Hocam aniden şarj bitince öyle oluyor bi yarım saat şarj et sonra tekrar dene olacaktırarkadaşlar problemim var fw yi yüklemeye calısırken hata oldu galiba telefon açılmıyor. Açılışta titreyip kalıyor öle açılmıyor. Tekrar yapmaya calıstıgımda ise jaf da ofline kısmı yok yapamıyorum bu yüzden
Sagolasin kardesim sizin gibiler de olmasa bu forum copluge donecek. Buradaki gerizekali insan topluluguna bundan sonra zirnik yok. Final surumunu burada asla paylasmayacagim. Belki link veririm girerler benim siteye oradan indirirlerBu ne ya emeğe saygınız yokmu sızın sorunuzu yazacağınıza teşekkür edip soramıyomusunuz hepsi saçma sapan yorumlar telefon kullanmasını bilmiyosunuz ondan sonra gelip burada gereksiz sorular soruyosunuz bu yazılım en iyi yazılımdır kimse aksini idda etmesin bu yazılım 1 yıldır güncelleniyor.Teşekkürler emin abi yerinde olsam bu sitede cfw paylaşmam bende cfw paylaştım sonra y.ettim paylaşmıcam diye adamı destekleyeceğine laf atmaktan başka bişey yok...
Hicbir C6 yaziliminda yok ve eklenemiyor Sunrise ile ilgisi yok bu durumunOrjinal 5800 versiyonlarında bulunan video düzenleme (kesme) eklenisi bu sürümde artık yok. Aramasın kimse boşuna.
İyi günler.
Önceki C6 modlarındaki gibi mesaj saati değişik gelmesi sorunu giderildimi bu son sürümde ?
Şu konudada sorunumu dile getirmiştim. Daha ayrıntılı hata açıklaması olur ;
http://www.maxicep.com/symbian-s60v5-cihaz-destek/5800-xm-mesajlardaki-saat-sorunu-422613.html
Teşekkürler.
yani gercekten cok sorun yasayacaginizi sanmiyorumSagol kardesim Allah razi olsun ama yazilimda kullanimi etkileyen onemli hicbir hata yok. Her CFW de MUTLAKA OLAN ufak tefek gozden kacan hatalar var sadece.arkadaşlar kusura bakmayın ama her yazılımda hata olabilir. Adam birinci sınıf olsaydı nokia da çalışırdı zaten. Sağolsun eldekilerle oldukça güzel bir yazılım yapmış. Bir teşekkür yeter adama. Sonuçta zorla yükleyeceksiniz demiyor. Hesabına gelen yüklesin. BENDEN BÜYÜK TEŞEKKÜR nomadCRY
kulaklık taktığımda soru soruo 4 seçenek kulaklık medya stand filan diyo bunu direk kulaklık olarak ayrlayabilirmiyiz soru sormasın jakı taktığımda
bunu aylarlıyacak kimse yokmu ya :/
aynen bende de operadan atıyo sürekli![]()
opera mini'den atıyor herkeste zaten.----------Eklendi @ 14:49:55 ---------- Yazıldı @ 14:49:17 ----------opera mini kur
3 dosya var: mcu = c0r.....ppm = rofs2.V02.....ape variant = uda.fpsxppm ye atarken hangı dosyayı secıcez cfw dosayası hangısı anlatımı yapmıssınız ama ppm ye hangı dosyayı atacagımızı soyleememıssınız lutfen yardım edın
opera mini'den atıyor herkeste zaten.----------Eklendi @ 14:49:55 ---------- Yazıldı @ 14:49:17 ---------- 3 dosya var: mcu = c0r.....ppm = rofs2.V02.....ape variant = uda.fpsx
Yazdım ya rofs2.v02içinde mcu ve ape variant dosayalarını cıkardıgımızda 3 tane kalıyo ıcınde hangısı ben onu soruyorum
Yazdım ya rofs2.v02
rar dosyasının ıcınde oyle bı dosya uzantısı yok
Simdi soyle bir sey var.Bu sorunun cozumu hicbir zaman yapilamadi ve sanirim yapilamayacak ama diger forumlardaki yorumlardan gordugum kadariyla 2.6.2 surumunden beri bu sorunu yasayan kisiye rastlamadim ben de hic rastlamadim ya C6 V40 ta bu sorun yok ya da haberimolmadan cozdum sorunu yani gercekten cok sorun yasayacaginizi sanmiyorum