[11.08.2011]SUNRISE V3.2 RTL 5800 için C6V40 CFW |DAHA İYİSİ YOK|EFSANE CFW!!

Sponsorlu Bağlantılar

cengiz_deu

Üye
selamlar.. kardeşim eline sağlık çok güzel bişeye benziyo. bu konularda biraz acemiyim. bişeyler yapmaya çalıştım az önce ama beceremedim galiba. dediklerinin hepsini yaptım formattan flaşa kadar herşey yapıldı. ancak işlem bitince telefon açılmaya çalışıyo fakat açılmıyo ekranda değişik çizgiler çıkıyo sonra kapanıyor.açmaya çalıştığımda da aynı sonucu alıyorum. dediklerinin hepsini eksiksiz yaptım yanlış yaptığımı düşünmüyorm. ancaaak şu CFW işini anlamadım anlatımında PPM'yi tıkladıktan sonra herhagi bir CFW seçin yazmışsın. bende orjinal ''RM-356_52.0.007_prd.rofs2.V02 '' dosyasını seçiyorum. galiba sorun burada bunumu seçmem gerekiyor bi açıklık getirirsen bu noktaya çok sevinirim kardeşim..:ağlarım:

deadlydesire

deadlydesire

Üye
ne olursa olsun bi emek var saolasın ;) bu tuş kilidi süresi canımı sıksada kulanıorumm..

frankendream

Üye
Yeni sürüm ne zaman çıkacak? C6v40 olan? Açıkçası özelliklerine alıştım ve gördüğüm herkes sunrise harika diyor. Kullanmak istiyorum ama c6v40 özelliklerine alıştığım için (internet tarayıcısı ve duygusal ifadeler) şuan sunrise kurmak istemiyorum. zaten v52.0.101 çekirdeğini kullanıyorum. Downgrade falan kafamı karıştırıyor. Yeni sürümü bekliyorum kesinlikle.

cengiz_deu

Üye
tamm oldu yaptım ;) güzel olmuş emeğine sağlık :alkis

NomadCRY

NomadCRY

Üye
    Konu Sahibi
selamlar.. kardeşim eline sağlık çok güzel bişeye benziyo. bu konularda biraz acemiyim. bişeyler yapmaya çalıştım az önce ama beceremedim galiba. dediklerinin hepsini yaptım formattan flaşa kadar herşey yapıldı. ancak işlem bitince telefon açılmaya çalışıyo fakat açılmıyo ekranda değişik çizgiler çıkıyo sonra kapanıyor.açmaya çalıştığımda da aynı sonucu alıyorum. dediklerinin hepsini eksiksiz yaptım yanlış yaptığımı düşünmüyorm. ancaaak şu CFW işini anlamadım anlatımında PPM'yi tıkladıktan sonra herhagi bir CFW seçin yazmışsın. bende orjinal ''RM-356_52.0.007_prd.rofs2.V02 '' dosyasını seçiyorum. galiba sorun burada bunumu seçmem gerekiyor bi açıklık getirirsen bu noktaya çok sevinirim kardeşim..:ağlarım:
Evet bunu seçmen gerekiyor

güvercin

güvercin

Üye
eline koluna sağlık güzel bir çalışma yalnız bende uydu bulamamadan muzdaribim ya hiç bulmuyo yada çok geç buluyo daha önce neredeyse 1-2 dakka içinde buluyordu varmı bunun için bir tavsiyen.Birde yatay modda mesaj yazarken sayısal seçtim ardından alfabeyi seçeyim dedim bi türlü olmadı dikeyde sorun yok ama yatayda kalvyede sorun yaşadım bunun içinde önerilerini bekliyorum.Teşekkürler

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
bu sunrise konularından hicbisi anlamıyorum yok v2 deki degisiklikler yok v2.1 deki degisiklikler sadece en son versiyonu koy kafa karıstırıyosun ya :S

NomadCRY

NomadCRY

Üye
    Konu Sahibi
eline koluna sağlık güzel bir çalışma yalnız bende uydu bulamamadan muzdaribim ya hiç bulmuyo yada çok geç buluyo daha önce neredeyse 1-2 dakka içinde buluyordu varmı bunun için bir tavsiyen.Birde yatay modda mesaj yazarken sayısal seçtim ardından alfabeyi seçeyim dedim bi türlü olmadı dikeyde sorun yok ama yatayda kalvyede sorun yaşadım bunun içinde önerilerini bekliyorum.Teşekkürler
Arkadaşım.Ayarlar-Telefon-Uygulama ayarları-Konumlama yöntemleri-Sadece Tümleşik GPS seçili olacak.Geri gel.Konumlama sunucusu Kapalı olacak.Sonra uyduya bağlanması lazım.

Bu arada CFW kurulumu sonrası ilk bağlanış çok uzun sürer.Sabredeceksin.Sonra hemen bağlanmaya başlar.

