[11.08.2011]SUNRISE V3.2 RTL 5800 için C6V40 CFW |DAHA İYİSİ YOK|EFSANE CFW!!

Sponsorlu Bağlantılar

ModderFurkan

Üye
ben o boş yorumları okumadım bile.hepsi alakasız.boşu boşuna sayfa doldurma.:ehe

*-king-*

*-king-*

Üye
merhaba ben rar dosyasını ındırdım fakat ıcınden cıkanları nereye atıcam ve hangısı cfw dosyası ben onu cozemedım yardımcı olabılır mısınız

niketnac

Üye
Orjinal 5800 versiyonlarında bulunan video düzenleme (kesme) eklenisi bu sürümde artık yok. Aramasın kimse boşuna.

majeste63

Üye
arkadaşlar problemim var fw yi yüklemeye calısırken hata oldu galiba telefon açılmıyor. Açılışta titreyip kalıyor öle açılmıyor. Tekrar yapmaya calıstıgımda ise jaf da ofline kısmı yok yapamıyorum bu yüzden
Hocam aniden şarj bitince öyle oluyor bi yarım saat şarj et sonra tekrar dene olacaktır

majeste63

Üye
arkadaşlar kusura bakmayın ama her yazılımda hata olabilir. Adam birinci sınıf olsaydı nokia da çalışırdı zaten. Sağolsun eldekilerle oldukça güzel bir yazılım yapmış. Bir teşekkür yeter adama. Sonuçta zorla yükleyeceksiniz demiyor. Hesabına gelen yüklesin. BENDEN BÜYÜK TEŞEKKÜR nomadCRY

NomadCRY

NomadCRY

Üye
    Konu Sahibi
Bu ne ya emeğe saygınız yokmu sızın sorunuzu yazacağınıza teşekkür edip soramıyomusunuz hepsi saçma sapan yorumlar telefon kullanmasını bilmiyosunuz ondan sonra gelip burada gereksiz sorular soruyosunuz bu yazılım en iyi yazılımdır kimse aksini idda etmesin bu yazılım 1 yıldır güncelleniyor.Teşekkürler emin abi yerinde olsam bu sitede cfw paylaşmam bende cfw paylaştım sonra y.ettim paylaşmıcam diye adamı destekleyeceğine laf atmaktan başka bişey yok...
Sagolasin kardesim sizin gibiler de olmasa bu forum copluge donecek. Buradaki gerizekali insan topluluguna bundan sonra zirnik yok. Final surumunu burada asla paylasmayacagim. Belki link veririm girerler benim siteye oradan indirirler

----------Eklendi @ 05:58:51 ---------- Yazıldı @ 05:55:11 ----------

Orjinal 5800 versiyonlarında bulunan video düzenleme (kesme) eklenisi bu sürümde artık yok. Aramasın kimse boşuna.
Hicbir C6 yaziliminda yok ve eklenemiyor Sunrise ile ilgisi yok bu durumun

----------Eklendi @ 06:00:35 ---------- Yazıldı @ 05:58:51 ----------

İyi günler.

Önceki C6 modlarındaki gibi mesaj saati değişik gelmesi sorunu giderildimi bu son sürümde ?

Şu konudada sorunumu dile getirmiştim. Daha ayrıntılı hata açıklaması olur ;

http://www.maxicep.com/symbian-s60v5-cihaz-destek/5800-xm-mesajlardaki-saat-sorunu-422613.html

Teşekkürler.

Simdi soyle bir sey var.Bu sorunun cozumu hicbir zaman yapilamadi ve sanirim yapilamayacak ama diger forumlardaki yorumlardan gordugum kadariyla 2.6.2 surumunden beri bu sorunu yasayan kisiye rastlamadim ben de hic rastlamadim ya C6 V40 ta bu sorun yok ya da haberim olmadan cozdum sorunu :) yani gercekten cok sorun yasayacaginizi sanmiyorum

----------Eklendi @ 06:01:37 ---------- Yazıldı @ 06:00:35 ----------

arkadaşlar kusura bakmayın ama her yazılımda hata olabilir. Adam birinci sınıf olsaydı nokia da çalışırdı zaten. Sağolsun eldekilerle oldukça güzel bir yazılım yapmış. Bir teşekkür yeter adama. Sonuçta zorla yükleyeceksiniz demiyor. Hesabına gelen yüklesin. BENDEN BÜYÜK TEŞEKKÜR nomadCRY
Sagol kardesim Allah razi olsun ama yazilimda kullanimi etkileyen onemli hicbir hata yok. Her CFW de MUTLAKA OLAN ufak tefek gozden kacan hatalar var sadece.

