aleranol
Üye
Nexusun aşırı ucuz olması bence bir sorun olabileceğini gosteriyor. Tama kar marjı düşük ama.Öncelikle Saf kan Android taşıması benim için çok önemli yanı sıra güncelleme sıkıntısı çekmek zorunda olmayan bi android tel olmasıda cabası ekranın sarı olmasından ve ses kalitesinden dert yakınmışsın fakat LG ekran parlaklığı ve beyaz tonları en iyi yansıtan firma olduğunu düşünüyorum ekran teknolejisinde ekran s3 ten daha kaliteli yan yana koyduğumda rahatlıkla görebiliyorum ses hiç fena değil s3 ün biraz daha gür çıktığını söleye bilirim ama çokta fark yok tasarım olarak çok daha estetik ve dikkat çekici olmasıda güzel bir yanı şunuda söleyeyim biliyosunki amoled ekranlarda sarılar daha sarı kırmızılar daha kızmısı olayı var nexus 4 te True IPS+ hd ekran herşeyin doğal rengini yansıtmakta bu benim hoşuma gidiyo fakat başka kullanıcıları bilemicem işlemci bakımından daha yeni bir cihaz olması 2 GB ram de tuzu biberi olmuş inşallh yardımcı olumuşumdur
En büyük hataya düştüğünüz yer burası kutu içeriyine bakarsanız kulaklık olmadını görursünüz standar kutularda kulaklık parasıda giriyo işin içine ozaman cihaz 1600-1800 lere çıkıyo one X gibi ondan dolayı tr giriş fiyatı 1400 bu standarta tellerede bi 100-200 teleye yakın kulakluklar kullanılmakta genelleme
Nexusun aşırı ucuz olması bence bir sorun olabileceğini gosteriyor. Tama kar marjı düşük ama.
Nexusun aşırı ucuz olması bence bir sorun olabileceğini gosteriyor. Tama kar marjı düşük ama.
tahmin etmistim
İşte tanıdık olsa
Tanıdık bulursan not2 al. Cidden çok iyi bakmışsındır gerçi. S3 ile kiyaslanamaz.
Nexus4 e gelirsek sen ses için s1 kullanırım diyordunekranı bilemeyecegim
Neden yahu ben insan değilmiyimSenin böyle bi konu açman çok şaşırttı beni. Çakma Nawy mi var la yoksa forumda.
Böylesi daha iyi olduÖncelikle Saf kan Android taşıması benim için çok önemli yanı sıra güncelleme sıkıntısı çekmek zorunda olmayan bi android tel olmasıda cabası ekranın sarı olmasından ve ses kalitesinden dert yakınmışsın fakat LG ekran parlaklığı ve beyaz tonları en iyi yansıtan firma olduğunu düşünüyorum ekran teknolejisinde ekran s3 ten daha kaliteli yan yana koyduğumda rahatlıkla görebiliyorum ses hiç fena değil s3 ün biraz daha gür çıktığını söleye bilirim ama çokta fark yok tasarım olarak çok daha estetik ve dikkat çekici olmasıda güzel bir yanı şunuda söleyeyim biliyosunki amoled ekranlarda sarılar daha sarı kırmızılar daha kızmısı olayı var nexus 4 te True IPS+ hd ekran herşeyin doğal rengini yansıtmakta bu benim hoşuma gidiyo fakat başka kullanıcıları bilemicem işlemci bakımından daha yeni bir cihaz olması 2 GB ram de tuzu biberi olmuş inşallh yardımcı olumuşumdur
Bende not2 alsammi diye kinu acmistim l920 düşünürken. Bak elimde ne var
Birinci mesajda belirttim.Her türlü tavsiye ye açığım.Android dışı da olabilirbaşka bir marka model veya işletim sistemine pek yer yok anladığım kadarıyla. android'de en iyisi (kendi görüşüm) samsung. onun için alacağın telefon yine samsung olsun.
SiyahKernel'e ne diyorsun
S2 deki romlar bile daha stabil daha nolsunAdam gibi birkac rom var digerleri hep abidik gubidik
S3 diyorsun yani?xperia falan al dicemde (S) sony ler pek geliştirilmiyor tmm vazgeçtim sen nexus falan al
sonylerde pek kurcalanıcak bi tarafı yok hertarafı kitli rom zor bulunuyor sony sana göre değil nexus veya s3 al bence rom kernel açısından falan sıkıntı olmaz gibi düşünüyorumama problem şu ki nexus mu s3 mü onada benim aklım ermiyor
sana samsung yakışıyor bebu ikili bozulmasın
Dediklerine gore ses kalitesi ve ekrani yahnisi oluyor bu cihazin. Ama bana gore f/p olarak cok iyi. Ben s3 ile nexus 4 arasinda kalsam kesinlikle nexus 4 alirdim. Hem guncelleme yanindan sikintisi yok , hem de gelistirici yagmuru oluyor saf android oldugu ici
S3 alırsam tavsiye yaparım sanadaZaten siyah kernel bir de bisey daha vardi unuttum o ikisi baya iyi oluyor stock romlaben ilk ay root yapmadim sonra stock ustune siyah kernelle yapmistim hizini kaybetmemisti sen napar eder bulursun biseyler bulunca da bize de soylersin artik
abi bi yavaş ya bişe yazdım kaybolmuş yahu
her pahalı şey kaliteli ; her ucuz şey kalitesiz olucağı anlamına gelmiyor
Olabilir.WP sevmesemde halen daha o telefon etkiliyor beni.Lumia 920 al
Tamam tamam vurmayin
Olabilir.WP sevmesemde halen daha o telefon etkiliyor beni.
Edit:Fiyatıda etkiliyor tabi
En büyük hataya düştüğünüz yer burası kutu içeriyine bakarsanız kulaklık olmadını görursünüz standar kutularda kulaklık parasıda giriyo işin içine ozaman cihaz 1600-1800 lere çıkıyo one X gibi ondan dolayı tr giriş fiyatı 1400 bu standarta tellerede bi 100-200 teleye yakın kulakluklar kullanılmakta genelleme
Dediklerine gore ses kalitesi ve ekrani yahnisi oluyor bu cihazin. Ama bana gore f/p olarak cok iyi. Ben s3 ile nexus 4 arasinda kalsam kesinlikle nexus 4 alirdim. Hem guncelleme yanindan sikintisi yok , hem de gelistirici yagmuru oluyor saf android oldugu ici
Ya Nexus 4 aslında çok iyi telefon ama çoğu kişi ekran kalitesi kötü diyor.ayrıca ses kalitesi de iyi değil.Ses kartı bile yok
+ olarak arttırılabilir hafıza yok.Bu çok büyük bir eksiklik.(Özelliklede benim için)
hafızası 32 gb olsaydı o zaman iyi olurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?