1080p Video - YARDIM

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arai

Arai

Üye
    Konu Sahibi
1080p Video - YARDIM
Arkadaşlar ben Sony Xperia S video oynatımını denemek için Video arıyorum. 1080p video oynattığı söyleniyor. ama gerçek 1080p video bulamadım. acaba yardım edebilecek birisi varmı? ve bu 1080 olayı sanırım iki farklı şekildeymiş. daha doğrusu 1080i ve 1080p varmış. birisi 30 fps diğeri 60 fps miş. bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
gerçek 1080p nasıl oluyor bilmiyorum ilk defa duydum.
Ama 1080p bir sürü video var. Mesela YouTube'daki resmi NBA hesabının videolarında 1080p desteği var.

PriZm

PriZm

Üye
gerçek 1080p nasıl oluyor bilmiyorum ilk defa duydum.
Ama 1080p bir sürü video var. Mesela YouTube'daki resmi NBA hesabının videolarında 1080p desteği var.
+1
yalnız, 1080p video oynatsanız dahi ekran çözünürlüğünden dolayı o videoyu hd ready olarak oynatırsınız.

Arai

Arai

Üye
    Konu Sahibi
gerçek 1080 dediğim bazılarında 1080 yazıyor bi izliyorum 3gp gibi görüntü cıkıyor. yada fpsye bakıyorum hep 30. hiç 60 fps görmedim. 60fps videoyu nasıl bulurum? ve birde şöyle birşey var birtane video attım telefona 1080p ama çalıştırmadı

Jomolocco

Jomolocco

Üye
xxx varda keyfin bilir :D

klongs

klongs

Üye
60 fps piyasada var mi

Arai

Arai

Üye
    Konu Sahibi
valla bilmiyorum dostum 1080p nedir diye araştırdım internette. 1080 i 30 fps 1080p 60 fps demekmiş.

klongs

klongs

Üye
telefonlar 1080 p çekiyor ama 30 fps

Arai

Arai

Üye
    Konu Sahibi
peki sony xperia s hangi video formatlarını oynatıyor nereden bulabilirim sitelere bakıyorum video formatlarını bulamadım :S

klongs

klongs

Üye
mx video player dene ben onu kullanıyorum belki açar

Arai

Arai

Üye
    Konu Sahibi
linki varmı acaba?

klongs

klongs

Üye

Arai

Arai

Üye
    Konu Sahibi
en üsttekinimi indireceğiz?

klongs

klongs

Üye
o yada armv7yi indir ikiside aynı

Arai

Arai

Üye
    Konu Sahibi
tamam teşekkürler

PriZm

PriZm

Üye
kardeş bir 60 fps video örneği upload ediyorum.ama 720 p çözünürlüğünde.

• Beğen
Tepkiler: Arai
Arai

Arai

Üye
    Konu Sahibi
bekliyorum bakayım çalıştıracak mı telefon. ya işin aslı telefonu test etmeye çalışıyorum kendi çapımda ne kadar zorlanmaya geliyor vs diye. şu ses konusuna çare olabilecek birşey yokmu?

PriZm

PriZm

Üye

buyur kardeş.kendim denedim telefon kesintisiz 60 fps de oynatıyor.

• Beğen
Tepkiler: Arai
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt