gölgee_65
Üye
-
Konu Sahibi
-
Yani z2 e8 den daha mı mantıklı oluyor?Yok 2gb ram en az 4yıl gider, şarj konusunda Sony den iyisi yok internetım bütün gün H+ da 1gun çok ama çok rahat gidiyor. Sony nin iyi olduğu bir konu ise güncellemeler, güncelleme konusunda Türkiyede Google'dan sonra Sony geliyor Htc ise bu konuda pasif kalıyor.
Yani z2 e8 den daha mı mantıklı oluyor?Yok 2gb ram en az 4yıl gider, şarj konusunda Sony den iyisi yok internetım bütün gün H+ da 1gun çok ama çok rahat gidiyor. Sony nin iyi olduğu bir konu ise güncellemeler, güncelleme konusunda Türkiyede Google'dan sonra Sony geliyor Htc ise bu konuda pasif kalıyor.
dış görünüşden ziyade benim için performans sarj ses kalitesi ve internet hızı önemliMantıksal olarak evet ama kişisel zevk ve görüş farklılığı
gittikçe karasız kalıyorumE8 in performansı sesi ve internet hızı seni asla yolda bırakmaz Z2 den çok farkı yok ama Şarj konusunda Sony büyük fark yaratıyor.
note3 note2 den pek fazla farkı yok amagalaxy note 3
Ciktigindan beri Samsung Star kullanıyorsunuz sanırımSamsung pişmanlıktır kardeşim
Bence sadece ace ve gio da kalmisinNote1-ace-s5-s3 neo -s3-s3 mini -s4 -gio daha sayayım mi canım
Atıp tutturamama icindesin ben nice yillar eskitilen telefon gördüm. Nedense kasmiyorlardi2yıl dayanmıyor telefonlar illa kasıyor
greenfyAndroid bu 2 yil hic kapatmadan kullanirsan nexusta kasar sony de . Ya da ne yaptigina bagli bende galaxy s kullandim 2 yil kasiliyordu cihaz ama donanim cok eski. S5 , s4 , note 3 falan ust duzeylerde pek boylrle seyin olacagini sanmiyorum ki suan s3 mini var herseyi karsiliyor greenify sayesinde tabi
Arka planda calisan uygulamalari uyutuyorsungreenfy
ne sorabilirmiyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?