MrExpert
Üye
Renkten bu kadar fark olmaz ya
peki 1400 tl olanın bir dezavantajı varmı?
araştırdım aslında baya ama Çanakkalede fazla büyük mağaza yok.Gold Teknosa vs var.Normal telefonculara da güvenmiyorum..
Başka yerlere bakabilirsin vatan , electra word , teknosa vb. bak illa hb dadan alacaksan onu bilemem ama başka yerlere bak garantisi genpa veya kvk ise 1.kalite ürün satıyorlar ama telpa , teleservice , dora gibi italatçılar 2.kalitede satıyorlar genelde bu yüzden araştırıp bakabilirsin 1400tlye genpa veya kvk bulabilirsen alabilirsin biraz araştırmada fayda var...
araştırdım aslında baya ama Çanakkalede fazla büyük mağaza yok.Gold Teknosa vs var.Normal telefonculara da güvenmiyorum..
Hepsiburada'dan daha önce çok alışveriş yaptım.Herhangi bir sorun olmadı.O yüzden ordan almayı düşündüm.
O tür telefonlara pek güvenmiyorum açıkçası.Ve genel olarak gittigidiyor'a da.
Send from my Legend Nokia 3310
Note 2 iyide kullanım problemS3'ü rahat şekilde tek elle kullanabiliyorum.Note 2 için iki el kullanmak şart.Ve otobüste falan giderken ayaktaysan iki elle kullanmak baya zor
Şunu belirteyim TALİPAVCI ve Benim başıma geldi tek düşmede s3'ün ekran kırıldı.Benimki kılıflı düştü dış cam(gorilla glass 2)onda çizik filan yok kasadada nokta kadarda olsa çizik yok ama içten ekran çatladı 1 metre kadar beton a düştü.
500 Tl istiyor Servis.
Belirteyim.Şimdi aklım olsa direk one x.
Bende hbdadan birçok şey aldım memnunda kaldım ama hiç telefon almadım yani telefon işinde çok unsur var garantisi italatçısı vs. vs. Sonra ahh dememek sıkıntı yaşamamak için ince eleyip sık dokumak gerekiyor hbdada pek detay verilmiyorBu yüzden biraz düşündürüyor...
Malesef talip bütçe o kadar
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
en fazla 50 TL çıkarım demişsin ama bence note 2 için biraz daha çıkmaya değereğer imkanı yok dersen 1.300 TL'ye hepsiburada.com'da s3 var
açıkçası romla uğraşmadan duramamyorumları okumaya vaktim yoktu o yüzden daha önce söylenmiş şeyler söyleyebilirim kusura bakmayın
sen zaten performans arttırmada ustasın bence s3 al gitsin yani zaten yine 2 sene kullanmayacakmısın?
ha ama artık romla falan uğraşmayacağım diyosan para biriktir xperia z al kusursuz telefon bence
açıkçası romla uğraşmadan duramamNote 2'yi hem parasal hemde rom desteği yönünden istemiyorum biraz uğraşla S3'ü Note 2 kadar hatta daha fazla adam edebilirim
hele bi alayım şu alacağımı.Antutu rekoru kırmassam neyim
Bu kılıftan herkese lazım
[video=youtube;SFBOnvOR4MA]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SFBOnvOR4MA[/video]
one x'e de bir yerden sonra güvenemezsin,sonuçta düşürmek için üretilmemiş cihazlar bunlar
CyanogenMod açık kaynak bir rom.Neden yapamayayım?Stok kodları ve garantileri farklı
- - - Eklendi - - -
Not2 de cm romu yaparsın unofficial olanından
S3e daha fazla özellik çıktığı için direk s3 al bence. Sonuçta deli kullanacaksin.
Bu kılıftan herkese lazım
- - - Eklendi - - -
CyanogenMod açık kaynak bir rom.Neden yapamayayım?
demek deli kullanıyorum ha..
Geliştirici demişken.S1'i seviyorum ya.Ubuntu OS portlanmış
S1'de ki geliştiricilerin gücünü biliyordumda.Bu gerçekten şaşırttı..
Banghead WTF?
500-550-600 civarı2.el s1 nw kadardır?
S1'de ki geliştiricilerin gücünü biliyordumda.Bu gerçekten şaşırttı..
Aradan sadece 2 gün geçti beyuh diyorum hakkaten..
O zaten vardı yaben şunu buldum (ubuntu mobile değil)
Tüh bea. Neyse bekleyecem artık not2yeomuru:
- - - Eklendi - - -
Sömürü komutu gittimi yoksa bendemi hata var?
O zaten vardı yaönemli olan Mobile
omuru
O zaten vardı yaönemli olan Mobile
Böyle yazacan somuru :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?