Kedi Yavrusu

Üye
kronik opera'dan atma sorunu var güzel kardeşim. Tüm c6'da var dedin ama sunrise 2.6.2 de yoktu bu dert.----------Eklendi @ 14:04:23 ---------- Yazıldı @ 13:48:08 ----------yorumları okudum.Sen kendini ne sanıyon usta! Bilmiyorsak hatalarımızı yüzümüze çarpıyorsun. Hata var diyenler gerizekalı oluyor, hata var demiyenler yüksek zekalı oluyor.Hayır asosyallikle nereden bağlantı kurdun onu da anlamadım. Sadece opera'dan atıyor dedik. O da c6 yazılımından imiş öğrendik ne var !!!Zaten Sunrise 'ye tövbe ettim. Cwf'ye laf ettirmiyorsun, ufacık bir hata söylense böyle gözün dönüyor. Kimse birşey demeyince de oh sorunsuz cwf.Sorunlu kardeşim sorunlu! Bunu ister kabul et ister kabul etme. C6 yazılımından kaynaklanıyormuş. Sunrise 2.6 ne peki x6 yazılımı mı?Biz de bütün bunlardan sonra çok da heves atıyorduk ya sunrise final, sunrise final diye. Yayınlamazsan yayınlama. Bundan sonra kötüköylü ile yola devam. Sunrise yüklemek isteyenler de çaresiz kalacak sanma. Diğer yüklediğin forumlara gider yine yüklerler.

unloved

unloved

Üye
kulaklık taktığımda soru soruo 4 seçenek kulaklık medya stand filan diyo bunu direk kulaklık olarak ayrlayabilirmiyiz soru sormasın jakı taktığımda
bunu aylarlıyacak kimse yokmu ya :/

tvout kablosu kullan için iyi bir özellik sorması lazım

*-king-*

*-king-*

Üye
ppm ye atarken hangı dosyayı secıcez cfw dosayası hangısı anlatımı yapmıssınız ama ppm ye hangı dosyayı atacagımızı soyleememıssınız lutfen yardım edın

Kedi Yavrusu

Üye
*-king-*

*-king-*

Üye
opera mini'den atıyor herkeste zaten.----------Eklendi @ 14:49:55 ---------- Yazıldı @ 14:49:17 ---------- 3 dosya var: mcu = c0r.....ppm = rofs2.V02.....ape variant = uda.fpsx

içinde mcu ve ape variant dosayalarını cıkardıgımızda 3 tane kalıyo ıcınde hangısı ben onu soruyorum

niketnac

Üye
Hiçbir program veya işletim sistemi döt dörtlük değildir, olamaz. Bir sistem geliştirmelere daima açık olmlıdır. Her ihtiyaca karşılık veren bir sistemden söz edilemez. Sunrise bugün en kullanışlı versiyon olarak karşımıza çıkıyor olabilir. Artılarından söz etmek kullanıcıları bilgilendirmek amacıyla gerekli olduğu gibi, eksilerinden de söz etmek gerekir ki yazılım daha da güzelleşebisin.

Dün gece kurdum. Sabahtan beri inceliyorum. SUNRISE bu güne kadar kullandığım mobil cihazlar içinde rom (cwf) olarak en başarılısı olmuş. Tebrikler.
Bir de, rehberde favori olarak seçtiğim kişiler (1)ev ekranı kısayolunda favori kişiler satırında görüntülenmiyor ve (2)bu favori kişiler favori olmaktan çıkarılamıyor ya da ben bulamadım. Nasıl düzeltilir?

Emeğiniz için teşekürler.

unloved

unloved

Üye
bunun önceki sürümü gibi buda süper akşam yükleme yapacağım altyapısının v40 olması smileyler ve tarayıcının yeni versionunu getiriyor. çünkü benim kullandığım v20 ve opera zaten açınca 35 ram gibi ram tüketiyor bunun kalanını kullanıp atmaması için yerine m.ensonhaber.com a girmek saha mantıklı opera nın 11 versionu berbat ben opera 10 mini lite olanını kullanıyorum ve sorun yok

----------Eklendi @ 15:38:11 ---------- Yazıldı @ 15:35:36 ----------

rar dosyasının ıcınde oyle bı dosya uzantısı yok

bende var RM-559_32.0.002_prd.rofs2.V02

candeniz_1991

candeniz_1991

Üye
Simdi soyle bir sey var.Bu sorunun cozumu hicbir zaman yapilamadi ve sanirim yapilamayacak ama diger forumlardaki yorumlardan gordugum kadariyla 2.6.2 surumunden beri bu sorunu yasayan kisiye rastlamadim ben de hic rastlamadim ya C6 V40 ta bu sorun yok ya da haberimolmadan cozdum sorunu yani gercekten cok sorun yasayacaginizi sanmiyorum

Tamamdir emin abi. Yanıtın için teşekkürler. Şu anki trailblazer de sorun yok. Ama 5 aydır aynı biraz değişiklik olsun diye deneyeceğim.
Teşekkürler... Kolay gelsin.

kenandvb

kenandvb

Üye
telefonumun versiyonu 52.0.007 ben bu fw 52.0.101 in profs2.v02 dosyasının adını RM-356_52.0.007_prd.rofs2.V02 yapıp, 52.0.007nin core ve uda dosyaları ile flashlasam telefonumun versiyonu 52.0.007 olarak kalır mı? çünkü telefonumu 52.0.101 yapmak istemiyorum.52.0.101 yeni olabilir ama ben 52.0.007 de kalmak istiyorum lütfen cevaplarınızı bekliyorum

candeniz_1991

candeniz_1991

Üye
Tabiiki dosya ismini değiştirerek dosya içeriğini değiştiremezsiniz. Bu mantıksızlık... Ayrıca yazılım 52.0.101 üzerine kurulu.

52.0.101 , 52.0.007 den önceki bir sürümdür ;)

Üst Alt