Bu arada ben de uydu sorunundan muzdaribim demişsin de senden başka bu sorunu yaşayan olmadı.Bir arkadaş vardı o da çözdü zaten.

----------Eklendi @ 15:31:46 ---------- Yazıldı @ 15:30:57 ----------

bu sunrise konularından hicbisi anlamıyorum yok v2 deki degisiklikler yok v2.1 deki degisiklikler sadece en son versiyonu koy kafa karıstırıyosun ya :S
İyi o zaman anlamadığın konua girme.Millet böyle seviyor bu konuyu.Millet her versiyonda ne değişti ne oldu be bitti bilmek istiyor.Ama sen bilmek istemiyorsun o ayrı.:dry:

güvercin

güvercin

Üye
Arkadaşım.Ayarlar-Telefon-Uygulama ayarları-Konumlama yöntemleri-Sadece Tümleşik GPS seçili olacak.Geri gel.Konumlama sunucusu Kapalı olacak.Sonra uyduya bağlanması lazım.

Bu arada CFW kurulumu sonrası ilk bağlanış çok uzun sürer.Sabredeceksin.Sonra hemen bağlanmaya başlar.

Bu arada ben de uydu sorunundan muzdaribim demişsin de senden başka bu sorunu yaşayan olmadı.Bir arkadaş vardı o da çözdü zaten.

----------Eklendi @ 15:31:46 ---------- Yazıldı @ 15:30:57 ----------

kimse sorun yaşamadı diye buda yaşanmayacağı anlamına gelmez yardımcı olacam derken çok itici oluyorsun uslubun yanlış bu kadar sert olman için emeğine laf söylemiş olmam gerekir -ki bunuda yapmadım- anlaşılan eleştriye tahmmülün yok yinede emeğin için teşekkürler.

THQ

THQ

Üye
Abicim benim mrak ettiğim bir kaç soru var bunların cevaplarını alabilirsem belki kurabilirim bunu şimdiye kadar hiç haclemedim 5800ı mı merak ettiğim şeyler ise hackledikten sonra tema kursam kullanabilirmiyim eğer sevmezsem orjinal haline nasıl getirecem

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
Abicim benim mrak ettiğim bir kaç soru var bunların cevaplarını alabilirsem belki kurabilirim bunu şimdiye kadar hiç haclemedim 5800ı mı merak ettiğim şeyler ise hackledikten sonra tema kursam kullanabilirmiyim eğer sevmezsem orjinal haline nasıl getirecem

evet tema kurarsın . Evet eski haline çevirebilirsin :oke:

gecemavisi02

Üye
Ben burda görüşümü bildiriyorum karsımda 36 değil 96 yasında biri olsada görüşüm değişmeyecek aklı olan bu cfw yi kullanmasın ben pişmanım

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
Ben burda görüşümü bildiriyorum karsımda 36 değil 96 yasında biri olsada görüşüm değişmeyecek aklı olan bu cfw yi kullanmasın ben pişmanım

dostum ne yönlerinden memnun değilsin bende sunrise ı pek sevmem ama n8 menülü cfw şuanda çok fazla seçenek yok kötü yönlerini yazar mısın

ve nomadCRY burda herkes olumlu bir yorum yapacak degil bende sahsen sunrise fw lerini hiç sevmem beğenmeyen kullanmasın değil beğenmeyen belli etsinki diğer kullanacaklar dikkate alsın kim memnun kim değil

NomadCRY

NomadCRY

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım tabiki tema kurabilirsin.Beğenmezsen de ki düşük bir ihtimal :d:internetten orijinal dosyaları indirip flashlayacaksın aynı şekilde

----------Eklendi @ 15:02:21 ---------- Yazıldı @ 15:00:15 ----------

Arkadaşım istersen daha fazla saçmalamadan buradan git.Aklı olan kullanıyor ve gayet memnun senin bu sırf kötülemek için yazdığın cevap umrumda değil.İyi olduğunu sen de biliyorsun ama kötülemek istiyorsun.Bundan adım gibi Emin'im.:dry:

----------Eklendi @ 15:05:16 ---------- Yazıldı @ 15:02:21 ----------

dostum ne yönlerinden memnun değilsin bende sunrise ı pek sevmem ama n8 menülü cfw şuanda çok fazla seçenek yok kötü yönlerini yazar mısın

ve nomadCRY burda herkes olumlu bir yorum yapacak degil bende sahsen sunrise fw lerini hiç sevmem beğenmeyen kullanmasın değil beğenmeyen belli etsinki diğer kullanacaklar dikkate alsın kim memnun kim değil
Tabi ki herkes beğenecek diye birşey yok.Ama bunu güzel bir üslupla ifade etmiyorlar.Sana demiyorum bunu tabi ki sen gayet güzel konuşuyorsun da bazı arkadaşlar sırf kötülemek için uygunsuz bir üslupla mesajlar yazılıyor.

