[11.08.2011]SUNRISE V3.2 RTL 5800 için C6V40 CFW |DAHA İYİSİ YOK|EFSANE CFW!!

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
NomadCRY, MaxiCep'ten desteğini kesmiştir, bilginize.

Sunrise Final versiyonunu başka sitelerde yayınlamaktadır. Sanırım böyle yapmasının tek sebebi var: EFSANE CFW'de hataların ortaya çıkması ve bunu sadece MaxiCep üyelerinin dile getirmesi :) :D :ehe

• Beğen
Tepkiler: PuGatorY, lockedby ve ~N.A.W.Y~

Kedi Yavrusu

Üye
NomadCRY, MaxiCep'ten desteğini kesmiştir, bilginize.Sunrise Final versiyonunu başka sitelerde yayınlamaktadır. Sanırım böyle yapmasının tek sebebi var: EFSANE CFW'de hataların ortaya çıkması ve bunu sadece MaxiCep üyelerinin dile getirmesi :) :D :ehe
tabi canım adam sorunsuz (!) cwf üretiyor ya, biz gerizekalılar olarak, liseli ergenler olarak, asosyal beyinsizler olarak yalan söylüyoruz, iftira atıyoruz cwf'sine adamın.diğer forumlardaki gibi "teşekkürler" yazıp geçmemiz lazım.adam çok kibirli. en basitinden, final cwf'de adamın "I'm the best :D" demesi ile anlayabilirz ne kadar kibirli olduğunu. sıkıysa burda desin. biz de hemen "abi iyi de şu sorun var" deriz o da delirir, sayar hakareti ve gider.

ModderFurkan

Üye
aa arkadaşlar nomadcry'ın o muhteşem (!) yazılımını atlarsanız olmaz.o adamı poh pohlayıp bi taraflarını kaldırmanız lazım :ehe: arkadaş en iyi (!) çünkü.hakediyor.final sürümünde sıfır hata var zaten kuranlar söylesin sunrise'ı :ehe: (!) ben sunrise kurmadım kurmam da :ehe:

lockedby

Üye

Sunrise Final versiyonunu başka sitelerde yayınlamaktadır. Sanırım böyle yapmasının tek sebebi var: EFSANE CFW'de hataların ortaya çıkması ve bunu sadece MaxiCep üyelerinin dile getirmesi :) :D :ehe

Rambo peki bu fwnın yerine hangi fw kurabilirim yardımcı olabilir misin

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
@lockedby: İstediğini kurabilirsin. İlla ki Sunrise olacak diye birşey yok.

pitbull16

pitbull16

Üye
Bazıları diyo tekrardan diğer cfwler yüklenmiyor fln diyorlar anlamadım ne yapcağimi :S sn denedinmi başka cfw atmayı telefonuna?
kurdum sunrise çoktan sildim ben başka fw kullanıorum zaten şimdi cfw çıkaranlar 101 versiyonunuda çıkarıorlar ayrıca sen bu sunriseyi kurma bence sorunun olsa yardım etcek kimse yok başka bul bundan güzelleride var :)

----------Eklendi @ 17:32:19 ---------- Yazıldı @ 17:31:28 ----------

kesitiği iyi olmuş ya bişey demeye gelmiodu hemn tersliyordu iyi oldu :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
NomadCRY'ide düşünün. O da insan. Yani ben de olsam hata var diyenlere kızardım. Ama neden!

Nedeni şu: 1-2 ay üzerinde uğraştığım bir CFW olsun. CFW sorunlu ama ben ne yapıp edip sorunların tümünü kaldırmaya gayret ediyorum. Fakat öyle bir duruma geliyorum ki, sanki bütün sorunlar düzelmiş gibi geliyor bana. Çünkü artık sorunlarla uğraşa uğraşa, kafa gidiyor. Sonra bu uğraş verdiğim CFW yi üyelere sunuyorum. Üyeler bana hatalar var diyor. Kalkıp hataları tekrar gideriyorum. Yine hata var diyorlar. Sonunda ne oluyor? En başta sıkıca uğraşıp, sorunlarını tamamen düzelttiğimi sandığım adını EFSANE CFW koyduğum yazılıma hata var denmesi beni sinirlendiriyor.

Eee bende pes eder miyim? Sinirimi üyelerden çıkarıyorum :D

İşte NomadCRY böyle bir psikolojik durumda. Yani o da insan ve bu açıdan bakıp onuda haklı görmeliyiz :) Sonuçta ortada bir emek var ama bu emeği ziyan eden bizzat CFW yapımcısının kendisi. Yazık...

lockedby

Üye
işte olmuyo tel kabul etmiyor :(

benim için hacksiz bile olsa ne olursa olsun olur da kabul ettiremedim hiç birini bi link versenniz ordaki fw yi denesem

jayjay16

jayjay16

Üye
usta 52.0.007 için hangi dosyaları indiricez acaba ?

niketnac

Üye
Arkadaşlar bu cwf telefonumu sonunda halletti. ne yeni cwf atabiliyorum ne de bataryamı şarj edebiliyorum. öyle kaldı elimde. zaten adam desteğini çekmiş değil, sanırım KAÇMIŞ.

