hotboy_78
Üye
-
Konu Sahibi
-
selamun aleyküm kardeşlerim.
ve not olarak Htc one lg optimus g ve sgs4 arasında da bi seçim olabilir bunlar yurtdışı almanya cihazları.
Bu arada ben olsam bulabiliyorsam eğer uygun fiyata Optimus G tercih ederdim, yok bulamıyorsam, ya nexus4 (+bu fiyata en iyi performans+google desteği) ya da xperia sp(+sonymediaapp +daha hoş bir tasarım +iyi performans (s3düzeyinde filan) ) idare edecek derecede performans) büyük ihtimalle nexus 4ü seçerdim bu ikisi arasından da. Ama optimus G en mantıklısı duruyor
- - - Eklendi - - -
Öyle bir seçeneğin varsa hiç uzatmayalım boşuna HTC One kesinlikle.
Aleykümselam bu arada.
bende htc one diye düşündüm ama bazı karşılaştırmaları izledim özellikle scroll dakini adamlar htc yi ezdiler bildiğin bundan dolayı biraz kararsız kaldım
Ezilecek telefon değil htc one.
- - - Eklendi - - -
Almanya seçeneğiniz hep devam edecekse, 4eylülde almanyada yeni telefonlar tanıtılacak. GalaxyNote III, Xperia Honami, LG Optimus G2 gibi modeller. Bunlar daha üstün cihazlar dağıtılması da biraz sürer, ama fiyatları yurtdışı da olsa ne olur bilemem.
Bilgi olsun diye yazdım HTC One güzel cihaz.Neresini ezdiler?
ultrapixel i blinkfeed ı ezdiler
Ultrapixel hoş bir şey, daha yoğun pixel daha kaliteli oluyor ama boyutu 4mpixel olduğundan biraz geri kalıyor gibi. Kamera sizin için çok önemli ise, şuan en iyileri sgs4 ve xperiaZ ama Z önermiyorum, 1080p ekrana göre düşük donanım koydular. SGS4de kamera olarak Onedan biraz daha önde. Ama çok da abartılacak olaylar değil. One'ın kamerası gayet iyi ve yeterliAyrıca sesi hepsinden daha iyi. Ekranı da iyi. Donanımı da tasarımı da. Ayrıca alüminyum kasası ısıyı daha çabuk yayar bu da bir başka artısı.
4up kamera hayliyle yeter yeterki hangi cihaz olursa olsun dumduz cekme en saglam pro makinada dahi iso isik aci vs ayarlamak gerek en iyi foto icin ve buda farki kisiden kisiye degistirir , ayrica ben arkasina seffaf kilif taktim isi olsa da hissedilmiyor ki bu isi n73te de vardi galaxy acede de pek sorun degil el yakmaz
S4 mini tavsiye ederim buyuk ekran sevmiyorsan. Buyuk ekran istiyorsan kesinlikle S4 al para ekleyebiliyorsan.
Nexus 4
Dostum Nexus 4 seni tatmin eder bence
Evet okudum. Yurt dışından alınca telefonda teknik kronik arıza olunca ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?