Ve merak ediyorum gerçekten beğenmediğiniz yönleri neler acaba?Çünkü neredeyse beğenmeyen yok bu CFW'yi.Ciddi soruyorum

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
bilmiyorum sorun bendenmi kaynaklanıyor sunrise ı normalde görsellik açısından çok beğeniyorum ayrıca sorunsuz bi fw ama ben sunrise ın hiçbi sürümünde istediğim hızı ve ram ı bulamadım bu sürümüde deniyicem umarım daha iyidir ben kotukoylu nun fw lerini kullanıyorum genelde şuandada smart series yüklü hızı gayet iyi sunrise bana biraz yavaş gelmiştir hep bu fw de 60 üstü ram idda etmişsin bu oranı ben yakalayabilirsem gerçekten harika olur ram çok kullanan biriyim 5 6 program mutlaka açık oluyo çünkü tek şüphem hız konusu uçmasını beklemiyorum tabide kasmasın birazda bi cfw için geçişler klasör girişleri vs yeterli hızda olsun yeterli 2 gün sonra deniyeceğim o zaman daha ayrıntılı bilgi verebilirim ( bu arada her fw atışımda hard format ve hafıza kartını formatlar fw atar ve tekrar hard format atıp öyle kullanırım )

ozgunb

ozgunb

Üye
v52.0.007 mi yoksa v52.0.101 mi?

dqnqltkn

dqnqltkn

Üye
Dostum ellerine sağLık anlattığın ve gördüğüm kadarıyla süper bir FW ! Telefon buqün elime qeliyor hemen yükLicem :) inşallah bi sorun çıkmaz :D

ultrayer6

ultrayer6

Üye
ustam sunrise 3.0 da şu T9 olayını halledersen çok makbule geçicek, T9 kelime haznesi çooook zayıf (hoşgeldin, internet vs. basit terimler bile yok) ve bir kelimeyi birkaç defa kaydedince anca hafızaya alıyor.

birde orijinal fw'nin T9'u kaydettiğim herşeyi aklında tutuyordu, bende forumlarda kolaylık olsun diye [/URL] gibi kodları kaydetmiştim ama mümkün değil buna kaydedemiyorum, unutuyor geri.

sırf T9 için kaç kez orijinale geri döndüm bilsen.

bprince

Üye
15 dk arayıp ta linki bulamamanız sizin beceriksizliğinizdir.

Bu benim tarzımdır ilgi çekici bir tanıtım ve hep işe yarıyor. Sizin o gereksiz dediğiniz yazılara saatler harcandı ve o yazılarda bile büyük emek var. Bu da sizin emeğe saygınızı gösteriyor. Bir konu daha nasıl kapsamlı ve düzenli olabilir düşünüyorum bulamıyorum. Hangi konuda bu kadar bilgi gördünüz. Siz o gereksiz yazıları okumayın sonra sorarsınız bu nasıl olcak şu sorun nasıl gitcek diye. Yayınladığım 4 forumda kimse sizinki gibi bir yorum yapmadı hatta çoğu kişi gördükleri en kapsamlı ve ayrıntılı konu olduğu için teşekkür etti.

Siz o kurduğunuz CFW ile devam edin.

Dikkat ediyorum da her olumsuz eleştiri yapan kişilere karşı agresif tavırlar takınıp aşağılamaya çalışıyorsun. ancak şunu bilmende fayda var ki, aşağılayıcı her konuşman ancak ve ancak seni aşağılamaktadır. Kimse yaptığın cfw yi beğenmek zorunda değildir.. Kaldı ki sadece olumlu eleştiri yapanların eleştirilerini dikkate alıyor ve olumsuz eleştiri yapan herkese "bir tek sen kötülemek için olumsuz eleştiri yapıyorsun" diye cevap veriyorsun ve diyorsun ki bu cfw bir çok forumda yüzlerce sayfayı geçmiştir. Evet geçmesi çok doğaldır. Mesela ben bir tek eleştiri mesajımı yazmıştım ve bir daha cevap yazmayacaktım. ama senin aşağılayıcı ve agresif tavrına karşı bu cevabı yazdım. Benim gibi bu sebeplerden dolayı cevap yazmak zorunda kalanların cevapları senin sayfa adedini arttırıyor. kimseyi boşuna kandırma.

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
emin abi bisi daha biraz alakasız ama o ram ı sen naptında 66mb gördün ya o mod nedir ya c6v40 a uygulanabilirmi eğer uygulanabilirse bana verebilme ihtimaliniz varmı fw mde ram sıkıntısı var sanki biraz :ehe c6v40 üzerine kurulu nasıl artcak ram 50mb civarı :S bu konuda size yetişen fw görmedim eğer 60mb üstüyse ram gerçekten mükemmel :oke:

Üst Alt