TEBRİKLER!!!

(.....)
Rebooting...
Finishing CMT session...
Restarting CMT...
Pooling phone...
MCUSW: ()
APESW: ()
VariantSW: ()
Prodcode:
Setting test mode...
Failed! Aborting!
Done!

pitbull16

pitbull16

Üye
NomadCRY'ide düşünün. O da insan. Yani ben de olsam hata var diyenlere kızardım. Ama neden!

Nedeni şu: 1-2 ay üzerinde uğraştığım bir CFW olsun. CFW sorunlu ama ben ne yapıp edip sorunların tümünü kaldırmaya gayret ediyorum. Fakat öyle bir duruma geliyorum ki, sanki bütün sorunlar düzelmiş gibi geliyor bana. Çünkü artık sorunlarla uğraşa uğraşa, kafa gidiyor. Sonra bu uğraş verdiğim CFW yi üyelere sunuyorum. Üyeler bana hatalar var diyor. Kalkıp hataları tekrar gideriyorum. Yine hata var diyorlar. Sonunda ne oluyor? En başta sıkıca uğraşıp, sorunlarını tamamen düzelttiğimi sandığım adını EFSANE CFW koyduğum yazılıma hata var denmesi beni sinirlendiriyor.

Eee bende pes eder miyim? Sinirimi üyelerden çıkarıyorum :D

İşte NomadCRY böyle bir psikolojik durumda. Yani o da insan ve bu açıdan bakıp onuda haklı görmeliyiz :) Sonuçta ortada bir emek var ama bu emeği ziyan eden bizzat CFW yapımcısının kendisi. Yazık...
haklısın ama çok sertti neyse yapcak bişey kalmadı artık :D sen onun gibi değilsin omega senindi sanırım onda sorunum olduğunda kızmadan cvp vermiştin tekrar teşkkrler :)

harunb52

harunb52

Üye
sunrise 52.0.101 olduğu için 52.0.007 ye dönemedim(çözümü varmı araştırmadım). 101 için en iyi fw hangisi bununla devam ederiz iyi bir 101 varsa.

----------Eklendi @ 17:21:26 ---------- Yazıldı @ 17:01:41 ----------

Bazıları diyo tekrardan diğer cfwler yüklenmiyor fln diyorlar anlamadım ne yapcağimi :S sn denedinmi başka cfw atmayı telefonuna?
kardeşim 52.0.007 den 101 e geçtikten sonra tekrar 007 ye dönemedim ben. sanırım çözümü yok. şimdi ben iyi bir 101 fw arıyorum. ama sunrise 3.2 i tavsiye etmem. 2.6 bile daha iyiydl.zaten nomad siteden ayrılmış sorulara cevap verende yok. eğer sunrise kurmadıysan başka bişey bul derim.

ayman

Üye
merhaba arkadaşlar;

ben ilk defa flash atmaya kalktım.söylenenleri yaptım flash kısmına kadar(nokia editör kısmına kadar).sonrasında devam etmedim.bunda hatalı mıyım bilmiyorum.telefon açılıyor yalnız ekran yanıyor çeşitli yerlerinde dikey çizgi çıkıyor ve telefonum kapanıyor.yardımlarınızı bekliyorum.

Zebani88

Üye
T9 eskisi gibi denmiş fakat v52 T9'u ile alakası yok ne yazık ki.
Bunu düzeltmenin bir yolu yok mu?
Çok az bir kelime haznesi var, yüklemeyi denedim ama o da sorun çıkartıyor sürekli.

ayman

Üye
cevap verecek bir arkadaş yok mu?ilgilenirseniz sevinirim arkadaşlar...

merhaba arkadaşlar;

ben ilk defa flash atmaya kalktım.söylenenleri yaptım flash kısmına kadar(nokia editör kısmına kadar).sonrasında devam etmedim.bunda hatalı mıyım bilmiyorum.telefon açılıyor yalnız ekran yanıyor çeşitli yerlerinde dikey çizgi çıkıyor ve telefonum kapanıyor.yardımlarınızı bekliyorum.

ziya052

Üye
eline sağlık usta. Bunun kolay bi yöntemi yok mu ben üşengecim biraz bunca işlemi yapamam=)

Himus Espiritus

Üye
Paylaşım için çok teşekkürler. 5800'ım resmen yeniden doğdu...

stoch94

Üye
tuş kilidini sürüklemeli değil de c7 stili yapsanız olmaz mı acaba?

z3mh3r1

z3mh3r1

Üye
Yeni yükledim Şarj süresi nedir nasıldır bilmiyorum ama gerçekten harika görünüyor baya hızlı

yalnız ben mi yanlış yükledim yoksa öylemiydi bilmiyorum ama ekranı yana döndürürken filan önce beyaz ekran gelip sonra menüler geliyor. ?

kendir

kendir

Üye
QTyüklenmiyor

Üst Alt