkuaz0

Üye
burudu denedim ama bida denicem

Anna dosyalarini bir daha cekmeni, telefondan hafiza kartini cikarip hard reset atmani, varsa xp bilgisayara phoenix kurup, onla denemeni oneririm. Ama Anna dosyalari ile degil de iskandinavya dosyalari ile flashlamaya calis once.

Turkuaz0

Üye
Anna dosyalarini bir daha cekmeni, telefondan hafiza kartini cikarip hard reset atmani, varsa xp bilgisayara phoenix kurup, onla denemeni oneririm. Ama Anna dosyalari ile degil de iskandinavya dosyalari ile flashlamaya calis once.
zaten çökmeden önce belle yüklüydüü bi sıkıntı olurmu ?

Belle'den zaten Anna'ya direk donemezsin. Mecburen downgrade yapman, iskandinavya dosyalarini kullanman gerek.

navi nokia care yine kapalı hata veriyorrrr ....

Bak, downgrade basliginda yer alan phoenix surumunu yukle. Senin sisteminde yer alan phoenix'i kaldir. Ama herseyi ile temizle. Eskisinden hicbirsey kalmasin. Sonra iskandinavya dosyalari ile flashlamayi dene. Bir yerde bir hata yapiyorsun. Fiziksel bir zarar gormedigi surece, telefonu kurtararaman imkansiz.

Turkuaz0

Üye
şuan yüklü olan sürüm bu Phoenix Service Software 2010.08.004.41526

la annayı falan boşverin bi işe yaramaz bendede n8 var satmayı düşünüyorum arkadaşımda ıphone4 var uçuyor n8 i dolar yüksekken satın ıphone veya androide geçin farkları görün