[11.08.2011]SUNRISE V3.2 RTL 5800 için C6V40 CFW |DAHA İYİSİ YOK|EFSANE CFW!!

Sponsorlu Bağlantılar

cafer-abi

Üye

şu safhadan ileri gidemedim. Ne yaparsam yapayım hatayı telafi edemedim. Not supported Windows version diyor başka da bir şey demiyor. Forumu alt üst ettim ama halledemedim. Win7 64 bit kullanıyorum lütfen yardım edin. Zira telefonu birilerinin kafasına fırlatmak üzereyim. Özel mesajla msn'imi de verebilirim. Uzaktan yardımla falan halledebilirim diyen arkadaşlar varsa. Yaş aldı başını yürüdü anlamıyorum bu programların dilinden.

deadlydesire

deadlydesire

Üye

şu safhadan ileri gidemedim. Ne yaparsam yapayım hatayı telafi edemedim. Not supported Windows version diyor başka da bir şey demiyor. Forumu alt üst ettim ama halledemedim. Win7 64 bit kullanıyorum lütfen yardım edin. Zira telefonu birilerinin kafasına fırlatmak üzereyim. Özel mesajla msn'imi de verebilirim. Uzaktan yardımla falan halledebilirim diyen arkadaşlar varsa. Yaş aldı başını yürüdü anlamıyorum bu programların dilinden.

jaf emulatore sag tıkla uyumluluğu windows xp seç sonra sag tıkla yönetici olarak çalıştır de...

bthn_997

bthn_997

Üye
emin abi şu nokia ovi açılış resmi ve iphone killer'ı farklı resimlerle değiştirebilir miyiz biz? ama telefonu flaşlamadan cfw'yi yükledikten sonra.

NomadCRY

NomadCRY

Üye
    Konu Sahibi
sorunu çözdüm , V02 dosyasının ismini değiştirdim , forumda anlatımı var. v52.0.007 ye geçiş yaptım.

----------Eklendi @ 13:08:30 ---------- Yazıldı @ 13:08:12 ----------

yine de teşekkürler :)

Telefon bu işlem sonrasında bazen açılmayabiliyor ve flash ı yanıyor.Ama bir sorun çıkmamış siz de tamamdır o zaman

----------Eklendi @ 18:55:58 ---------- Yazıldı @ 18:54:22 ----------

kardeş bu jaff pkey programında open dediğimde "ERROR: Not supported Windows version" diyo bu sorunu nasıl çözecez. Win7 kullanıyorumda.

Sağ tık uyumluluk modu xp sp3 seç

----------Eklendi @ 18:56:57 ---------- Yazıldı @ 18:55:58 ----------

neden ikinci ekrana bar koyamıyoruz. 2.ekranda da olmazmı bar.

Arkadaşım bu tüm C6 yazılımlarında böyle.C6 dada böyle.İkinci ekrana sadece saat koyulabiliyor.Onu da ben kaldırdım.Çünkü çoğu kişi duvar kağıdının da gözükmesini istiyor ara sıra.Yani bizim elimizde değil bu eklenmiyor

----------Eklendi @ 18:57:24 ---------- Yazıldı @ 18:56:57 ----------

Slm arkadaşım öncelikle emeğe saygı eline sağlık.güzel cfw olmuş.yarın indircem inş. benim bir sorum olacak bu ana ekranda 6 tane bar var ya mesele onladan 1 tanesini kaldırabiliyor muyuz
ÖRNEK adam ortadakini kaldırmış mesela

Tabiki.

----------Eklendi @ 18:58:32 ---------- Yazıldı @ 18:57:24 ----------

Hocam aynı yaştayız ben de 36 yaşındayım :ehe

Emülatöre sağ tıklayıp özellikler diyin.Uyumluluk sekmesine gelin.XP SP3 seçin.Sonra programı yönetici olarak çalıştırın.

----------Eklendi @ 18:58:50 ---------- Yazıldı @ 18:58:32 ----------

emin abi şu nokia ovi açılış resmi ve iphone killer'ı farklı resimlerle değiştirebilir miyiz biz? ama telefonu flaşlamadan cfw'yi yükledikten sonra.

Hayır

bthn_997

bthn_997

Üye
bu arada imzam nasıl emin abi :D

guvencan

Üye
Büyük emek var bariz şekilde. 5-6 tane deneyim en son karar kıldığım bu arada

umut_17

Üye
ilk flash yapışım. ne diyebilirim ki. tek kelime ile harika. ellerine sağlık üstad

mehce

mehce

Üye
Üstad eline sağlık yeni yükledim modunu. Güzel olmuş. 20 sayfayı göz gezdirdim ama bu soruna rastlayan göremedim. Ramblow yükledim Temizle deyince telefon restart atıyor. Sygic yükledim Onada "unexpexted error!" diyor bu konuda yapabileceğimiz birşey varmı?

bthn_997

bthn_997

Üye
Üstad eline sağlık yeni yükledim modunu. Güzel olmuş. 20 sayfayı göz gezdirdim ama bu soruna rastlayan göremedim. Ramblow yükledim Temizle deyince telefon restart atıyor. Sygic yükledim Onada "unexpexted error!" diyor bu konuda yapabileceğimiz birşey varmı?

o seninle ilgili bi sorun olmalı çünkü 2.6.2 kullanıyorum ve ram blow hiç bir sıkıntı çıkarmıyor :bilmm

OğuzcanAbi

Üye
yarın deneyim ben bnu :D

NomadCRY

NomadCRY

Üye
    Konu Sahibi
bu arada imzam nasıl emin abi :D

Güzel beğendim :D

----------Eklendi @ 01:13:06 ---------- Yazıldı @ 01:11:37 ----------

Ben hiç bu sorunu yaşayan görmedim ben de yaşamadım. Maalesef diyecek birşeyim yok.

bthn_997

bthn_997

Üye
Çok soru sordum ama :D yenisi ne zaman gelir? not: gayet memnunum cfwden ama merka işte :D

mehce

mehce

Üye
Tamam ilk cevap mesajından sonra tekrar flash attım sygic düzeldi ama ramblow aynı herhalde ramblowdan. Sizin kullandığınız ramblowu buraya upload edebilirmisiniz rica etsem.

furkan5800

furkan5800

Üye
kardeşim çok güzel cfw fakat bir sorun var inşallah çözeriz internete girdiğimde saatin yanındaki 3g açık kalıyor bağlantı yöneticisinden kapatmak zorunda kalıom bu nasıl kendi kapanır

bthn_997

bthn_997

Üye
kardeşim çok güzel cfw fakat bir sorun var inşallah çözeriz internete girdiğimde saatin yanındaki 3g açık kalıyor bağlantı yöneticisinden kapatmak zorunda kalıom bu nasıl kendi kapanır

bazen bende de oluyor (çok sık değil) kırmızı tuşa basıyorum bağlantıyı sonlandırıyorum :D

furkan5800

furkan5800

Üye
kırmızı tuşla olmuyor bağlantı yöneticisinden oluyor

ThicKY

Üye
yazılımını yenı kurdum eline saglık yanlız telefon guncellemelerinde Ovi Map Harıtaları GunceLLeyemedim.Bana ÖzeL Bi Sorunmudur Bu Acaba.

furkan5800

furkan5800

Üye
kardeşim sen de bazen oluyor bende hep oluyo bir çözüm bulalım

Üst Alt