[11.08.2011]SUNRISE V3.2 RTL 5800 için C6V40 CFW |DAHA İYİSİ YOK|EFSANE CFW!!

Sponsorlu Bağlantılar

bjk190319033

Üye
Selam dostum ben snn bu videoda anlattıklarını aynen 5800 ma uygulasam olurmu? hard format fln yazmışın ama videoda oyle bir şeyden bahsedilmiyor.Sadece videokileri yapsam olurmu ? Bide bunları yapıldıktan sonra telefon garanti kapsamından cıkıyormu ve son olarak bunları yaptıktan sonra telefonumu eski haline çevirebiliomuyum saygılar. İlgilerinize :D

buyukkaptan90

Üye
Yükledim emeği geçenlere sonsuz teşekkürler ama bir sorunum var aşağıdaki resimde görüldüğü gibi saatteki rakamların üst kısımları yok.

Tekrar teşekkürler elinize sağlık

bjk190319033

Üye
Lütfen biriniz sorularımı cevaplayın :S

halukcura

Üye
arkadaşlar versiyon 3.1 lazım lütfen bana yardımcı olun

hasan0692

Üye
ben bunu yükledim sorunsuz bi şekilde ama biraz bana yavaş geldi sizce neden olabilir bir bilgi verirmisiniz acaba ?

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
v 52.0.007 ye yükleyemez miyim

hanahmet

Üye
ilk sayfadaki anlatımda söylenenleri yaptım. cfw yi yükledim ama simdi telefonum açılmıyor. açmaya çalışıyorum. beyaz ekran geliyor, ekranın yarısı kararıyor falan. hiç bir yazı gelmeden tekrar kapanıyor.

hard format atmaya çalışıyorum ama o da olmuyor.

anlatımda zaten biraz çelişkili.
bi yerde karta format çek diyor, bir yerde de dosyaları sil sonra hiç bişi yapma diyor
jaf_pkey versiyon 12 ile yap diyor ama yüklediğim dosyalarda versiyon 5 çıkıyor.
anlatımda sırasıyla değil, bir başta bir sonda anlatılıyor.

acil olarak şimdi ne yapmam lazım. telefon hiç açılmıyor. selametle . . .

caglar103

Üye
Arkadaşım orjinal 52.0.101 firmware yi yükle düzelecektir. aynı sorun biraz önce benimde başıma geldi. ayrıca konuyu açan arkadai eksikmi anlatmış bilmiyorum. biz acemiyiz sonuçta kurulumu biraz ayrıntılı anlatması gerekirdi. biraz ezbere olmuş. ayrıca en büyük sorun ROFS2 dosyasını vermemişsiniz onuda ekleseniz çok iyi olucak bence. yani en azından yüklenecek dosyaları tam verseniz bizde direk jafla gördürüp yükleriz.

pitbull16

pitbull16

Üye
tvout kablosu kullan için iyi bir özellik sorması lazım
doğru diyosun ama ben genelde arabnın teypine aux çıkışı veriyom onun için kulaklık görmesi lasımdı :)

----------Eklendi @ 12:51:27 ---------- Yazıldı @ 12:47:04 ----------

Bak aklini kullanamayan kardesim biz robot muyuz 24 saat forumda mi yasiyoruz giremiyorsak isimiz vardir evde net yoktur bir neeni vardir degil mi sen bu kafayla devam et ben sorularina cvp veririm

ben düzgün yazdım ilk msjımı teşkkr ettm eline sağlık dedim sorumu sordum kaç gün bekledim cvp vermeni o msjda 2. msjdı daha ii cvp verbilridn niye tersliyosun işim vardı ilgilenemedim diyeblirsin bi şikayetci ben değildim zaten sorduklarımın hepsini yaptım bi tek kulaklık sorunu kalmıştı neyse cvp vermessen verme başka cfw mi yok dolu hem onlar senin gibide yapmıyo ilgileniyorlar değiştirdim zaten cfwmi

caglar103

Üye
arkadadaşlar 5800 için ROFS2 dosyasını nereden indireceğiz. 52.0.101 için ayrıca indirdiğim dosyalarda versiyonlar farklı.

RM-356_52.0.007_026_000_U01.uda.fpsx
RM-356_52.0.101_prd.core.C0r

core ve uda versiyonları farklı bu nasıl iş anlamadım :S

caglar103

Üye
yok mu yardım edecek bir arkadaş bunu 52.0.101 e nasıl yükleyeceğim.

lockedby

Üye
arkadaşlar iyi aksamlar elinize sağlık güzel bi çalısma fakat ben tele başka fw atmak istediğimde olmuyor yani respond phone hatası alıyorum nedn acaba ?

bjk190319033

Üye
Biri bi cevap versin yaw@@@@@@@@@@
1.)Bunu 52.0.007 versiyonlu bie telefona kurmak için rarın icindeki "RM-356_52.0.101_prd.core.C0r" adlı dosyayı "RM-356_52.0.007_prd.core.C0r" diye adını değiştirip öylemi atcaz bilen binin cevabını bekliyorum.

Saygılarımla

pitbull16

pitbull16

Üye
Biri bi cevap versin yaw@@@@@@@@@@
1.)Bunu 52.0.007 versiyonlu bie telefona kurmak için rarın icindeki "RM-356_52.0.101_prd.core.C0r" adlı dosyayı "RM-356_52.0.007_prd.core.C0r" diye adını değiştirip öylemi atcaz bilen binin cevabını bekliyorum.

Saygılarımla
hayır isim değiştirmeden atabilirsin ama tekrar 07 yazılımına dönebilirmisin bilmiorum

bjk190319033

Üye
İşte bilen biri varmi? :D Bide öyle atsam olurmuu ismini cevirip.

bjk190319033

Üye
Ya biriniz söyleyi şunu yaw neden indirdiğimiz rarda bazıları 101 bazılari 007 bunu nasıl halletcez bilen biri varmi lütfen biriniz yardım edin lütfennnnnn @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ :'(

pitbull16

pitbull16

Üye
Ya biriniz söyleyi şunu yaw neden indirdiğimiz rarda bazıları 101 bazılari 007 bunu nasıl halletcez bilen biri varmi lütfen biriniz yardım edin lütfennnnnn @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ :'(
bendede öleymiş sen söleyince farkettm :D ya sen yüklemeyi dene bende yüklendi :D

bjk190319033

Üye
007 idi bu cfw ile 101e geçiş yaptım 101de iyi ya :)

Bazıları diyo tekrardan diğer cfwler yüklenmiyor fln diyorlar anlamadım ne yapcağimi :S sn denedinmi başka cfw atmayı telefonuna?

Üst Alt