Seglopsi
Üye
20 sayfadan 10'u muhabbet
Büyük ihtimal Note 2 alıyorumeğer bulamazlarsa S3
S3'e tizen kuruluyormu?
androidi yakalamak imkansiz %71 civarinda piyasada yeri var sistemin
tizenden bir video
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Beyaz klavye , slide to unlock , menusuz direkt ana ekran..
Samsung Apple'dan daha cok dava yer
ilk sürümünü görmek ister misin? çünkü o çok berbattı. bununla en azından arayüzün bazı kısımları çok özgün.
hayır firefoxtan kastederken web uygulamalarının farkını anlattı.
Gordum abi dedigin gibi berbatti. Ama bu da her sistemden bisey almis gibi. Misal ikonlar neredeyse firefox os deki gibi ki bunu ordaki adamda soyledi yanlis duymadiysam
hayır firefoxtan kastederken web uygulamalarının farkını anlattı.
yok wave 3 değil o. 1280x720 ekranı bir tizen sdk'sı. donanımı da tahminimce galaxy s2'de kullanılan exynos yonga seti.
Ben benzetince ona yormusum demek.En azindan acik kaynak kodlu sanirim ? Ve elindeki cihaz wave 3 gibi geldi nedense
evet.Tusunu gorunce baya benzettim acikcasi. O zaman Tizen minimum hd cihazlarda mi calisacak ?
evet donanimi sgs2-hd ile ayni, yonga setinden tutun, mikrofonuna, radyosuna, gps chipine vs... kadar ayni donanim. o yuzden sgs2-hd'ye de kurulmakta zaten.yok wave 3 değil o. 1280x720 ekranı bir tizen sdk'sı. donanımı da tahminimce galaxy s2'de kullanılan exynos yonga seti.
Bu diyeceklerim S3 kullanıcılarını kızdırabilir ama kusura bakmasınlar.Nexus 4 S3 den çok iyidir f/p açısından Bir internet haberine görede Google Sony ile çalışmaya başlamış Nexus İçin bilgilere göre 5 inç kamera 13.1 ve 2.2 2gb ram kamerasını biliyonuzdur sony 32GB hafıza ve bir çok özelikle gelcek diyo mayıs ayında
Bu diyeceklerim S3 kullanıcılarını kızdırabilir ama kusura bakmasınlar.Nexus 4 S3 den çok iyidir f/p açısından Bir internet haberine görede Google Sony ile çalışmaya başlamış Nexus İçin bilgilere göre 5 inç kamera 13.1 ve 2.2 2gb ram kamerasını biliyonuzdur sony 32GB hafıza ve bir çok özelikle gelcek diyo mayıs ayında
Dedigin gibi f/p acisindam iyi. Yoksa kamera , ses ve oyun performansi iyi degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?